Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Re: Политическа.

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 21 Юли 2014, 20:11

acer няма ли да смениш репертоара защото с тая федерация и това как Путин ще го свалят от влас и бил прецакан се изтърка вече. Писна им на хората от твойте фантазий. :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 23 Юли 2014, 18:26

С година и нещо закъснение, но все пак я получихме тая ОСТАВКА :clap: :clap: :clap:
И за да си покажат комунягите магариите и наглостта, внесоха оставката в деловодството 1 мин преди края на работния ден - в 17:59 :bang: :bang:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 23 Юли 2014, 19:12

Ако ги нямаха тези проблеми с одобряването на проекти в земеделието,до сега да бяха си я подали. Но пусто изчакване-преди няколко дни изплатиха стотици милиони по закъснели проекти на техни си фирми и вече спокойно си тръгнаха. Евала на държава като тази. :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 23 Юли 2014, 19:52

Победа!

От сега нататък, дупе да ни е яко, колко ли време ще се възстановява държавата, след тая безсрамна, престъпна сган, не ми се мисли.
Аз ако съм на Батко на местото, въобще няма да им играя играта, направо си хващам чукалата и се махам.
Мислете хубаво, като гласувате, няма за кой....ясно е, на гласувалите за 2-3-те управляващи ни партии в последната година, им желая да си дадат сметка, какво направиха и да си помислят добре ли се чувстваха през тази година.А и как ще понесат последствията в бъдеще от това управление, финансово, семейно, патриотично и морално.

Успех, бъдете здрави, раздавайте любов, бъдете добри хора и Бог да пази България!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 24 Юли 2014, 7:57

6inlinepower написа: на гласувалите за 2-3-те управляващи ни партии в последната година, им желая да си дадат сметка, какво направиха и да си помислят добре ли се чувстваха през тази година.

:mhihi:
Ти мислещ комунист/циганин виждАл ли си?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Юли 2014, 8:35

Бареков ? :nono: !!!
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Юли 2014, 9:26

Ето какво е написал Борисов в профила си във фейсбук:
"Толкова закъсняла оставка, че като знам каква разруха оставят след себе си, не можах да ѝ се зарадвам."
Тоест,ясно е че ще е следващият премиер и се почва с оправданията :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 24 Юли 2014, 9:28

Е.Димитров написа:Ето какво е написал Борисов в профила си във фейсбук:
"Толкова закъсняла оставка, че като знам каква разруха оставят след себе си, не можах да ѝ се зарадвам."

дам и от капитал почнаха да се оправдават, току виж репортера стане премиер - Защо не се радваме на оставката

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 24 Юли 2014, 10:16

bioz написа:

дам и от капитал почнаха да се оправдават, току виж репортера стане премиер - Защо не се радваме на оставката

Бате ти Емо подготвя почвата за тролене по следващите :mhihi:

П.П.:
Йовчев: Оставям МВР в по-добро състояние от това, в което го заварих.
Драгомир Стойнев: Свършихме много работа.
Чобанов: Оставяме страната в устойчиво финансово състояние.
:banghead: :banghead: :banghead:

Докога? Докога тоя прост народ ще си избира все същите клоуни? Докога циркаджиите ще са милионери, а публиката ще работи за 300 лв?
Прост народ, слаба държава...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 24 Юли 2014, 10:48

drago_pavlov написа:
bioz написа:

Май наистина вече по-честичко ще се нагледаме на тролене,щом отсега почнаха :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 24 Юли 2014, 11:15

Честита оставка :)
Няма управление на БСП / ДПС , което да не е било ВИНАГИ провал.
Да, няма идеални управляващи, тъпо е да злобеем "как се почват с оправданията за следващите" , реалността е такава .
Но колкото по изолирани са тези рубладжии и туркофили в управлението , то ако не по добре, то поне имаме шанс за по добро бъдеще.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 24 Юли 2014, 11:47

drago_pavlov написа: drago_pavlo

Глупости говориш,както и подобните на тебе.
Това си е факт,така ще стане,ще се почне с оправданията.
И понеже започваш с някакви риторични глупости от рода "до кога народа...",бих ти казал същото,до кога народа все ще избира някакво зло,било то малко или голямо,до кога подобни на тебе ще си избирате ама баш егоцентрични и самовлюбени клоуни :clap:

Greaddy написа:
drago_pavlov написа:
bioz написа:

Май наистина вече по-честичко ще се нагледаме на тролене,щом отсега почнаха :mhihi:

Кои сме ние?
Ти познаваш ли ме? :banghead:
miro20 написа:Честита оставка :)
Няма управление на БСП / ДПС , което да не е било ВИНАГИ провал.
Да, няма идеални управляващи, тъпо е да злобеем "как се почват с оправданията за следващите" , реалността е такава .
Но колкото по изолирани са тези рубладжии и туркофили в управлението , то ако не по добре, то поне имаме шанс за по добро бъдеще.

Миро,за теб какво да кажа,ти с тая омраза към руснаците ще те разболее пич.
всеки твой пост се чете за путин,рубли,русофили,вземи малко се стегни,не те знам на колко си години,но такива глупости не са присъщи на мислещ човек.

Иначе по темата.
Да почна от там че за мен ,за разлика от някой в тази тема,политиката не ми е религия,живота ми,работата ми и щастието ми не зависи от политиката,както и финансовата ми стабилност.
Всичките ми постове са продиктувани от обективност и независимост,не харесвам самовлюбени вождове и култ към личността,глупави хора и политически пристрастни.
Както и самият аз не симпатизирам на никоя партия.
Ако някой направи нещо добро,ще го подкрепя,независимо от коя партия е!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 24 Юли 2014, 12:40

Е.Димитров написа:Да почна от там че за мен ,за разлика от някой в тази тема,политиката не ми е религия,живота ми,работата ми и щастието ми не зависи от политиката,както и финансовата ми стабилност.

Ако си мислиш така жестоко се лъжеш.
Това точно е нихилизъм, някой мрънкаше по назад в темата, относно нихилизма в хората.
всичко в родината ни е политика, давам ти 2 3 примера, па ти уж си умно момче ще си ги доразвиеш.
свършват парите в НЗОК - болниците са капут - ти кво правиш?
ти работиш в неква фирмичка, да речем че шефа ти е бил идиот и всичките пари на фирмата са били в КТБ - пак капут (може и да не е бил идиот, ама парите за заплатите на около 100 000 човека са там)
държавата и хората вървят назад - само погледни оценките от приемните изпити за кандидат студенти - ОСТАНАЛИ, щото повечето са приети в чужбина. вече приемат и с двойки, въпреки че изпитите са десет пъти по-лесни отпреди 10 години да речем.
мангалите станаха близо 20%а от населението - утре 1 мангал да се нанесе в блока до теб след 2 години ще си имаш катун пред блока
3 милиона българи зад граница.
аз нямам приятел който да няма я брат я сестра в чужбина.

хубавото от тази оставка, е че се видя че народа няма да търпи далавери повече, и даже и безочливите бсп и дпс издържаха само година.

така че всички приказки за бойко и дпс - са опорни точки другари :banghead:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 24 Юли 2014, 13:41

Doberman_vas
Правилно говориш.верни неща казваш,аз сега ще ти представя моята гледна точка и съответно моята истина.
Преди много години,когато дойде "демокрацията",гледах имаше плакати на някоя политическа партия и на него пишеше "Бъдеще за нашите деца"!
Тогава се юрнахме и гласувахме,я за костов,я за царя,я за борисов (това са пътите в които съм гласувал) и резултат нямаше никакъв.
Какво стана междувременно с тези неща за които пишеш.
Банки фалираха,циганите са най-ухажваните и никой нищо не направи през годините нищо по този въпрос,здравеопазването е трагично и никой не направи нищо и по тоя въпрос,българите напускат родината за да работят в чужбина ,но това го има във всяка държава,французи,немци,италианци също напускат за да учат и работят в друга държава,само че разбира се тук % е по-голям,но какво направиха същите тези дето ги избирахме-нищо !
Лошите ученици (като успех) са проекция на родителите си,и в тая връзка,политиката нищо не направи и по този въпрос.
какво следва от всичко това и защо казвам че не ме интересува.
Първо,всички дето са кандидати за следващият парламент са същите,които са били и до сега,а резултатите им не са добри (меко казано),не са изпълнили обещанията си,не са подобрили атмосферата в държавата и не заслужават повече да им се има доверие.
Второ-избора на "по-малкото зло" за последните над 20 години е доказано вреден ,поради горните факти.
Трето-политиканстването е начина да се раздели държавата и хората и някой до такава степен приемат политическата религия,че изглеждат като тези дето са крайно исляминизирани и нямат ни най-малка представа,залепени от религията...прощавай,от политиката.
Разделяй и владей е казано и тази сентенция е валидна и днес с пълна сила.
А за нихилизма,не е правилно определението за моята позиция,по-скоро при мен е самоопазване на нервите,поради изострено чувство за справедливост.Тоест ,преди време доста се ядосвах и нервирах,в последствие разбрах че тези неща не зависят от мен,избора който правя и тн,поради това че партиите са си...партия една с друга-доказателството е че няма осъдени ,въпреки закани и тн,няма наказания за партийни лидери и други подобни,а виновните всички ги знаем!
За това,всеки има рамене на главата си и би могъл да се оправя сам,без помощ на която и да е партия,циганите ще продължават да получават помощи и да са паразити,партиите ще продължават да правят измами и да обещават,а после да се оправдават,ще се повишават цените на всичко,а важните закони,като пример задължително гласуване и тн. няма да се приемат.

п/п
а това за опорните точки...всъщност нали знаете какво е опорни точки,защото нещата дето пишете само цитирате някого.
Опорните точки по смисъла в който се появиха са принципи на действие,а това го имат всички партии предполагам,а за бойко и дпс-едва ли са партия,той бойко с ердоган си пият кафето,както беше видно от предишното управление,сега и обещаната магистралка ще пусне,ако си спомняте от предишни изявления.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Юли 2014, 15:42

и кво като си пие кафето с Ердоган? Да обявим война на съседка с бурно просперираща икономика и 400 хил армия ли?

от една страна хората виждат "експерти" социолозии, тв медии и такива като тебе, дето бурно плюете по герб, от друга страна виждат разликите и точно за това в капитал пише, че вече рибата не кълве, хората съдят по делата. Е*ем ти делата, 5лв увеличаване на пенсиите и задържане сметките на тока, за сметка на спрени еврофондове, руски проекти, стотици скандални назначения и закони, 1г протести, купени медии и прочие.

та можеш да се правиш на колкото си искаш възвишен, да си говориш моралните глупости че не гласуваш за по-малко зло, но истината е хората съдят по крайният резултат.. Ако не изникне отнякъде българският Обама, забрави че някой друг ще заеме дясното пространство. Хората искат нови лица, кой е този който ще създаде нова партия със силни структури във всички населени места, с връзки по-големи от на Борисов в европа, да говори ясно искрено и културно и наистина да направи реформи? кривата има растеж и падение, та тука растежа още не е достигнат, намери си друго хоби, щото само ще се ядосваш :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата