Емиграция и имиграция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Емиграция и имиграция

Мнение от BMW_POWER » 09 Ное 2025, 19:03

Искаш да кажеш, че ония са заинтересивани да ми налеят по-малко от това, което бих могъл да си взема? Малката по диаметър тръба и многото "балончета" изключват пистолета много преди да си напълнил резервоара. И тогава не можеш да видиш, че обема му според производителя е Х, а според бензинджията Х+25%.

Честен бензинджия, моля те :ok:
Пак ти казвам, че аз пълня "20л туба". Веднъж 24л и е до капачката и дори прелива, веднъж 24л и вътре има два пръста "въздух". Едно приятелче ме снабди и в 60л метален варел. Ще го напълня до горе, за да видя, дали и той има "гърловини", "двойни дъна" и т.н. "конструктивни особености".

Пак казвам, това е при мен и на основа на моя личен опит.

По-горе някой писа, за метални решетки по прозорците. Ми в Мексико, Доминикана, Ямайка, те навсякъде са така. Плюс, че по най-високата част на оградите има строшени стъклени бутилки.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Re: Емиграция и имиграция

Мнение от ivanski_2 » 09 Ное 2025, 19:18

steeN написа:Ако допълваш, което е лоша практика по един милион причини може да сипеш колкото си искаш...

Защо :dunno:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Предишна

Назад към Извън Темата