Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Политическа.

Мнение от drago_pavlov » 24 Юли 2014, 15:56

Е.Димитров написа:
drago_pavlov написа:

Това си е факт,така ще стане,ще се почне с оправданията.

E ти какво очакваш? Те сринаха държавата, той да им ръкопляска ли? Много ясно, че ще реве от тук до края на света...

Е.Димитров написа:Да почна от там че за мен ,за разлика от някой в тази тема,политиката не ми е религия,живота ми,работата ми и щастието ми не зависи от политиката,както и финансовата ми стабилност.
Всичките ми постове са продиктувани от обективност и независимост,не харесвам самовлюбени вождове и култ към личността,глупави хора и политически пристрастни.

Я да видим дали съм разбрал правилно - ти от политика не се интересуваш, но това ти е най-активната тема като присъствие, само за да си обективен и да ни отвориш очите на нас, простолюдието :bowdown:
Благодарим дрюгарю, ама няма нужда...

П.П.: Аз предпочитам да гласувам за по-малкото зло, отколкото бабичките и циганите да гласуват за по-голямото...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Юли 2014, 16:13

acer написа:и кво като си пие кафето с Ердоган? Да обявим война на съседка с бурно просперираща икономика и 400 хил армия ли?

от една страна хората виждат "експерти" социолозии, тв медии и такива като тебе, дето бурно плюете по герб, от друга страна виждат разликите и точно за това в капитал пише, че вече рибата не кълве, хората съдят по делата. Е*ем ти делата, 5лв увеличаване на пенсиите и задържане сметките на тока, за сметка на спрени еврофондове, руски проекти, стотици скандални назначения и закони, 1г протести, купени медии и прочие.

та можеш да се правиш на колкото си искаш възвишен, да си говориш моралните глупости че не гласуваш за по-малко зло, но истината е хората съдят по крайният резултат.. Ако не изникне отнякъде българският Обама, забрави че някой друг ще заеме дясното пространство. Хората искат нови лица, кой е този който ще създаде нова партия със силни структури във всички населени места, с връзки по-големи от на Борисов в европа, да говори ясно искрено и културно и наистина да направи реформи? кривата има растеж и падение, та тука растежа още не е достигнат, намери си друго хоби, щото само ще се ядосваш :mhihi:

Е хубаво де,ама с тея срещи се ердоган са за прокарване на турски интереси,освен това тука има доста американски интереси,под формата на енергийни проекти,въобще само дребнички хора могат да си помислят че има разлика между руски,американски или турски интереси в България!
Освен това "плюене" аз не го наричам моето,може хората в твоята социална среда да "плюят" ,но аз не плюя,аз изказвам мнение,базирано на лични впечатления и преживявания и понеже не съм си заврял главата в нечии партиен лидерски задник,мога да съм по-обективен.
като говоря за обективност,каквато на теб ти липсва,аз гласувах за герб,изчаках ги и след 2,5 години започнах да не ги харесвам,да виждам как се на**ват,каква супер егоцентричност,самовлюбеност и некадърност излъчват и съответно никакви резултати и съвсем резонно ги критикувам.
За връзките на борисов в Европа вече ставаш супер смешен,все едно дядо му е бил някакъв княз и са го приели там.
Европейските лидери се присмиват на балканските му изказвания,а го толерират защото е послушен и изпълнява това което му се казва,а те си гледат собствените интереси...
И как така цитираш скандални назначения,като лидера ти е цар на тея неща...
Не бих желал да се конфронтирам с никой в този форум,изказвам мнение,което го споделят и мои приятели не само в България,но и в чужбина.
Просто не харесвам мутри,мачовци и самохвалковци,които се оправдават като леки жени и в крайна сметка вече казах-не ме интересува кой управлява след толкова неуспехи,ясно е че борисов ще повтори мандат,ясно ми е дори как ще протекат изборите-изведнъж някой от дпс ще изригне с някаква глупост и целокупният български народ ще се втурнем към урните да гласуваме за герб.
После като дойдат герб на власт "изведнъж" ще се окаже че хазната е празна,щото предишните били такива и такива,това разбира се ще продължи през целият мандат с оправдаванията и тн.
То тоя филм вече е прожектиран,пък не съм тъпан дето ходя на кино на един и същи мелодраматичен филм.
:bchug:
drago_pavlov написа:Я да видим дали съм разбрал правилно - ти от политика не се интересуваш, но това ти е най-активната тема като присъствие, само за да си обективен и да ни отвориш очите на нас, простолюдието :bowdown:
Благодарим дрюгарю, ама няма нужда...

П.П.: Аз предпочитам да гласувам за по-малкото зло, отколкото бабичките и циганите да гласуват за по-голямото...

И ти си един анализатор.
Не това ми е най-активната тема,ама понеже ти си най-активен тук,я виж аз от кога не съм писал тук и ти колко пъти си писал.
Освен това е моя грешка,гледам простотията и глупостта от страни,по некое време ме хване яд и се опитам да обясня че нещата не са точно така,ама веднага скачате и почвате да заклеймявате :mhihi:
как и да е,някой си заслужавате съдбата!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 24 Юли 2014, 16:25

Таа тема почна с Ореховото правителството и смятам треа свърши с него. То вашто не се чете вече... :banghead:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Юли 2014, 17:04

Е.Димитров написа:

Да бе, изразяваш мнение, всички са тука до болка запознати с мнението ти, като счупена грамофонна плоча :mhihi: изразяването на мнение не включва съдене, четене на морал и да казваш кой какъв е без да го познаваш. И прав е колегата че уж не те интересува кой е на власт (и го повтаряш във всеки пост) ама в тая тема си най-активен, поне да бяха факти, а не алабалистики.

Какви турски интереси са прокарани? щото за руските и хамериканските се знае.

Иначе на хората не им харесваше да ги управляват комунисти и турци, ама ги управляваха и търпяха до едно време, после протестираха.. който няма да го радва новият кабинет, да ходи да протестира, всеки има това право, въпроса е да намери достатъчно желаещи и да им предложи алтернатива.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 24 Юли 2014, 17:20

Също така е интересно, че не споменава кораба майка БСП :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Юли 2014, 17:36

Е ,то нали каквото и да кажа-за предубедените няма никакво значение,особено за ацера,дето преписва свои "качества" на други.
А пък за сондьора,или някой му е хакнал профила,или се е объркал и той жестоко,и ти ли почна всеобщата глупост със заклеймяването .
както и да е.
нали герб ще дойде на власт,дишайте спокойно ,ще сте толкова добре,че направо ще летите. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 24 Юли 2014, 17:48

Що герб?

АБВ + БСП + ДПС + ББЦ + АТАКА... на мен ми изглежда много вероятно нещо. И далеч не е нелогично.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Юли 2014, 18:09

дали ще сме добре не знам, но за начало хората ще могат да си пуснат тв-то и очите им/ушите им да се почувстват като в рая ! :lol:
не е малко тва че няма да виждаме кутев, станишев, местан, цонев, петна, шамари, контра протести, контра референдуми, червени кольовци и прочие дивотии.

кой ще управлява не знам, ама в капитал правилно са отбелязали че тая България преди 25г не е същата ! вече не минава всяка дивотия и който и да управлява, ако си позволи да е толкова нагъл ще си плати цената ;) и летвата за грешките от тук нататък само ще се вдига.

относно герб, силно се надявам ББ да удържи на обещанието и ако е със 119 депутата да ги остави да си оправят кашата.
нова коалиция дпс+бсп+абв+ббц+ циганските партии = революция :mhihi: сигурно Борисов хвърля боб да няма 121 места, та народа да си свърши работата.. а и не мога да си представа че той като егоманиак ще търпи "гъза" да му казва кво да прави.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Юли 2014, 18:46

Да бе :mhihi: Тоя ББ че е пожарникар - пожарникар е ,ама да гаси "пожара" в държавната машина при всяка криза вече е прекалено. Вземето му направете един мавзолей още сега , че да е готов като се гътне от преумора в драпанто за слава и величие.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 24 Юли 2014, 18:51

Аре стига джавкали бе :mhihi:

За мен предстоящите избори не са толкова важни, по важни ще са по-следващите. Щото махалото най-после трябва да спре да се клати и всички да го следват като овце ... Не че ми е ясно как ще стане с тия помияри отсреща, но е крайно време :roll:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Юли 2014, 19:06

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 12:16, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Юли 2014, 20:25

acer написа: ама в капитал правилно са отбелязали че тая България преди 25г не е същата ! вече не минава всяка дивотия и който и да управлява, ако си позволи да е толкова нагъл ще си плати цената ;) и летвата за грешките от тук нататък само ще се вдига.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: виц на годината
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 24 Юли 2014, 20:46

:mhihi: добър е ...

host написа:АБВ + БСП + ДПС + ББЦ + АТАКА...

тва ако стане или ще си купя огнестрелно оръжие и ще взема поне един от тях или ще се напуска тая държава
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 24 Юли 2014, 20:54

Миро,за теб какво да кажа,ти с тая омраза към руснаците ще те разболее пич.
всеки твой пост се чете за путин,рубли,русофили,вземи малко се стегни,не те знам на колко си години,но такива глупости не са присъщи на мислещ човек.

Не знам, но тези "глупости" за съжаление и твое , а и на други, се потвърждават .
Пак ще кажа, че аз може би трябва да съм най големия русофил тук, тъй като и съм живял , и свободно владея и руски и др. , ходил съм и с украинка като студент , и познавам и ценя и култура, и хора , т.н..
НО , може би това ме прави най обективен тук.
И пак ще ви кажа - нито украинци , нито руснаци искат тази война, в която Путлер ги вкара !
Никой никога не е искал да стреля против доскорошния си брат и съсед !
Слепи ли сте.

много наивни хорица наивно смесват понятията русофил със социалист.
Наивно смесват и политиката на Путлер със русофилията.
Бъдете гъвкави , и не се водете по стереотипи. ! В противен случай сте промити наивни манипулируеми мозъци,

Лъжите на руската пропагандна машина въобще не са "моя омраза" . Напротив.
Но незапознат човек лесно може да обърка тези неща.
Да ти струпам ли една камара ликове с руските пропагандни лъжи и фейкове ?
Ако си достатъчно грамотен, ще ме улесниш максимално да не се повтарям.

Да се върнем на нашия национален празник все пак :)

Що герб?

АБВ + БСП + ДПС + ББЦ + АТАКА... на мен ми изглежда много вероятно нещо. И далеч не е нелогично.

Ами да, боклука ще се консолидира най вероятно ... напълно възможно е.
Въпроса ми е... че една таква коалиция във нормална политика и проицеси не би предизвикало учидване, но след като всичката тази паплач се е дискредитирала прекалено много, дали ще има малоумници които да гласуват за тях ????

в.Капитал доста добре са синтезирали обзор на тази една пропиляна година на пълен провал :
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... fografika/
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 24 Юли 2014, 21:10

Ей Димитров, харесва ми мисленето ти. Остави ги да си пишат, а ние ще им повярваме :wave: :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата