Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Криминална тема

Мнение от seimo » 15 Фев 2026, 2:16

Детектор на лъжата не съм сигурен колко ще е релевантен в случая. Тея майки са толкова изкукали че за тях каквото е казвал ламата е било закон божи и неотменима истина. Майката на Валери каза че искала синът и да живее по-дълго за да може да страда заради това което е казал, а другата на Николай че да го остави на 10 да живее с банда дърти пергиши било най-доброто което била правила :kuku: Като последен коментар по тая тема ще кажа само пазете си децата и мислете с главите си :wave:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 15 Фев 2026, 4:09

seimo написа:Детектор на лъжата не съм сигурен колко ще е релевантен в случая. Тея майки са толкова изкукали че за тях каквото е казвал ламата е било закон божи и неотменима истина. Майката на Валери каза че искала синът и да живее по-дълго за да може да страда заради това което е казал, а другата на Николай че да го остави на 10 да живее с банда дърти пергиши било най-доброто което била правила :kuku: Като последен коментар по тая тема ще кажа само пазете си децата и мислете с главите си :wave:

:yes: Много добре казано. Не знам за какво и е детектор на лъжата, след като тя не е била там и само преразказва каквото е чула от ламата. И каква е тази майка, такова нещо да пожелава на собственото си дете… тотално изтрещяла работа :kuku:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 15 Фев 2026, 5:37

enigma написа:
seimo написа:Детектор на лъжата не съм сигурен колко ще е релевантен в случая. Тея майки са толкова изкукали че за тях каквото е казвал ламата е било закон божи и неотменима истина. Майката на Валери каза че искала синът и да живее по-дълго за да може да страда заради това което е казал, а другата на Николай че да го остави на 10 да живее с банда дърти пергиши било най-доброто което била правила :kuku: Като последен коментар по тая тема ще кажа само пазете си децата и мислете с главите си :wave:

:yes: Много добре казано. Не знам за какво и е детектор на лъжата, след като тя не е била там и само преразказва каквото е чула от ламата. И каква е тази майка, такова нещо да пожелава на собственото си дете… тотално изтрещяла работа :kuku:

Не би ли било полезно да се подложи на детектор на лъжата синът й?

Ако се окаже, че лъже, окей - възможно е сигналите и всичко, което се коментира, да е очерняща кампания. А ако не е?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 15 Фев 2026, 5:45

Може, да, ама вече е след дъжд качулка.

Мисълта ми беше за майката - като ходи на детектор на лъжата какво точно ще докаже след като не е била там ? :dunno:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 15 Фев 2026, 6:12

enigma написа:Може, да, ама вече е след дъжд качулка.

Мисълта ми беше за майката - като ходи на детектор на лъжата какво точно ще докаже след като не е била там ? :dunno:

Разбира се, че ще е след дъжд качулка, но ще покаже дали амбразурчиците на ппдб, които се кълнат в невинността на жертвите от Петрохан, са прави и трябва да си посипем главите с пепел, или пишман рейнджърите верно са разширявали границите на духовното съзряване при деца и младежи.

Аз лично много ще се радвам да се образовам (бе) за това каква точно легенда е ивайло калушев - и обещавам, ще си посипя главата с пепел и ще се извиня на всички скачащи срещу логическата мисъл, ако се окаже, че децата са се учили само на спелеология и нищо незаконно...

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 15 Фев 2026, 10:15

Ако сте изгледали интервютата на майката и сина, и все още имате съмнения и нужда от още доказателства, като детектор на лъжата например, то официално не може да ви се помогне, направо може да ви се издаде сертификат...

Няма какво повече да се каже.

Любо Жечев наистина детайлно прерови всичко и се обоснова.

Притеснителното е колко хора от обществото са на едно "особено" мнение по случая. С такова общество точно това си заслужаваме, което ни се случва и тук ни е мястото.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Фев 2026, 10:57

каква точно легенда е ивайло калушев
Легендарен педалог и бой скаут предполагам ...??!! :roll:
Последна промяна Jordana на 15 Фев 2026, 16:31, променена общо 2 пъти
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 15 Фев 2026, 11:10

sub_eleven написа:Ако сте изгледали интервютата на майката и сина, и все още имате съмнения и нужда от още доказателства, като детектор на лъжата например, то официално не може да ви се помогне, направо може да ви се издаде сертификат...

Ти сериозно ли? Значи пренебрегваме всичко друго, зачеркваме мнения на десетки други хора имащи лични контакти, пренебрегваме явни несъответствия, свидетелски показания и само слушаме какво разказва един неудачник разлигавен наркоман и майка му, която между впрочем го оборва нали, ма тя е луда... и сичко е точно! Верно ли???!!! И ако недай си боже се усъмним в тях или пък още по-голям грях се усъмним в думите на мега платеното и поръчково лайно Любо Жечев, то тогава сме най-заблудените и зомбирани щото нале....Тук много се съмнявам за кого е сертификата, честно.
И между другото разплетох случая. Не знам как тази версия им е убягнала на милиционерския мозъчен тръст, но съм убеден, че ще се съгласите напълно с мен, а и Любо Жечев вече ми писа, че е абсолютно правдоподобно тва. Просто хората са получили януарската сметка за ток! Оттам Калушев пише на майка си, че не му се живее повече в тази кочина, а и освен тва само за зареждачките на вибраторите, които е подарил в хижата отива половината му от дарения. Събират се и решават, няма как ще се самоубиват. Палят ритуално електромерите, нареждат се до кучешката колибка и оня Мексиканеца ги думка. Само той остава извън групата щото неговата сметка е малка, живее в скромна колиба край Гинци и се топли на крадени дърва щото е партия с кмета. Тва е. Вервам Данчо и ТопГъна са абсолютно съгласни с мен, останалите ако не вервате - оправяйте се!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 15 Фев 2026, 11:30

Е34, признай си, че нищо не си гледал! Може да си скролнал, но не си гледал.

Майката специално не е и за коментар, ами човек да си закрие очите с ръце и да потъне от срам докато я слуша. Без да е участник.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 15 Фев 2026, 13:15

А синчето няма вариант да послъгва така ли?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 15 Фев 2026, 13:34

Малко да разведрим темата... Продължение на 'проблема' с новите коли, които са били лизингови в чужбина, а всъщност са крадено... Ушаците знаят, че са такива, но не казват на собствениците. Казват им го (направо им конфискуват колите) на границата! От там - оправяй се! Така е тук! На който не му харесва ... арменския поп!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Compact M43B16
Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16

Мнение от Vasko_G » 15 Фев 2026, 15:50

Exclusive89 написа:Къде е Дани лекето? Форумните изследователи до къде стигнахте? Има ли някакво развитие?
Или както винаги Асен и Кирил са виновни за всичко :mhihi:

Дани гони някой си Копейкин от фейса, по съгнал на депутет на костя.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Фев 2026, 18:01

Във връзка с черната пантера край Шумен, минавам само да питам, някой помни ли ужасния скандал със снимките от студията за фотоепилация, гинекологичен кабинет и някакви подобни неща? Беше тоооооооооолкова отдавна, нормално е да се забрави и в медиите да няма нищо...понеже си имат нова дъвка. :mhihi: Тоест какво ги вълнува медиите и отвличат ли вниманието от доста, доста важни неща? Не, че омаловажавам случая в Петрохан, даже напротив, но дотолкова, доколкото да се сведе до минимум шанса за съществуването на подобни комуни. Всичко останало е просто следствие на комуната.
Няма да им викам вече секта, че за много хора звучи крайно.

Предполагам към студията за фотоепилация ще се обърне пак мейнстрийма само ако се появи информация за доктор, който освен снимки е искал и други неща от пациенти под 14. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 15 Фев 2026, 18:21

sub_eleven написа:Е34, признай си, че нищо не си гледал! Може да си скролнал, но не си гледал.

Ей човек даже сега гледам за втори път интервюто на майката с настройката нали, че тя е откачена. Обаче да ти кажа сега нейните думи ми звучат още по-правдоподобно и логично. Имам впредвид общата картина. Но ако забелязваш много се бяга от основния и елементаре въпрос. Основно се набляга за педофили извратеняци секта и сякви, а първия и основен въпрос е има ли групово самоубийство, както се твърди отначало или няма. Оттам се тръгва. Всичко друго са жълтини. И фактите, които малко по малко излизат впоследствие, като снимката на труповете, показанията на кмета и Деян, кадрите на опожарената хижа сочат, че е възможна и друга вероятност, не сте ли съгласни? Това е логиката. Всичко друго странично е една журналистическа и политическа помия, която отклонява хората да мислят трезво.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 15 Фев 2026, 18:24

Top Gun Maverick написа:Тоест какво ги вълнува медиите и отвличат ли вниманието от доста, доста важни неща? Не, че омаловажавам случая в Петрохан, даже напротив, но дотолкова, доколкото да се сведе до минимум шанса за съществуването на подобни комуни. Всичко останало е просто следствие на комуната.
Няма да им викам вече секта, че за много хора звучи крайно.

Комуна е когато всички са равни или се управлява на демократичен принцип. В това няма нищо лошо. В Израел има много такива - казва се “кибуц”.

Ако има безгрешен лидер/гуру, чиято дума е закон и дои финансово групата и семействата им - това е секта и точно така трябва да се нарича.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата