Емиграция и имиграция
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Емиграция и имиграция
В Канада също са упорити и усилено се борят за първото място кои ще са най-големите педеруги, да еВа и изчаткалите толераст капути
Какво му става на тоя свят
Тотално превъртяха всички. Само педалщина, орки, толерастия и зелена гретатундбергска простоия
P.S. Няма оправия. Дано още 100 тръмпа и няколко чичита да дойдат на власт
Какво му става на тоя свят
P.S. Няма оправия. Дано още 100 тръмпа и няколко чичита да дойдат на власт
MONTREAL — Polytechnique Montréal, an engineering school says it has removed beef from its cafeterias to reduce its carbon footprint.
Polytechnique Montréal started removing beef options in September from its six food stalls that serve about 2,500 meals a day to 10,000 students.
Patrick Cigana, director of Polytechnique’s office of sustainable development, says beef used to account for more than half of the cafeterias’ greenhouse gas emissions.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Няма как тряя някой да я затваря озоновата дупка след бай ти Тръмп че он от толкова местене на лодГи и фАрчилки наляво надясно ше я сцепи 
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
seimo написа:Няма как тряя някой да я затваря озоновата дупка след бай ти Тръмп че он от толкова местене на лодГи и фАрчилки наляво надясно ше я сцепи
Човек, не е реално
Какво им пречи телешкото?!?!?! Щели да спасяват света като изядат няколко порции телешко по-малко
Тотално изтрещели са всички! Няма ли мъже в тия капутски държави, че търпят тая зелена педалщина
P.S. Да си съсипем икономиките, щот сме големи умни и сме като Грета

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Какво пречи утре да се забрани телешкото напълно, както е свинското по някои арабски страни?
Не са решили, не е станало.
Може да задължат всеки човек да върти някое колело да генерира ток всеки ден по няколко часа.
Не са решили, не е станало.
Може да задължат всеки човек да върти някое колело да генерира ток всеки ден по няколко часа.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Така индивида ще изгори калории , ще изгори ценен кислород, ще отдели отровен СО2 и ще похаби повече храна , ще намали ресурсите на планетата и ще генерира отпадък..Така че ако някой иска да спаси планетата да си сложи един по едър камък на врато и да се метне в морето , няма да се хабят ресурси за него и ще нахрани рибите ..Може да задължат всеки човек да върти някое колело да генерира ток всеки ден по няколко часа.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Зак мина от "много е гадно в родината" на "много е гадно на тоя свят", надяваме се не обмисля емиграция и от него
Сигурен съм, че не харесваш особено Мъск, ама стискай палци да му се получи с Марс...това ти е шанса
(Шегувам се, не е с лоши чувства, да не се засегнеш...просто от страни е леко комично недоволството от всичко и всеки)
(Шегувам се, не е с лоши чувства, да не се засегнеш...просто от страни е леко комично недоволството от всичко и всеки)Re: Емиграция и имиграция
Jordana написа:Така индивида ще изгори калории , ще изгори ценен кислород, ще отдели отровен СО2 и ще похаби повече храна , ще намали ресурсите на планетата и ще генерира отпадък..Така че ако някой иска да спаси планетата да си сложи един по едър камък на врато и да се метне в морето , няма да се хабят ресурси за него и ще нахрани рибите ..Може да задължат всеки човек да върти някое колело да генерира ток всеки ден по няколко часа.
Кат чета Путин направо че си излезне еколог на годината ,а скоро може и на петилетката. Гретата направо да му праща наградата да не се услушва докато не е дошъл и бай Дончо да си я търси
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Това с ограничаване яденето на месо отдавна си го говорим в крипто средите като то нахакат дигитална валута. А вие още се радвайте на това колко е удобно да се пазарува с карта и как кеша е само за сивия сектор, някой написа нещо подобно в те за еврото, ще изровя мнението след малко.
Следващите стъпки на ограничения са колко полети може да вземаш годишно, колко бензин може да ползваш на месец и всякакви такива неща от един безкраен списък. Това, че искаш да си независим въобще не значи, че си престъпник. Това, че не искам правителството(което и да е то)да знае колко телешко ям, колко месо ям, колко бензин горя(стига да не ходя да ги паля с него)и въобще колко пари имам, изобщо не значи, че съм престъпник. Искам да си имам свободата това правителство ако реши, че нещо не го кефя, просто да си взема каквото имам и да си го харча при друго по-приятелски настроено правителство, което не е с разбирания от средновековието и не иска да установява авторитарен режим.
Ето го и мнението:
Да знаете само, от това "удобство" с картите нищо хубаво не чака обикновения човек.
Лично аз карта нямам, нито една, никаква сметка, нищо такова. Жена ми има защото и трябва, на мен не. Не понасям мисълта, че се появяват някакви магазини по света в които физическия кеш е забранен и приемат само с карти. В мига в който платя с карта и вече съм оставил следа къде съм бил точно в този ден и час и какво съм купил. Ми не е ок. И не защото се крия от някой или бягам, ами просто защото моите лични неща са си мои и не искам да са достояние на някакъв поновникъи от там вече не знам на кой още. Когато знаят всичко за вас в един момент много по-лесно могат да направят неща, които няма да ви се харесат дори без да ги знаете. Е тези бисквитки с които се съгласяваме всеки ден са другата простотия и авторитарен рекет над личността. От там решават пък с какви реклами да ни облъчват и т.н.
Ама само се съгласи ей тука за секунди. Абе не искам да се съгласявам бе за да ти прочета тъпата статия и да ти генерирам трафик в сайта. Не стига, че го правя, ами и съгласяване да ме шпионираш искаш.
Следващите стъпки на ограничения са колко полети може да вземаш годишно, колко бензин може да ползваш на месец и всякакви такива неща от един безкраен списък. Това, че искаш да си независим въобще не значи, че си престъпник. Това, че не искам правителството(което и да е то)да знае колко телешко ям, колко месо ям, колко бензин горя(стига да не ходя да ги паля с него)и въобще колко пари имам, изобщо не значи, че съм престъпник. Искам да си имам свободата това правителство ако реши, че нещо не го кефя, просто да си взема каквото имам и да си го харча при друго по-приятелски настроено правителство, което не е с разбирания от средновековието и не иска да установява авторитарен режим.
Ето го и мнението:
Lenco написа:90% от плащащите все още с левови са в небесносивия сектор.
Нормалните хора плащат с карти от 1-10 януари и не им пука дали са евро или донги.
Да знаете само, от това "удобство" с картите нищо хубаво не чака обикновения човек.
Лично аз карта нямам, нито една, никаква сметка, нищо такова. Жена ми има защото и трябва, на мен не. Не понасям мисълта, че се появяват някакви магазини по света в които физическия кеш е забранен и приемат само с карти. В мига в който платя с карта и вече съм оставил следа къде съм бил точно в този ден и час и какво съм купил. Ми не е ок. И не защото се крия от някой или бягам, ами просто защото моите лични неща са си мои и не искам да са достояние на някакъв поновникъи от там вече не знам на кой още. Когато знаят всичко за вас в един момент много по-лесно могат да направят неща, които няма да ви се харесат дори без да ги знаете. Е тези бисквитки с които се съгласяваме всеки ден са другата простотия и авторитарен рекет над личността. От там решават пък с какви реклами да ни облъчват и т.н.
Ама само се съгласи ей тука за секунди. Абе не искам да се съгласявам бе за да ти прочета тъпата статия и да ти генерирам трафик в сайта. Не стига, че го правя, ами и съгласяване да ме шпионираш искаш.

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Ама само се съгласи ей тука за секунди. Абе не искам да се съгласявам бе за да ти прочета тъпата статия и да ти генерирам трафик в сайта. Не стига, че го правя, ами и съгласяване да ме шпионираш искаш.
btw това което направиха ЕС с GDPR е, че ги накараха да сложат съгласяването и евентуален отказ. Бисквитки се ползваха от всички и преди това, просто вие не разбирахте, че те си пазят данни в браузъра ви
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
b_u_b_o написа:Зак мина от "много е гадно в родината" на "много е гадно на тоя свят", надяваме се не обмисля емиграция и от негоСигурен съм, че не харесваш особено Мъск, ама стискай палци да му се получи с Марс...това ти е шанса
(Шегувам се, не е с лоши чувства, да не се засегнеш...просто от страни е леко комично недоволството от всичко и всеки)
Ама ако трябва да съм честен, ядосвам се, щото има супер много неща на тоя свят, дето не са нормални като за 2026 година
Уж прогрес, уж сме в бъдещето, а сме стигнали до там - "Забранявам ти да ядеш това, щото кравите пърдят много и ще унищожат планетата"
И до това сме стигнали, щото има някакви пълни ненормалници, които за да не ги засегнат, ги слагат на какви ли не позиции и те си показват всичката простотия!
И останалите се примиряват. И това е от кривите краставици насам, за които шибаният насран ЕС отдели хиляди човекочасове
и вероятно милиарди, да мисли дали плодовете и зеленчуците трябва да са перфектни на външен вид!
Това заради всички такива толерирани боклуци като оная, дето ходят да блъскат Айс агенти,
щото била незадоволена лесбийка без работа и трябва да пречи на всички останали, да си избива комплексите, мир на праха й...
P.S. Няма как да не се дразня, щото искам да живея в нормален свят! Все пак сме 2026, а народът прост като преди 2000 години...

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
zAcK написа:P.S. Няма как да не се дразня, щото искам да живея в нормален свят! Все пак сме 2026, а народът прост като преди 2000 години...
Ето това ти е отговра, приеми че си от малцинството мислещи с главата, а не с гъза и единственото което можеш да направиш е да се опиташ ти да си сравнително ок. Ако нещата се стекат добре и някога в далечното бъдеще хората им дойде акъла може и да стане хубаво място за живеене планетата ни. Ако не...здраве да е, ние и без това ще сме умрели векове преди това
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Top Gun Maverick написа:Лично аз карта нямам, нито една, никаква сметка, нищо такова. Жена ми има защото и трябва, на мен не...
Чакай бе, как си купуваш крипто?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тези неща ги имаше вече и със кеша ....при соца. 1 кола 1 апартамент 1 жена 1 почивка на море 1 отпуска 1 вила ...! И най важното - бананите бяха силно ограничени по 2кг на човек а не колкото искаш купиш !Следващите стъпки на ограничения са колко полети може да вземаш годишно, колко бензин може да ползваш на месец и всякакви такива неща от един безкраен списък.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Jordana написа:Тези неща ги имаше вече и със кеша ....при соца. 1 кола 1 апартамент 1 жена 1 почивка на море 1 отпуска 1 вила ...! И най важното - бананите бяха силно ограничени по 2кг на човек а не колкото искаш купиш !Следващите стъпки на ограничения са колко полети може да вземаш годишно, колко бензин може да ползваш на месец и всякакви такива неща от един безкраен списък.
Джордано е направо в десетката!Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Jordana написа: ...при соца.... 1 жена...
Но пък съм чувал, че по заводите са се боцкали яко другари и другари, и то заради идеята, не за пари... Та можем да кажем поне едно хубаво нещо от соца