Whisky
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Whisky
Скъпо е 500лв, особено след като има доста хубави за 150-200лв, но от друга страна вече едно хубаво ядене с пиене като нищо минава 150лв за двама.
Вече, ако някой пие по бутилка не е за него, дори да има парите.
Вече, ако някой пие по бутилка не е за него, дори да има парите.
peshehodetz написа:Е аз имах предвид някакви по специални случаи, кръгли годишнини или подобни нещо което изключително рядко се случва. Иначе за ежедневна употреба поне за мен ето това по долу е идеалния баланс между цена и нещо много добро.
Sent from my SM-G950U using Tapatalk
В момента 500мл в Аванти е 34лв.Одеве щях да се преевъ!

Купих си Wild Turkey 101 за същите пари.
Мноого доволен както обикновено от него.

А и най-големият му плюс е че жената не го харесва и пие.

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Ми аз винаги съм се чудел на цените в Аванти, в това до нас Глен като този на снимката само че 750мл е малко над 40лв. Понякога съм се съмнявал да не е фалшиво, но не съм го усещал като такова. А за бърбан така и не можах да му свикна след близо 22 години в щатите, взимал съм си от време на време, но си предпочитам сингъл малт скоч-а.
А иначе Wild Turkey си е супер, любимото на Джон Уейн.
https://coolmaterial.com/food-drink/6-famous-men-and-their-whiskeys-of-choice/
А иначе Wild Turkey си е супер, любимото на Джон Уейн.
https://coolmaterial.com/food-drink/6-famous-men-and-their-whiskeys-of-choice/
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
vicho написа::shock:
бах... аз живея в паралелна вселена... с 3к на месец - 500лв виски... ужас
Има разлика между това да дадеш 1000лв (толкова струва Макалан 18) и да идеш в бар да пийнеш 25гр и да викаш - лудница копуе

Всъщност 95% от феновете на Макалан основно търгуват с бутилките и тук там някоя отворена 12ка. Гледам вече ги има във всичките магазини и се продават на бахти цената, защото е "специално уиски"... И ти трябва да си специално тъп, да дадеш 300лв за уиски, което в отсрещния магазин е 120лв
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
peshehodetz написа:Ми аз винаги съм се чудел на цените в Аванти, в това до нас Глен като този на снимката само че 750мл е малко над 40лв. Понякога съм се съмнявал да не е фалшиво..
Ако искаш нещо фалшово купи си от Кауфланд

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
За феновете на Джони Уокър, не се учудвам, но не само според мен, а и не случайно зеления етикет излиза на първо място от по скъпите му събратя.
https://uproxx.com/life/johnnie-walker-whisky-ranked/
https://uproxx.com/life/johnnie-walker-whisky-ranked/
keep walking
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
Колеги, в новата си брошура Кауфланд пускат 12-15-18 годишен Гленфидих на съответно 43-60-90лв.
Питането ми е основно за 15 и 18 - мислите ли, че за тези пари качеството ще е ОК?
Питането ми е основно за 15 и 18 - мислите ли, че за тези пари качеството ще е ОК?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
MrManson написа:Колеги, в новата си брошура Кауфланд пускат 12-15-18 годишен Гленфидих на съответно 43-60-90лв.
Цената напълно отговаря, освен това е стандарта цена в Аванти целогодишно. Май само 18ката беше на 100ина лв.
MrManson написа:Колеги, в новата си брошура Кауфланд пускат 12-15-18 годишен Гленфидих на съответно 43-60-90лв.
Цената е добра, 15ката си струва според мен, 18ката не съм впечатлен и предпочитам други в този ценови клас.
Моят съвет е да не се купува от кауфлана алкохол.Нямам идея от къде зареждат,но за мен качеството се различава от други вериги продаващи само алкохол.
Менте ли е!?Не е ли менте!?Не знам.Но не става.И това не от една марка и от една бутилка.
Ама не задължавам никой да се съгласява с мен.
Менте ли е!?Не е ли менте!?Не знам.Но не става.И това не от една марка и от една бутилка.
Ама не задължавам никой да се съгласява с мен.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Глупости, специална производствена линия ли ще правят всички производители на уиски за Кауфланд
Еле пък да продава огромна немска верига ментета?

Еле пък да продава огромна немска верига ментета?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Може би е възможно като голяма верига да се договарят и да произвеждат специално за тях някакви партиди, не менте, но с друго качество.. това е като с кока колата, в България е пълен боклук, дето разправят, че била адаптирата за нашия вкус, с подсладители и тн, но има едни кенчета опаковани по 4, има ги в метро и понякога в лидл, прави ми впечатление, че си пише на български, обаче баркода започва с 544 (по спомен е на Белгия или Люксембург) и вкуса е абсолютно различен и на съдържанието си пише захар.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Преди 1-2 месеца си взех Блек Буш... който не е баш Блек Буш. Преди 2 седмици си взех бренди - на капачката си личеше как бандерола е лепен 2 път
Но пък качеството е като от предното. И преди съм го казвал - само от Аванти има 100% успеваемост досега. Сега в Кауфланд имат Глен Грант с чашка, ама вече ще са само за вино и бира. А и в шкафа няма място вече, че съм широкоскроена личност - ракии, водки, уискита, бренди, ром... малко трябва да олекне 
Тоя Гленфидих само го хвалите тука, а аз не съм пробвал истински
Само някви ментаци по заведения улучвам.

Тоя Гленфидих само го хвалите тука, а аз не съм пробвал истински

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Bogat-Beden написа:Еле пък да продава огромна немска верига ментета?
Преди години мой познат зареждаше Метро с водка Руски Стандарт ама менте, та не си мислете, че шашмите по такива вериги са изключени

Аз напоследък взех всяк вечер да разпускам с 50-100гр уиски, имам още 2 бутилки Glenfidich 18YO да отупам и минавам на отлежал тъмен ром