Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Море 2025г.?!...
И аз се върнах от морето - супер тази година. Пътуването беше нормално, 2 часа по-бързо спрямо тапите миналата година. Изглежда бая съм висял миналата година, щото разхода беше близо литър надолу сега. Плажовете бяха вдигнали консумацията +5 евро консумация, спрямо миналата година. Тези с 20 евро само за сянката, отделно консумация, фалирали - нямаше ги тази година и беше свободна зона на тяхното място
Цените по кръчмите си растят както обикновено - бавно, но славно. Едната популярна таверна беше вдигнала по-сериозно и се виждаше по свободните маси.
Лошото беше, че тая година ми се искаше още 2 дена
Цените по кръчмите си растят както обикновено - бавно, но славно. Едната популярна таверна беше вдигнала по-сериозно и се виждаше по свободните маси. Лошото беше, че тая година ми се искаше още 2 дена
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Приятно съм изненадан от тридневен уикенд в Равда , не бях ходил , хареса ми всичко
. Гледам по пътищата покрай и за морето масово се движат ретро коли с полска регистрация облепени с лепенки и много багаж по капаци и покриви . Жук , Фиат/полски/,Лади,Нива от първите, Полонез, Фиат 500 /оригинала/ и мн. други от този вид .Йанг таймери в движение , много ме кефят
. Последния месец съм видял поне 200 такива , някаква мода ли е , кво ли:dunno: И всички са с регистрация PL .
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... WimQ-Ox2Gg
За който има планове за тези дати
На 2 и 3 август от 10:00 часа ще бъде временно затворен за движение пътят за Гърция през прохода "Маказа“.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
mr_petroff написа:Приятно съм изненадан от тридневен уикенд в Равда , не бях ходил , хареса ми всичко. Гледам по пътищата покрай и за морето масово се движат ретро коли с полска регистрация облепени с лепенки и много багаж по капаци и покриви . Жук , Фиат/полски/,Лади,Нива от първите, Полонез, Фиат 500 /оригинала/ и мн. други от този вид .Йанг таймери в движение , много ме кефят
. Последния месец съм видял поне 200 такива , някаква мода ли е , кво ли:dunno: И всички са с регистрация PL .
Тия въпросните ги засякохме преди 6-7 година в Гърция. Някакъв събор на ретро коли от Полша. И аз се кефех, докато не видях неща, които не съм виждал в студентските си години и в Студентски град. На третата им вечер един ни се изпика върху палатката. Набих го и на сутринта в 6 си тръгнахме
bum_bum написа:Тия въпросните ги засякохме преди 6-7 година в Гърция. Някакъв събор на ретро коли от Полша. И аз се кефех, докато не видях неща, които не съм виждал в студентските си години и в Студентски град. На третата им вечер един ни се изпика върху палатката. Набих го и на сутринта в 6 си тръгнахме
Мисля, че с това темата се изчерпа. Може да я заключвате

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Полски "ретро" автомобили - значи някакви комунисти са тези.
Прав беше Рейгън, че комуниста трябва да го биеш където го видиш, все има за какво. За предпочитане преди да ти се е "изпикал на палатката".
Това ми напомни като малък по време на соца бях на някакъв лагер на морето. Имаше хлапе на едни номенклатурчици, което имаше едни странни разбирания за правилата в живота. Едното беше като каже "аз съм пиян" - смята че всичко му е позволено. Другото - като си хареса нещо и успее един път да си го завлече в стаята законово си става негово.
Прав беше Рейгън, че комуниста трябва да го биеш където го видиш, все има за какво. За предпочитане преди да ти се е "изпикал на палатката".
Това ми напомни като малък по време на соца бях на някакъв лагер на морето. Имаше хлапе на едни номенклатурчици, което имаше едни странни разбирания за правилата в живота. Едното беше като каже "аз съм пиян" - смята че всичко му е позволено. Другото - като си хареса нещо и успее един път да си го завлече в стаята законово си става негово.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Така като го каза не беше ретро клуб, а точно соц май. Т.е. баш някакви соц носталгици.enigma написа:Полски "ретро" автомобили - значи някакви комунисти са тези.
Забравил съм вече, че беше отдавна, но бяха все Лади, пЛоски фиатчета, жиги, полонези, шкоди и подобни.
Ако е имало и западни коли щях да помня и със сигурност щях да имам и снимки.
Страшни свине и заради тях си тръгнахме 2 дни по-рано, защото иначе сигурно щях да ме строшат на другия ден.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това ми напомни като малък по време на соца бях на някакъв лагер на морето. Имаше хлапе на едни номенклатурчици, което имаше едни странни разбирания за правилата в живота. Едното беше като каже "аз съм пиян" - смята че всичко му е позволено.
Тука също имаше подобен случай на плажа с един дето пикаеше върху пицата на хората . Обаче се оказа че имал право да пИка където иска , а оня дето му счупи ченето бил виновен ..

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Направих си автоасистънса, здравното утре или вдругиден /че не ми се чакаше днес/. Колегата се върна от Врахос вчера, уточнили сме подробно маршрута, яденета, магазинчета,работи...да изтегля некое и друго евро и това ще му е. МОРЕЕЕЕЕ!!!!!
Хм,хм...
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Да споделя и моя опит, че децата като поотраснат малко и нещата се променят
Да се има предвид, особено с 2 момчета
Единия от вариантите беше Гърция, много на юг, обиколки на различни места.
Приятел ми изпрати много интересен маршрут, различни места с гмуркане и т.н.
Към 2500 км общо с кола
Твърдо отказаха Гърция. Писнало им било.
Разбирам ги, били са над 20 пъти, а големия сигурно над 30.
Заведох ги в Загреб, после Дубровник няколко дни и оттам по няколо дни надолу в Цавтат, Котор, Будва, Свети Стефан, чак до Улцин долу.
Умишлено повечко път с кола, щот вече обичат да пътуват и да разгледат хубаво природата.
Не им хареса
Скучно било, нямало к'во да се прави, тъпо било
Някви крепости там, камънак
Бяхме с един приятел, неговия син и жена му. И неговия син на същото мнение
Моята приятелка ме предупреди преди да тръгнем, ама бях решил...
Само им харесаха разходките с малки яхти и корабчета. И храната, и сладоледите навсякъде
Единствено, умишлено пропуснах един ресторант на едно яхтено пристанище, щот съм бил и знам, че към 400 евро на човек не ти мърдат.
Казах им, че не е хубаво там
Има по-хубави
Прибрахме се и след кратка пауза - КЛАСИКАТА
На Слънчака, 9 дни
Глей 'ко стааа ... Накефиха се яко, на 500%
Ама за тях там има забавления - джетове, бънджита, катапулти, аква паркове, парашути... хубави какички за големия да заглежда
Хубави коли, мотори ...
И на мен много ми хареса на Слънчака, щот на тях много им хареса - иначе аз съм за Хърватия и Черна Гора.
Викат, за кво си изгубихме времето в Хърватия и Черна Гора.
Най-добре само на Слънчака да бяхме стояли
И така, децата растат и нещата се променят
Преди мъкнех багажи за световно, слагах автобокс на тавана на колата, детски колички, чудо ........ Сега, два сака в колата и газ
Да се има предвид, особено с 2 момчета
Единия от вариантите беше Гърция, много на юг, обиколки на различни места.
Приятел ми изпрати много интересен маршрут, различни места с гмуркане и т.н.
Към 2500 км общо с кола
Твърдо отказаха Гърция. Писнало им било.
Разбирам ги, били са над 20 пъти, а големия сигурно над 30.
Заведох ги в Загреб, после Дубровник няколко дни и оттам по няколо дни надолу в Цавтат, Котор, Будва, Свети Стефан, чак до Улцин долу.
Умишлено повечко път с кола, щот вече обичат да пътуват и да разгледат хубаво природата.
Не им хареса
Скучно било, нямало к'во да се прави, тъпо било Някви крепости там, камънак
Моята приятелка ме предупреди преди да тръгнем, ама бях решил...
Само им харесаха разходките с малки яхти и корабчета. И храната, и сладоледите навсякъде
Единствено, умишлено пропуснах един ресторант на едно яхтено пристанище, щот съм бил и знам, че към 400 евро на човек не ти мърдат.
Казах им, че не е хубаво там
Прибрахме се и след кратка пауза - КЛАСИКАТА
На Слънчака, 9 дни Глей 'ко стааа ... Накефиха се яко, на 500%
Ама за тях там има забавления - джетове, бънджита, катапулти, аква паркове, парашути... хубави какички за големия да заглежда
Хубави коли, мотори ...
И на мен много ми хареса на Слънчака, щот на тях много им хареса - иначе аз съм за Хърватия и Черна Гора.
Викат, за кво си изгубихме времето в Хърватия и Черна Гора.
Най-добре само на Слънчака да бяхме стояли
И така, децата растат и нещата се променят
Преди мъкнех багажи за световно, слагах автобокс на тавана на колата, детски колички, чудо ........ Сега, два сака в колата и газ
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
TNT написа:https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Zatvaryat-putya-za-Gurciya-prez-Makaza-2640880?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR7SAX4QBxvczk5QpnZLEfh-3f2g0h3VsZ8IctuAhpZeDUT12mJtUdNseG8p7g_aem_2K7auazGo1N7WimQ-Ox2GgНа 2 и 3 август от 10:00 часа ще бъде временно затворен за движение пътят за Гърция през прохода "Маказа“.
За щастие сутрин тръгвам, майка ми и тя гледала, не знам къде казали, че до 18:00 ще е затворен, което за мен е невъзможно. Но и така да е в неделя когато се връщам, тъкмо там някъде мисля да мина през него.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
carmanf1 написа: Заведох ги в Загреб, после Дубровник няколко дни и оттам по няколо дни надолу в Цавтат, Котор, Будва, Свети Стефан, чак до Улцин долу.
Кажи си, че си отишъл за собствен кеф и този на приятелката...децата кучета ги яли
Този край си е точно за романтични пътувания, по възможност с кабрио
Аз не можах да изям дървото на пристанището в Тиват, дори напротив 4 обядвахме + кафета и десерти за много разумни пари там. Направи ми впечатление, че и всички кафенета на марината са с много разумни цени
. Пазарих се като циганин и успях да я сваля до 200 Милото утре отива на нашето море, аз понеже нямам отпуск вече ще пътувам уикендите...самолет, кола...според задачите ще преценявам с кое ще ходя
Септември като се опразни Гърция и там ще направим няколко дни и най-вероятно няколко дни в Сен Тропе за рожден ден на приятел

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Тука за Маказа малко зле в Кърджали наистина с този ремонт на булеварда, но се ядва. На връщане май ще е по-зле.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Запазих за Септември на Закинтос, на местния слънчак - Лаганас. Уж далече от парти улицата ама ... колко е зле положението?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Това с колата ли дотам? Гледам два ферибота има на картата май.
Не е ли Миконос гръцкия Слънчак?
На връщане Къдражлито без да искам го минах през някаква отсечка през село Скалище, Чифлик, Мъдрец, Манастир, сякаш нищо не заобиколих или е било 2 км. да речем, но не минаваш въобще през лудницата на града, някъде преди центъра се отбива. Направи ми впечатление, че доста старозагорски коли минаха от там. Уезът на връщане от там ме метна, явно е сметнал задръстването.
Я да пльосна това и тука. Последният коментар: "то всичкото е било България."
Не е ли Миконос гръцкия Слънчак?
На връщане Къдражлито без да искам го минах през някаква отсечка през село Скалище, Чифлик, Мъдрец, Манастир, сякаш нищо не заобиколих или е било 2 км. да речем, но не минаваш въобще през лудницата на града, някъде преди центъра се отбива. Направи ми впечатление, че доста старозагорски коли минаха от там. Уезът на връщане от там ме метна, явно е сметнал задръстването.
Я да пльосна това и тука. Последният коментар: "то всичкото е било България."
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.