Две години от управлението на ГЕРБ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Една година от управлението на ГЕРБ

Мнение от bavarec » 08 Юни 2011, 17:42

Elesar74 написа:...българския народ няма характеристики на нация и някакво гражданско общество, щото му е през оная работа кой ще го управлява. Днес ГЕРБ са на първо място, БСП на второ и т.н. Как може да се забрави Тройната коалиция?Еле пък тоя цар. Правят си някакви движения...нормална и демократична, правова държава. Но не и в България.Тройната коалиция.

БСП,СДС,НДСВ,ДПС,БЗНС,ГЕРБ -тоя,оня,ония.Скандали,истории,схеми.... :wave:
Скоро няма да има такива филми.
Всичко отива в ръцете на Европейските институции,от там ще се ръководи,там е правителството.
Няма да има местни правителства-лапачи.
Кво кажат "отгоре" - това ще е.
И не само в БГ,ами всички които са в кюпа. :lalala:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 09 Юни 2011, 0:58

Много яко си го зачукахме с бай ви боко, тотално невежество с амбиции да управлява до де е българско и лошото е че всички предишни толкова се компрометираха, че ше тряя и него още да търпим. На който не му харесва ще трябва да бяга, на който не му се бяга ще трябва да търпи. ЕГати патовата ситуация, автогол.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Две години от управлението на ГЕРБ

Мнение от Elesar74 » 13 Юли 2011, 17:12

Амии, станаха две. Има ли такива които живеят по-добре, доволни са и имат вяра в хубавото бъдеще? И обратно.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 13 Юли 2011, 17:17

Elesar74 написа:Амии, станаха две. Има ли такива които живеят по-добре, доволни са и имат вяра в хубавото бъдеще? И обратно.

Има :yes:
Не Мы такие, Жизнь такая

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Две години от управлението на ГЕРБ

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 14 Юли 2011, 19:23

http://www.uvolnenie.org/
На когото не му изнася може да вотира тук:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Юли 2011, 20:02

Без да визирам никой , забелязвам че има хора по форуми , които се занимават основно и много старателно с оплюването на правителството .
Не съм виждал такава експанзия никога , дори когато държавата ни се управляваше от 3та коалиция , вероятно най-корпумпиранта структура виждала бял свят (чак водача и си призна , че има фирми около него с които той работи и си "съдействат " ) .
Това е причината ми да не чета нито една подобна тема .
Още веднъж , нищо лично към никой , но от както и във ФВ и половината сайтове за клипове плъзна подобно нещо , почва да ми писва :evil:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Юли 2011, 21:06

acho.rs написа:Без да визирам никой , забелязвам че има хора по форуми , които се занимават основно и много старателно с оплюването на правителството .
Не съм виждал такава експанзия никога , дори когато държавата ни се управляваше от 3та коалиция , вероятно най-корпумпиранта структура виждала бял свят (чак водача и си призна , че има фирми около него с които той работи и си "съдействат " ) .
Още веднъж , нищо лично към никой , но от както и във ФВ и половината сайтове за клипове плъзна подобно нещо , почва да ми писва :evil:

:yes: +1
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 14 Юли 2011, 21:10

Bogat-Beden написа:
acho.rs написа:Без да визирам никой , забелязвам че има хора по форуми , които се занимават основно и много старателно с оплюването на правителството .

:yes: +1

+2 :yes:
Не Мы такие, Жизнь такая

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 15 Юли 2011, 10:20

Даже може да ти кажа и кои са тия, офис си имат даже да си пишат на спокойствие ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 15 Юли 2011, 10:39

Не знам защо, но това ми прилича на онзи стил с които които бяха направили уникално тъпите преизборни кампании на БСП със брадвата която сече самолетчето и след това излизаше снимка на Костов и Борисов.

Интересно тия "уволнители" кои ги спонсорира :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 15 Юли 2011, 20:25

520i написа:

Даже може да ти кажа и кои са тия, офис си имат даже да си пишат на спокойствие ;)

Давай - осветли ги :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: контраиндикаторите да плащат
Мечтае да кара: ламбо диабло, много черно...

Мнение от steeN » 15 Юли 2011, 21:33

Elesar74 написа:После да видим колко много ток ще ни трябва и ко ще го правим толкова много.

щото не ни трябва ток и строим нов ТЕЦ сега. хората навсякъде минават на природен газ, ние тепърва ще строим clean coal bullshit станции :)

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=373442
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 16 Юли 2011, 14:10

7S\/E7OSLA\/ написа:http://www.uvolnenie.org/
На когото не му изнася може да вотира тук:)

номенклатурата не спи...
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 16 Юли 2011, 16:45

От намеците на някои колеги, няма полза. Думата "оплювам" мисля не подхожда на темата. Поради което и би била заключена. Това, че някой не е съгласен с общото течение, не го прави "плювач" или още по-лошо, спонсориран такъв. Мисля, че хората, които нямат нищо против да ги лъжат от телевизионния екран, да ги баламосват сякаш са малоумни и даже да ги подслушват, те могат и свободно за изразяват мнението си и да го защитават. Когато аз имам какво да кажа, аз го казвам в прав текст и не ползвам емотикони да се крия зад думите на друг.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 16 Юли 2011, 20:39

Силно е заблуден всеки,който си мисли , че знае какво става всъщност . ВИНАГИ се опитват да ни баламосат , най-вече медиите , особено пък вестниците . Политиката е много мръсна игра и според мен ако не си в нея , никога няма да знаеш какво става всъщност . Всичко е предположения и догадки .
Отделно ако си честен абсолютно нищо няма да направиш , защото ще те здъфкат много бързо . Задължени си да ползваш популистки ходове , защото инак народа , който в случая с БГ е едно средно голямо стадо овце , няма да те избере .
Гадно но факт ... както е факт и голямата кампания за плюване на правителството . Не съм казвал , че си част от нея - вероятно си човек , който е недоволен и споделя вижданията си .
Аз обаче съм скептично , дори негативно настроен , към обсъждане на политика по форуми, причините за това , ги написах по-горе .

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата