Две години от управлението на ГЕРБ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Две години от управлението на ГЕРБ

Мнение от Bogat-Beden » 17 Юли 2011, 0:34

Към колегата Елесар74 :

Дано не ме визираш мен,че се "крия " с емотикони и то пък още по-малко от.. теб и твоето силно форумно присъствие ;)

С една дума- при равни други условия и така стеклите се обстоятелства,аз лично не виждам друга управленска алтернатива...
Не знам дали знаеш,но досега на критик няма издигнат паметник... :bchug: ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Юли 2011, 14:53

acho.rs написа:Силно е заблуден всеки,който си мисли , че знае какво става всъщност . ВИНАГИ се опитват да ни баламосат , най-вече медиите , особено пък вестниците . Политиката е много мръсна игра и според мен ако не си в нея , никога няма да знаеш какво става всъщност . Всичко е предположения и догадки .
Отделно ако си честен абсолютно нищо няма да направиш , защото ще те здъфкат много бързо . Задължени си да ползваш популистки ходове , защото инак народа , който в случая с БГ е едно средно голямо стадо овце , няма да те избере .
Гадно но факт ... както е факт и голямата кампания за плюване на правителството . Не съм казвал , че си част от нея - вероятно си човек , който е недоволен и споделя вижданията си .

Ачо е еталон за здраво стъпил на земята реалист! :clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 09 Окт 2011, 11:02

Със съжаление се връщам на старата си тема, но няма смисъл от нова такава. Поводът е прозрението и поучението Бойково, как Европа да се справи с кризата. Като свие бюджетните си дефицити и намали пенсиите до българските нива. Представяте ли си, какво би станало, ако Франция или Германия, намалят пенсиите на своите пенсионери до нивата на българските? В тези страни, пенсионните фондове са в голямата си част, частни. Това означава национализация. А какво означават малкото пари? Означават намалено потребление и социални протести. А какво означават намаленото потребление и социалните протести? Означават свиване на икономиката и гражданска война. Е те така според г-н Премиера на България, ще се излезе от кризата. Дали Алеко Константинов, преди повече от 100 г. не е бил пророк?

“Ето го, видите ли го българина! Този е той, такъв е той! Вий сте го чували само, сливнишкия герой, балканския гений! Ето го сега пред вас, цял-целеничък, от глава до пети, в натура! Видите ли какви чудеса е той в състояние да направи! И само това ли! Ехе, на какви работи още е той способен! Прости били българите, а! Гиди, чифути с чифути!”

Но дори Алеко не си е представял премиерстване на своя литературен герой, дори в далечното бъдеще. Уви, случи се. Така е, когато всички са маскари.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 09 Окт 2011, 11:18

Полужението е ясно...вече не се гласува за кой е по-добър,а за по-малкото зло.Няма как за 2-3-5 години нещата да станат като навсякъде по Европа.Не го защотавам Бойко..има доста глупави изказвания..но е факт че се правят много повече неща отколкото предходните години.И си мисля че ако продължаваме в същите темпове надявам се след 10 години нещата да се по-добре. 8)
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 09 Окт 2011, 11:27

Аз съм доволен от Герба , в моя роден град доста неща се пооправиха , център, игрища , спортни зали, "булевардите" долу горе оправиха . Осветлението в крайните квартали . Някой казват ама това са европейски пари за подпомагане на спорта за тия игрища и спортни зали, е нека да са европейски ама поне се усвояват, то е ясно че си смучат , ама поне виждаме ние нещо. Лично мнение гр.Добрич

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 09 Окт 2011, 14:02

най-лесно е зад компютъра да го раздаваш безстрашен, но повечето, ако трябва да застанат пред микрофон и публика губят ума и дума... мен лично супер мн ме дразнят, хората дето разбират от всичко и дават акъли на всеки, само не и на себе си :mhihi: на запад отдавна са измислили как да се справят със станишковци, доганчовци и прочие http://www.youtube.com/watch?v=erV4FUErQ2U ако има някой, които не одобрява мажоритарната система има само 2 причини за това. 1.той е облагодетелстван. 2. той е силно облагодетелстван.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 09 Окт 2011, 15:12

Ебаси иронията братче - тия които принципно плюят по комунисти и догани сега се застъпват за Герб и ББ който е модерното олицетворение на Бай Тошо. Медиен култ към управника, почти цялата власт(сигурно и президент) в ръцете на една партия. По телевизия се тръби само за новата ни магистрала 5 км и това как нямало криза и ръст на икономиката, и новата дружба на ББ с бразилското му другарче, докато бизнеса и пазара издъхват през 3 месеца е увеличава тока бензина и парно, на всеки ъгъл по 5 милиционера. Е на какво ви прилича това?
Тройната коалиция била най-корумпираната и работила със свой фирми - абе АЧИ данеби случайно да е моя Сибанк?

Айде спирам да говоря, да не дойдат качулките у нас. Иначе определено има и позитивни черти това правителство- особено в инфраструктурата, но неможе цялата власт да е в ръцете на един човек, прекалено много доверие им се гласува.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 09 Окт 2011, 15:30

Открай време е ясен изхода от перманентната ситуация в България-емиграция.
Разбира се че ГЕРБерското управление е далеч по-пагубно от на тройната.Тва даже с меганежелание го казвам.Но няма как обикновеното физическо лице да го разбере.Няма как масата хора свикнали да си теглят заплатките и авансите на определени дати и единствения финансов риск който поемат месечно в най-добрия случай са похарчени няколко лева за фиш за тотото да го разберат.
Свиване на всякакъв вид пазари и производства,страх от съкращения,намален оборот,никакъв износ,странни сделки с държавни корпорации,отвратителна социална политика,неправомерно задържане и прибиране на пари за разплащане по публичния сектор,фалшиво закърпване на БВП,унизителна данъчна секира за ''ненаши'' хора,поощряване на монополизма в лошата му форма,абсолютна некомпетентност по редица въпроси,медййна комфортност осигурена и с цената на една добре приложена цензура,арогантно и нескрито желание за авторитарно управление--ето това е ГЕРБ за мен.
Жалко че наблизо няма компютърна зала,за да напиша малко по-анонимно мнението си.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 09 Окт 2011, 16:50

Колега, като стана дума за бизнеса, и страданието му, много ясно, че трябваше да стане това, трябва да има фалити и то много, да ще има и безработни но това е начина да се оправат нещата
Тук всеки 2 ро е бизнесмен :shock:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 09 Окт 2011, 21:22

Аз не мога да разбера това говорене, магистрали, магистрали... Тройната коалиция построи 163 км. магистрали, правителството на ГЕРБ довърши един 5-6 км. започнати от Станишев и компания. Не ме разбирайте погрешно, аз не харесвам делата на Тройната коалиция. Но с какво ГЕРБ и в частност Бойко Борисов ги превъзхождат? И магистралите са само един пример.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 09 Окт 2011, 21:44

^^ Като каза магистрали: Тия построили 160 и не знам си колко км, ония през седмица откриват отсечки, пък като си тръгна за Плевен от Варна и "магистралата" (бел. авт. - Кавичките не са случайни, виждал съм междуселски път, по-добре направен от нея.) все до Шумен си седи. Къде ги тия магистрали, че нещо ми се губят на картата, пък България не е като Русия, една магистрала лесно се забелязва. Айде сега да са ни честити всичките бивши, настоящи и бъдещи управници и на изборите за президент каквото и да стане, ще си имаме чисто нов и готин... президент, същия като сегашния. :ok:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 09 Окт 2011, 21:55

Ако трябва да говорим с конкретика: Карнобат-Бургас и Чирпан-Стара загора. За друго не се сещам в момента. Варна-Шумен няма какво да я коментираме, това не е магистрала, просто името на пътя е такова.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 10 Окт 2011, 15:47

Elesar74 написа:Аз не мога да разбера това говорене, магистрали, магистрали... Тройната коалиция построи 163 км. магистрали, правителството на ГЕРБ довърши един 5-6 км. започнати от Станишев и компания. Не ме разбирайте погрешно, аз не харесвам делата на Тройната коалиция. Но с какво ГЕРБ и в частност Бойко Борисов ги превъзхождат? И магистралите са само един пример.

-Какво са построили Тройната коалиция,колега и за колко време,че нещо не мога да разбера?????-магистрали които вече се ремонтират или какво?!?!Строяха предизборно и после разкопаваха ;)
-заръди кой спряха европарите :?: Заръди съглашението на "Тройните престъпници"
-Кой беше причина да ги отпуснат отново :?: Бате ти Бойко :!:

Ще има "Магистрали,магистрали" Защото хората ти отпускат пари за магистрали,а не за социална политика :!: В Испания например 90% от пътищата са с европари :!:

Как искаш да се оправи нещо за 2 год. след като е "усрано" цели 8 год.,да не казвам и 20.... :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 10 Окт 2011, 17:02

ZLATIST написа:
Elesar74 написа:Аз не мога да разбера това говорене, магистрали, магистрали... Тройната коалиция построи 163 км. магистрали, правителството на ГЕРБ довърши един 5-6 км. започнати от Станишев и компания. Не ме разбирайте погрешно, аз не харесвам делата на Тройната коалиция. Но с какво ГЕРБ и в частност Бойко Борисов ги превъзхождат? И магистралите са само един пример.

-Какво са построили Тройната коалиция,колега и за колко време,че нещо не мога да разбера?????-магистрали които вече се ремонтират или какво?!?!Строяха предизборно и после разкопаваха ;)
-заръди кой спряха европарите :?: Заръди съглашението на "Тройните престъпници"
-Кой беше причина да ги отпуснат отново :?: Бате ти Бойко :!:

Ще има "Магистрали,магистрали" Защото хората ти отпускат пари за магистрали,а не за социална политика :!: В Испания например 90% от пътищата са с европари :!:

Как искаш да се оправи нещо за 2 год. след като е "усрано" цели 8 год.,да не казвам и 20.... :kuku:

Значи отричаш участъка Чирпан-Стара Загора и Карнобат-Бургас? Това лято минах по последния, не видях никакви разкопки никъде или сега са почнали? Да, спряха европарите, ама четеш ли че аз написах, не харесвам делата на Тройната коалиция? Но това, което е направено, не може да се отрича. Особенно на фона на нищо поне еквивалентно такова. На Бате ти Бойко му беше гласуван кредит на доверие от ЕС, затова пуснаха още в началото на мандата европарите, без още да са видяли резултати от неговото управление.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 10 Окт 2011, 19:08

Ако не беше управлението на бат Бойко сега сигурно щяхме да сме на нивото на Гърция! :winky:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата