14ти... февруари

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 12 Фев 2008, 20:46

Mishel_Vaian написа:Чифт изтъркани гуми до теловете с реплика :
-Сам ги направих специално за теб :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 12 Фев 2008, 20:50

Нее, моята история:
Четеш темата, пусната от Дилян "На 14-ти предлагам късане на гуми, който има - да се стяга" и си помисляш "Ето как ще си направя кефа, пък после с жената в ресторанта.
Отиваш на уговорената среща и почвате с метлите, пилежите, бърнаутите... много бърнаути. Гумите ти се късят. Става време за ресторанта, имаш 10 минути да си смениш гумите. Развиваш ги и... о, не, от бърнаута и спирачното усилие, металт на главината се е напекал яко и се е разширил. Джантата не може да излезе... Вече закъсняваш за ресторанта, а жена ти те чака и нервно пие трета чаша червено вино... за твоя сметка. Спирачките изстиват, успяваш да смениш гумите, но нямаш време да си изчистиш ръцете. Помисляш си "какво пък толкоз, на някой светофар ще спра и докато чакам ще се позачистя". Да, ама те хваща яка зелена вълна и... бам - пред ресторанта с 30 минути закъснение... О, не, забравил си подаръка й на телевизора в къщи... нали бързаше за срещата за пилене на гуми... Може ли да си такъв глупак, какво ще й подариш. Имаш идея... вадиш от багажника една джанта... обута с нещо... нещо рошаво, ааа това са теловете...
Влизаш в ресторанта раздърпан, с мръсни ръце и бутайки остатък от гума с някаква джанта казваш:
Mishel_Vaian написа:-Сам ги направих специално за теб...
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Фев 2008, 20:53

бах тая романтика....!!! :mhihi: ние тука ше да излеземе сключително романтични натури!!! джантенца,гуми,бърнаути....! убао ,че мойта не чете!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 12 Фев 2008, 21:09

alpina-ma6inata написа:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е това ме изкефи ,както малката машинка :mhihi: :mhihi:

Аз мисля ,че тоя псевдо латински празник не ни отговаря на бит-а и културата , на Българското ,със сигурност ще има хора ,които няма да са съгласни с мен по този въпрос ,но аз на никого не натяквам това което казах :)

Имаме си такъв хубав празник - св.Трифон , хората излизат ,зарязват лозята ,после се събират и допиват каквото е останало след зимата ,ако е останало ,ядат и пеят на умиране :mhihi: Яд ме е ,че обръщаме гръб на тази красива Българска традиция и ако си нямаме лозя част от хората тук, то поне традиционно да си празнуваме Трифон ... Аз вино не понасям, никакво под никаква форма :mhihi:

Подаръци може винаги човек да направи, важното е начина по който се поднасят ,както казахте вече. Аз мисля че това дето всички се втурват да купуват едно и също и да го подаряват на половинките си става като някакво клише - просто щото на днешния ден така трябвало

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Фев 2008, 21:15

Жорка,не си прав! не че нещо много ме грее толко тоя празник,ма жената до теб ше те гледа като препикано мушкато ако нищо не направиме...!
ние си знаеме ,че е Трифон Зарезан,ма треа да ги уважиме,щото иначе стаа неудобно. и нема да е еднакво сичко-нали за тва си говориме-да праиме изненади...! а те...убавите ни половинки си заслужават секи ден да ги изненадваме,ма....! :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 12 Фев 2008, 21:17

Stanchev написа:вържи на "малкия" една панделка и действай :mhihi:

Много изтъркано бе, колега, много изтъркано! :mhihi: :mhihi:
Според мен 1 огромен букет от рози ще свърши по-добра работа /и ако ги вземеш от борсата няма да ти кой знае колко скъпо/! ;)
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 12 Фев 2008, 21:25

SKISA написа:Жорка,не си прав! не че нещо много ме грее толко тоя празник,ма жената до теб ше те гледа като препикано мушкато ако нищо не направиме...!
ние си знаеме ,че е Трифон Зарезан,ма треа да ги уважиме,щото иначе стаа неудобно. и нема да е еднакво сичко-нали за тва си говориме-да праиме изненади...! а те...убавите ни половинки си заслужават секи ден да ги изненадваме,ма....! :lol:

Ивчо, уважението си е уважение ... То според мен няма много общо с материалното ,макар ,че и то не е по малко важно всъщност :roll:
Виж сега , купува се на половинката подарък и се казва ,че е по случай Трифон Зарезан 8) И тя да купи нещо на своите 50% процента,нали е взаимно уважението ;)

Георги Пенчев
Изображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 12 Фев 2008, 21:51

Захо,а тя какво ще каже? :lol:
Аз имам и допълнение ;)
Отиваш на някое паркингче (мисля, че това до Елин Пелин ще ти е удобно) и рисуваш едно сърце, естествено със следи от гуми :lol: След това сменяш гумите водиш я там показваш й го и другото вече си го написа :mhihi:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 12 Фев 2008, 21:57

Кво викате за Свети Трифон Вазелин :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе аз и тая година ще пасувам,отново ще съм сам :roll:
Другите ми 2 третинки са някъде в нещото и ме чакат,ама и тая година няма да ги намера явно :confused:
Ама нищо тамън догодина ще ми е по-сладко живот и здраве. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 12 Фев 2008, 21:59

аре си напрайм клуб на отритнатите алкохолици :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 12 Фев 2008, 22:13

err0r написа:Нее, моята история:

Mishel_Vaian написа:-Сам ги направих специално за теб...

И след това боййййй по главата с тая джанта :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ААхАахах това е адската история, верно ако се случи на някой...ще има яко бой по главата :mhihi: :mhihi:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 12 Фев 2008, 22:20

Мойто малкото ще го водя 10 дена в Австрия на ски 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 12 Фев 2008, 22:28

GaD написа:Мойто малкото ще го водя 10 дена в Австрия на ски 8)

Завиждам на малкото ти :mhihi: :bowdown: Браво!!! ;)
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 12 Фев 2008, 22:48

Zapa написа:аре си напрайм клуб на отритнатите алкохолици :mhihi:

И аз съм от тоя клуб :)

А и като съм бил обвързан сякаш нещо не ми се получава този празник. Някак си всичко е принудено и трябва задължително точно на 14фев. да се случи. И всички жени чакат на 14-ти - ся ко ш' ми купи моя, с кво ш' ма изненада..? :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 12 Фев 2008, 22:50

SKISA написа:
sonny написа:За миналия псевдо празник бех писал, че ше дам на жената уй с брада, ама ако фане промоция може и без брада, така, че ето ти оригинлния подарък :mhihi:

изрод! остаи жената да мъти ,бе!! кви брАди ,кви без...!! :mhihi: не е ли вече противопоказно!??

Бе то от 9 месеца е противопоказно, ма поне за близалка става :mhihi:

Иначе и аз не го признавам Свети Валънтайн, това ен е Българси празник. Български празник е Трифон Зарезан. Затова ше си кисна вкъщи или ше ида на пица и кино, но няма да празнувам нищо, щото светито Валънтайна не го признавам, па и не пия, така, че на Трифона също нема кво да му го чепкам

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата