Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Криминална тема
3186 написа:Jordana написа:например коменитра се последните дни че лично Алексей Петров е ходатайсвал да им издадът разрешителни за 16 оръжия
Много постно, не може ли да се вкара и пряка реч на Алексей Петров, за да е по-достоверно
И защо да е постно? Защото излиза чак сега ли? Аз не казвам, че е вярно, но няма как да знам дали не е. Нима той не посредничи и не наглася правителства на ПП-ДБ с Бойко? Всички разбрахме, че тая педало-педофилска секСта се е ползвала с политически потупвания основно от ПП. Защо да е невъзможно тоя да има пръст? Като беше жив не се пишеше много за него в определени моменти. Та нищо няма да ме учуди.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Петров нали бил приятел със бащата на Кики Парапетов , познавали се от каратето . Това беше поне официалната версия за връзката между Тиквата Трактора и пепейците . Иначе това че петроханците му били вярна дружина , тръгна от главния лаладжия в републиката Бареков . Но го има и преди него коментирано , Бареков обаче има зъб на Алексей Петров още на времето като го обвиняваше че е отвлякъл сина му , така че е малко съмнителен дали не си наглася нещата вече пред свършен факт .
https://www.youtube.com/watch?v=45QAAxcg66I
https://www.youtube.com/watch?v=45QAAxcg66I
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Как мислите, скандала с тези храни и хранителни стоки, намерени по складове, ще разплетат ли 'мрежата' до Шиши или пак ще го покрият?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Гарван, гарвана око не вади. За съжаление парите решават почти всички проблеми, не само у нас, а и по света. То даже не са проблеми защото проблем, който се решава с пари не е проблем, а разход. А дебелият има много.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Сега модераторите пак няма да са хепи, ама не мога - живеем в брутално осран кенеф и това е всичко, което може да се каже за Родината...
Цяла държава не може да се оправи с едно лекенце...
Цяла държава не може да се оправи с едно лекенце...
Прокурорският син опита да подпали дома на полицай от ГДБОП, имало е стрелба
Издирваният направил опит да го наръга, но полицаят стрелял във въздуха и Михайлов избягал
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
zAcK написа:Прокурорският син опита да подпали дома на полицай от ГДБОП, имало е стрелба
Издирваният направил опит да го наръга, но полицаят стрелял във въздуха и Михайлов избягал
За полицията важи ли също правилото за превишаване на пределите на неизбежна самоотбрана?
Защото ако си служител на реда и в собствения ти имот завариш известен, издирван рецидивист, който се опитва да ти подпали къщата, и след това се опита да те убие с хладно оръжие, и не можеш да го простреляш, дали стопиращо или смъртоносно, е ебаси абсурда..
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
smamf написа:zAcK написа:Прокурорският син опита да подпали дома на полицай от ГДБОП, имало е стрелба
За полицията важи ли също правилото за превишаване на пределите на неизбежна самоотбрана?
https://www.youtube.com/watch?v=8FhlcKIZR4w
нещо такова е трябвало да направи, пък после нека разправят как бил отличник в училище и републикански шампион
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Тоя бил от около година издирван, ама не успявали да го заловят?!?!?!
Макаква е тая територия пробита, брееее??
Бахти пробитата държава...

Макаква е тая територия пробита, брееее??
Бахти пробитата държава...

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
smamf написа:zAcK написа:Прокурорският син опита да подпали дома на полицай от ГДБОП, имало е стрелба
Защото ако си служител на реда и в собствения ти имот завариш известен, издирван рецидивист, който се опитва да ти подпали къщата, и след това се опита да те убие с хладно оръжие, и не можеш да го простреляш, дали стопиращо или смъртоносно, е ебаси абсурда..
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
На хартия е така, дефакто ако го беше гръмнал, нямаше да лежи. Тези тъпотии като ги извадят нож ти имаш право да извадиш също нож, а не пистолет...важат докато не идеш реално в съда. Нека съдията бъде убеден как тоя е щял да те наръга секунди преди да го гръмнеш, пък да видим как ще те прати в затвора.
Какво стана с онзи доктор, който гръмна крадец в двора ли, гаража ли беше в Пловдив мисля, който крадец даже и не беше извадил оръжие, а просто влезнал да си краде? Не мисля, че го вкараха в затвора, имаше бая обществени протести в защита на доктора.
Ама сега наистина лекенцето трябваше да бъде гръмнато защото това вече не е човек, а просто един организъм, който ще гледа цял живот с груба сила да се налага над всички останали без да има това право. Защо не го гръмна бе господин полицай, нали утре пак ще дойде или някъде другаде ще иде да се прави на гангстер...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Осъден е условно , че гръмнал някой си "Плъха" ...Но там нещата са доста спорни , първо че тоя е наел сериозни адвокати , второ имаше обществени вълнения в защита на доктора , трето Плъха е намушкал доктора в крака докато се боричкат или нещо такова имаше , четвърто той го е гръмнал на паркинга докато оня бяга , пето с незаконен пистолет е препарирал Плъха ....Не е типичния случай . По интересно е какво стана с оня ушев в София дето гръмна мангото крадец докато бяга , с личния си пищак от 100 метра ...??!!!Какво стана с онзи доктор, който гръмна крадец в двора ли, гаража ли беше в Пловдив мисля, който крадец даже и не беше извадил оръжие, а просто влезнал да си краде? Не мисля, че го вкараха в затвора, имаше бая общес
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Не знам к там какво стана, ама вярно доктора го гръмна на двора с незаконно оръжие. Ето това в начина вече, един незаконен патлак скрит за всеки случай и толкова. Разбира се това ако не се притесняваше от обиск у вас.
В един момент ако държавата не си върши работата, точно така ще стане , колкото и да е незаконно. Щом разследващ от ГДБОП може да бъде уязвим от някакъв ПЪЛЕН БОКЛУК, смятайте за какво става дума. Тоя много филми е гледал от сорта на "Недосегаемите" и разби други гангстерски. В кои времена живеем, че полицаите по разследване да са уязвими? Тука не говорим за някакво пиянско задържане в което полицая изял един тукат, нито за това как пиян шеф на полиция в областен град посред нощ бива понабит докато цивилен се прави на шерифа от Рамбо Първа кръв. Тука говорим за нагло боклуче, което е изтървано още в детството и вече е завършен рецидивист.
Ама не се сещам точно защо съм останал с впечатлението, че даже някой го защитаваше в тази тема как истината можело да не е точно същата, не ми се връща назад да чета, а за мен важно беше само едно тогава като нашумя тоя - боклук ли е или не е. Защото нали всеки може нещо да сгреши, но на фундаменталния въпрос боклук ли е или не, обществото получава категоричния отговори - не е просто боклук, той е ПЪЛЕН БОКЛУК!.
Надявам се да не се предава и когато ченгетата го заловят рано или късно, да яде ама много бой. А не да се държат като меки женички сакън да не ги накажат за прекомерна или неправомерна сила. Бой, бой, бой, много бой, колкото да оживее, а ако вземе, че не оживее...всеки вече ще повярва, че е бил супер агресивен и не е имало друг начин полицаите да си защитят живота.
Не може така, върви карай после полицаи дори на високо ниво да си вършат работата като имат страх от това, че някой ще им влезе в дома. Не говорим за подземен бос от организираната престъпност дори. А те и от такива не трябва да имат страх.
В един момент ако държавата не си върши работата, точно така ще стане , колкото и да е незаконно. Щом разследващ от ГДБОП може да бъде уязвим от някакъв ПЪЛЕН БОКЛУК, смятайте за какво става дума. Тоя много филми е гледал от сорта на "Недосегаемите" и разби други гангстерски. В кои времена живеем, че полицаите по разследване да са уязвими? Тука не говорим за някакво пиянско задържане в което полицая изял един тукат, нито за това как пиян шеф на полиция в областен град посред нощ бива понабит докато цивилен се прави на шерифа от Рамбо Първа кръв. Тука говорим за нагло боклуче, което е изтървано още в детството и вече е завършен рецидивист.
Ама не се сещам точно защо съм останал с впечатлението, че даже някой го защитаваше в тази тема как истината можело да не е точно същата, не ми се връща назад да чета, а за мен важно беше само едно тогава като нашумя тоя - боклук ли е или не е. Защото нали всеки може нещо да сгреши, но на фундаменталния въпрос боклук ли е или не, обществото получава категоричния отговори - не е просто боклук, той е ПЪЛЕН БОКЛУК!.
Надявам се да не се предава и когато ченгетата го заловят рано или късно, да яде ама много бой. А не да се държат като меки женички сакън да не ги накажат за прекомерна или неправомерна сила. Бой, бой, бой, много бой, колкото да оживее, а ако вземе, че не оживее...всеки вече ще повярва, че е бил супер агресивен и не е имало друг начин полицаите да си защитят живота.
Не може така, върви карай после полицаи дори на високо ниво да си вършат работата като имат страх от това, че някой ще им влезе в дома. Не говорим за подземен бос от организираната престъпност дори. А те и от такива не трябва да имат страх.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Щом разследващ от ГДБОП може да бъде уязвим от някакъв ПЪЛЕН БОКЛУК, смятайте за какво става дума.
По филмите нали виждаш какво става ако полицая в демократична дръжава дава код „Officer down“....всички патрули се юрват да правят клизма на лошите ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ама виж сега, Никбурята горе ти го е пуснал как действат и в действителност. Ние с него гледаме от време на време този полицейски канал в УСА-то.
Ни повече, ни по-малко трябва. Когато боклукът не слуша и си прави каквото си иска, той се превръща в проблем. Когато проблемът излезе извън контрол и тръгне с нож срещу теб, той се отстранява.
Имах навремето един познат полицай. Та отива на сигнал в близо село, че някакъв се гръмнал с пиратка или пушка, не помня точно, но отиват да видят уж да помагат. Качват се с другия по едни стълби и се отваря врата като на нея стои мъж, който е пострадалия. Да, ама докато полицаят пита кой е пострадал и тоя в сянката вади нож и го наръгва в крака горе, мисля от вътрешната страна, но засяга артерията. Докато дойде линейката, която е била даже на път за първото повикване и Бончо Чернев умира. Остави жена и деца, на 36 ли, 38 ли беше тогава по спомен, това е преди 20 години.
Та да, винаги трябва да си подготвен, дори като отиваш да помагаш, а боклука тръгне ли срещу теб, просто го гърмиш, после нека те съдят да видим кой ще е по-добре, умрелия боклук или ти като най-много да те накажат или уволнят ако все пак си много сгрешил според някои съдия. Но така рязко ще намалеят боклуците мисля.
Значи шайка психично болни педерасти тип вампирите от филма "Здрач" могат да обикалят една гора и да заплашват туристите с оръжие, могат да плющят малолетни или непълнолетни от същия пол и то, могат да имат двуцифрен брой оръжия, може кмета на столицата да ходи да им го лапа или те на него като им плаща даже, ама обикновения полицай и гражданин не може да се защити, така ли? Защо бе, защото не е гей, не е педофил или защото няма достатъчно пари и връзки?
Имах навремето един познат полицай. Та отива на сигнал в близо село, че някакъв се гръмнал с пиратка или пушка, не помня точно, но отиват да видят уж да помагат. Качват се с другия по едни стълби и се отваря врата като на нея стои мъж, който е пострадалия. Да, ама докато полицаят пита кой е пострадал и тоя в сянката вади нож и го наръгва в крака горе, мисля от вътрешната страна, но засяга артерията. Докато дойде линейката, която е била даже на път за първото повикване и Бончо Чернев умира. Остави жена и деца, на 36 ли, 38 ли беше тогава по спомен, това е преди 20 години.
Та да, винаги трябва да си подготвен, дори като отиваш да помагаш, а боклука тръгне ли срещу теб, просто го гърмиш, после нека те съдят да видим кой ще е по-добре, умрелия боклук или ти като най-много да те накажат или уволнят ако все пак си много сгрешил според някои съдия. Но така рязко ще намалеят боклуците мисля.
Значи шайка психично болни педерасти тип вампирите от филма "Здрач" могат да обикалят една гора и да заплашват туристите с оръжие, могат да плющят малолетни или непълнолетни от същия пол и то, могат да имат двуцифрен брой оръжия, може кмета на столицата да ходи да им го лапа или те на него като им плаща даже, ама обикновения полицай и гражданин не може да се защити, така ли? Защо бе, защото не е гей, не е педофил или защото няма достатъчно пари и връзки?

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Top Gun Maverick написа:..
Ще потърся, дали може да ти се ограничат коментарите да са със максимум 150 символа. Баси и ферманите всеки път..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите