Бихте ли емигрирали?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 30 Окт 2007, 4:34

Емиграция точно не... Но да излеза за известно време да направя някой лев , за да мога да започна от някъде определено да!
:yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 30 Окт 2007, 8:45

Какво да кажа,така ми е писнало от тая Америка,че чакам с нетърпение да дойде другата година и да се махам.Вярно ако си намериш хубава работа и получаваш добри пари,всичко е ок.Всичко тука е уредено,винаги можеш да си купиш кола,лаптоп и всякакви работи където в България можеш да си мечтаеш.Също така кола на лизинг не е проблем да си вземеш,виждал съм бабички на по 70г да карат ауди-Q7 или пък BMW-X5 Лошото е,че всеки ден е едно и също,работа и във вкъщи,чат-пат се събираме българи,ама не е както в България.

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 30 Окт 2007, 9:21

Не...стига ми толкова...:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 30 Окт 2007, 9:39

преди доста годинки се бях залетял да ходя в Канада, минах интрвютата, чудесии, но не заминах. Не съжалявам на този етап!

:bgflag:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 30 Окт 2007, 9:43

може би да може би не,всичко е въпрос на време.
сега не смятам да ходя където и да било защото има още много пред мене и и първо ще се пробвам тук,а ако не се получи нищо тогава може би да се махна,ако вече положението тук не е тръгно към добро :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 30 Окт 2007, 10:55

pavlin_e30 написа:похвално за темата!!
само това ми е в главата,просто изчаквам най-добрия вариант!тук кво развитие,къде го виждате това нещо?то накъдето и да се обърнеш само мизерия,простотия...
бе кво да обяснявам,то на всеки му са различни разбиранията за живота,то ако имаш късмета да се родиш,оттам трябва да се почне(тези които са станали родители скоро са изпитали проблемите на гърба си),много доктори заслужават бавна и мъчителна смърт :twisted: ,тръгваш на училище-там мизерия,зимата няма отопление,мръсотия,няма мат. база,никакво качество на обучението(ниското заплащане не е от вчера в този бранш)показваш мн.добри знания,но виждаш как подмазвачите са по оценени и без половината от тези знания ,после ще служиш-дълг към родината :twisted: ,ай пак мизерия,мръсотия и простотия,тормоз и нищо смислено,накрая завършваш с разбито здраве,заради родината...
после ще бачкаш,ама няма връзки,познати,няма мама и тате и почваш от нищото и малко,по малко се учиш и развиваш,докато стигнеш до едно ниво и зациклиш.в един момент разбираш,че правиш нещо,което не се оценява,не се заплаща,а навън е коренна разлика...тук само си тепаш на едно и също място и това е!липсата на средства не позволява никакво развитие,кво ти остава-на заведение с псевдо приятели,забавата е на ниско ниво,алкохола е разреден,но пък скъп,всеки е модерен,а няма и 5 кинта в джоба,много гледат лошо,ама сутрин мама им оставя поне 20лв да си харчи(за кво да работи,няма смисъл,работата за маймуните,то ще стане по обед,кафета ала-бала,малко щанги и така,а ти бачкай и се радвай на живота).работата ти доставя удоволствие,ама не ти позволяват да се докажеш,щот ще поискаш и адекватно заплащане,а това не се харесва(колкото толкова).мъчиш се да промениш начина на мислене на тези около теб,ама удряш на камък,не става,ти ставаш лош и грешно разбран..и така всичко се повтаря,който не си дава зор,да усмисли за какво е роден и живее ден за ден е най-добре,ама цял живот си остава слепец!
тук от малък ти се набива в главата да си доволен на малкото,без да искаш това,което смятяш ,че ти се полага..
или както те завърти живота,така продължаваш до края!!много е трудна темата,застъпва всичко от живота и не може да се изясни цялата..
доста други неща искам да споделя,ама времето напредва(а и дали има смисъл), умората си натежава и мисленето блокира...

Павлине само мога да кажа :bowdown: Евала за тези думи напълно съм съгласен с тебе !!!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 30 Окт 2007, 15:39

Някой беше казал "Обичам родината, мразя държавата"... :confused: Жалко, че живеем в най-зле управляваната държава в цяла Европа, но ние сме си виновни... А какво ще стане ако всички избягаме... Кой ще остане тук след време...? Така ще е докато всеки е на принципа - "да се оправя сам както знае"... За какво са били всичките тия воини и кръв за свобода и независимост :?: :?: :?: НЕ засужаваме товааа............. :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 30 Окт 2007, 15:57

rosen.kolarov написа:Твърдо НЕ, може би вече ми е късно, но преди години като съм
имал възможност и то не една, също не съм се замислял. Смятам,
че България все още предлага повече възможности за развитие.
Мога да отправя само един съвет - нека всеки преди да вземе
окончателно решение да събере максимално информация и да
се опита да пита и повечко хора които са вече навън за да види
как в действителност седят нещата ... не всичко е по мед и маслко.

:yes: И аз съм тука ... :winky:
_!_

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 30 Окт 2007, 16:58

аз много съм мислил над този въпрос... а и не е като да съм нямал време за това... мисля че на всички е ясно какви са ни проблемите - формулировката на корените е трудна обаче. да не кажа невъзможна.

та аз имам само един проблем със родината - хора които не могат да ми стъпят на малкия пръст във нито едно отношение - интелектуално, финансово, духовно - да се опитват да ми регулират живота и да ми образуват нерви... и аз да нямам официален работещ начин/метод със които да им се противопоставя.

и така.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от interlagos » 30 Окт 2007, 17:42

аз се махам когато законите за превишена скорост станат като в Швейцария и като зака4ат камери на всякьде и няма да можеш да се изпикаеш даже без да ти кажат колко ти е дьлга оная рбота.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 30 Окт 2007, 17:55

Тука си оставам никво мърдане ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Мнение от sladkotobeb4e » 30 Окт 2007, 18:02

На мен ми е писнало от всичко тук , но не бих избягала . Може малко по-трудно да е напоследък да е гадна цялата обстановка , но малко от тук малко от там все по някакъв начин ще се оправи .

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 30 Окт 2007, 18:42

Ни ми се ходи- ни ми се остава .... :dunno:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 30 Окт 2007, 20:23

не бих заминал освен ако не замина с най-близките ми хора за някакви месеци иначе за постояно не бих заминал :)
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Окт 2007, 22:15

живота тук се оповава на късмета-било здравеопазване(на което много държа),обучение,работа,заплащане,пенсия....и много други неща!
един приятел вика:ако взимам над 1000лв на този стандарт,няма да мисля за навън!
всеки гледа различно на живота и търси това,което му трябва!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата