Ползвате ли халогени извън разрешените от закона случаи?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
sonny написа:Никой неможе да ме убеди, че халогените даслепяват отсрещиня. Та те са направени да светят ниско долу и в страни, за да разсейват мъглата. А иначе, да карам постоянно на халогени. Вечер ми помагат за по-добро осветяване на пътя. Дефакто ми попълват тъмното петно между колата и петното на късите, а и осветяват добре настрани, което е спомагателно за индивид на 4 крака. А през деня карам на тях, просто щото не иг изключвам, копчето на халогените си е пуснато и като пусна фаровете и си тръгват и те. Гася ги само, когато минавам през караулка или където знам, че на 100% има куки.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
от тук нататък може да се впуснем в един безкраен спор кое трябваше да е екстра и кое не, дали всяка екстрите са само лукс или помагат наистина за по-безопасно шофиране, колко са "умни" органите на реда, колко са добри инженерите на БМВ със безкрайно силните фарове за Е36, дали това което е по-закон ни харесва или не
и т.н. 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
добре че сложих ксенон и на халогенките,та да се чувставам пълноценен карач на бмв е36 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Винаги независимо какъв е сезона карам с включени фарове ,а от скоро и на халогени ,никой не може да отрече ,че като види БМВ на ейнджъл айс и халоген не се кефи на агресията която излъчва
Напълно съм съгласен с теб ,но не мислиш ,че това оправдание за договора няма да мине пред катаджията? Все си мисля ,че сме от е.@ната страна

NeoPrint написа:БМВ и халогени си лепнат като мека цицка на яка шепа![]()
И нека се уточним.Халогените НЕ заслепяват ако са регулирани правилно.Тяхната функция е да светят НИСКО и на БЛИЗО,но и на широко.
Помагат за избягване на дупките до определена скорост и това гонене от страна на полЮцайте го приемам за чиста проба завист и заяждане.
Докато пътищата ни са пълни с ями считам договора м/у държава и шофьор за едностранно нарушен от държавата,защото ние си плащаме данъка,което е нашето здължение,следователно правилник ще спазвам на 100% когато и насреща на 100% си вършат работата за която сме ги избрали,капичи?
Напълно съм съгласен с теб ,но не мислиш ,че това оправдание за договора няма да мине пред катаджията? Все си мисля ,че сме от е.@ната страна

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
аз имам акт за халогени 55лв
а нямах и талон на колата и бях без колани и застраховките неможах да им покажа(по простата причина че неги знам къде са) и тва в града...2 дена следкато се прибрах от п**** си майна....(уса).Ама причината заради която ме спряха бяха халогените....
п.с и 12 точки от талона

а нямах и талон на колата и бях без колани и застраховките неможах да им покажа(по простата причина че неги знам къде са) и тва в града...2 дена следкато се прибрах от п**** си майна....(уса).Ама причината заради която ме спряха бяха халогените....

п.с и 12 точки от талона
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
Напоследък станаха модни тея анкети ... Преди две седници имаше такава в Е36 подфорума...
А и в "Страхотни истории се заформи дискусия"
Затова да не се повтарям:
Предполагам се сещаш как съм отговорил в анкетата
А и в "Страхотни истории се заформи дискусия"
Затова да не се повтарям:
blackgod написа:body написа:Истината е че искате да бъдете ЗАБЕЛЯЗАНИ затова сте на халогени.
Тук си адски прав ... за през деня пускам халогените , за да може блейките които ползват огледалата само за украса да ме видят по-добре !
А през нощта ги ползвам за да мога да видя къде свършва шибания път защото няма никаква маркировка , няма банкет и ако случайно го изпуснеш падаш в шибана 50 см дълбока дупка!
И ми писна от тъпаци които казват че халогените за мъгла ги заслепяват, при положение че те светят НИСКО долу по пътя!
Предполагам се сещаш как съм отговорил в анкетата

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
D3BEP написа:...
Фаровете за мъгла хората са ги измислили за мъглаТова, което ние можем да им измислим е оправдания. Не сме по умни нито от органите по реда, нито от инженерите на БМВ та да измислим нови невероятни приложения на фаровете.
Абе те са измислили и обикновените фарове, ама ела да ти покажа, как халогените светят като тях

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5