Емиграция и имиграция
Модератор: Общи модератори
Re: Емиграция и имиграция
Искаш да кажеш, че ония са заинтересивани да ми налеят по-малко от това, което бих могъл да си взема? Малката по диаметър тръба и многото "балончета" изключват пистолета много преди да си напълнил резервоара. И тогава не можеш да видиш, че обема му според производителя е Х, а според бензинджията Х+25%.
Честен бензинджия, моля те
Пак ти казвам, че аз пълня "20л туба". Веднъж 24л и е до капачката и дори прелива, веднъж 24л и вътре има два пръста "въздух". Едно приятелче ме снабди и в 60л метален варел. Ще го напълня до горе, за да видя, дали и той има "гърловини", "двойни дъна" и т.н. "конструктивни особености".
Пак казвам, това е при мен и на основа на моя личен опит.
По-горе някой писа, за метални решетки по прозорците. Ми в Мексико, Доминикана, Ямайка, те навсякъде са така. Плюс, че по най-високата част на оградите има строшени стъклени бутилки.
Честен бензинджия, моля те
Пак ти казвам, че аз пълня "20л туба". Веднъж 24л и е до капачката и дори прелива, веднъж 24л и вътре има два пръста "въздух". Едно приятелче ме снабди и в 60л метален варел. Ще го напълня до горе, за да видя, дали и той има "гърловини", "двойни дъна" и т.н. "конструктивни особености".
Пак казвам, това е при мен и на основа на моя личен опит.
По-горе някой писа, за метални решетки по прозорците. Ми в Мексико, Доминикана, Ямайка, те навсякъде са така. Плюс, че по най-високата част на оградите има строшени стъклени бутилки.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: Емиграция и имиграция
steeN написа:Ако допълваш, което е лоша практика по един милион причини може да сипеш колкото си искаш...
Защо

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...