кой ще спИчели Бай брадър?
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Гост
-
Eliana написа:Slavi_m написа:....
Слави, много си прав. Спечели ли Христина, следователно и Здравко печели... А на мен ми е доста неприятно това момче. Прави се на голям стратег обаче ако първият Биг Брадър се получи, то във второто си участие изобщо не успя. За мен благодарение на Храистина взе наградата и си помиси, че случката може да се повтори като и предложи брак. Незнам колко тряба да ди долен, че да застанеш срещу съпругата си, както направи на номинациите Няма равен това момче....
Иначе ако не беше Здравко съм 100% за нея. Вярно е, че на моменти изпростява, но останалите "випаджий" не остават по назад, с изключение на тези, които не си отварят много, много устата,за да не си личи..
Стиа ,бе Ели!!! Гледам пише под тебе: умната кака....!!! Верно ,че от много зло требва понякога да се избере най-малкото ,ама чак па Христина!!! Ако си мисли,че с мрънкане и натякване ше го задържи тоя Приморски гларус-се лъже!! А и тоя номер с детето в къщата вече почва да омръзва!! И другия номер-аз съм пепеляшка-искам вашта пачка също е много тъп!!!
Смятам ,че изобщо в България е трудно да се намери ВИП и тия хора там не са нещо кой знае кво,но доста от тях не ги е дръпнала парата ,а по-скоро рекламата и вдигането на рейтинга и имиджа!!!
Кой успял-успял! Най-печеливш май ше излезе Азис ,щото хората видях,че освен да се прави на извънгалактически педал и да ражда и да се омъжва има и некакъв акъл,прави си неговото шоу и печели и на сичко отгоре май е нормален човек!
- Гост
-
А!Добър ден!! Аз за тва пускам по 8 СМСа ,та да дигнат наградата за победителя!!! Естествено,че има сценарий!Може и да не е бетон от началото до края,ама те хората си проверяват и кви са нагласите на такива балъци като нас ,за да знаят как да извъртят нещата!!!За тва и ..... "оная змия с тънката уста" излетя-щото е ясно ,че дразни!!!
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Бе знаеш ли защо съм за нея... Защото ме хвана яд, че другите се имат за много повече... Имат се за "необикновени хора". Личността не се гради върху талант, а върху качествата на характера... Ти можеш да пееш, танцуваш, да свириш и т.н но това не те прави "необикновен". Да гледаш на хората, които нямат таланта ти като недостойни да говорят с теб или да ти казват какво мислят за теб- е върха на простотията и надмеността.Както каза Евро " Не стига, че е дошла от селУ и ни е видяла на живо, ше ми прави оценка тя ня мене или на Десли Слава....Коя си ти маааа дришлоооо" и т.н да не продълважам...
Иначе Азис хич не исках да излиза, за да натрие нослето на Венета. Тя се оправда с това, че чалгата е непобедима. Пълна глупост! И аз не слушам чалга, но на тази номинация бях на 100% за Азис..
Иначе Азис хич не исках да излиза, за да натрие нослето на Венета. Тя се оправда с това, че чалгата е непобедима. Пълна глупост! И аз не слушам чалга, но на тази номинация бях на 100% за Азис..
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: кой ще спИчели Бай брадър?
ian190 написа:А?
Аз

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
!
Фил написа:Стига бе, хора, вие сериозно ли смятате, че нещо си се решава от зрителите?
Всички е сценарий, измислено е отначало докрай
остай ги бре БМВ Брадър се заформя... и Ню-Ню!

- Kocil
- младши ентусиаст
-
Евала...Фил написа:Стига бе, хора, вие сериозно ли смятате, че нещо си се решава от зрителите?
Всички е сценарий, измислено е отначало докрай

- Andronoff
- триногата
-
Re: :)
Angel eyes написа:...Имат таланти да,не им го отричам,особено Десислава,има страшен глас!Ама си е обикновенно момиче и тя,от Гълабово!...
Тая тема нещо съм пропуснал да я забележа по-рано...
@Angel eyes, много негативно изказване бе колежке...
Поне да си оправиш правописа, Гълъбово се пише...
Явно след Пацата и ДесиСлава си останала с впечатлението, че от Гълъбово сме един дол дренки всичките, което не е така.
Мразя да ме слагат под един знаменател с който и да било, особено пък с Пацата и ДесиСлава.
Ние тука от ГълАбово сме загубени, ядем доматите с колчетата и си пасем кравите на асфалта.
И за в бъдеще ако обичаш, не се изказвай така, че може да афектираш някого, все пак говориш за хора, които не познаваш (и слагаш общ знаменател) и за места, на които не си била.
А, щях да забравя - другия път като плюеш по някой/нещо, направи го интелигентно, не допускай правописни грешки...

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
Re: :)
Andronoff написа:...Ние тука от ГълАбово сме загубени, ядем доматите с колчетата и си пасем кравите на асфалта...

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

Аз съм за колегата Калин,първо че свири много-яко на барабани и перкусии, и второ биографията му е доста богата.
http://youtube.com/watch?v=UEq_ksdorDM
http://youtube.com/watch?v=UEq_ksdorDM
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
За всеки ще се радвам да спечели само да не е Катето Евро,бахти човека,тая сериозно си мисли че е нещо повече от другите
Много ме дразни,ама като дойде при Коритаров,аз ще се обадя да и кажа няколко неща д**ба и дъртия му дръгел!

Много ме дразни,ама като дойде при Коритаров,аз ще се обадя да и кажа няколко неща д**ба и дъртия му дръгел!
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
При тези резултати снощи то е вече ясно кой ще спИчели
..... така че няма смисъл да си хабите нервите и да се карате 

- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
sambeto написа:За всеки ще се радвам да спечели само да не е Катето Евро,бахти човека,тая сериозно си мисли че е нещо повече от другите![]()
Какво ти е сторила женицата, та толкова и се палиш???
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4