Нагло създание

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 22 Апр 2007, 21:29

като не си запомнила номера, не си извикала КАТ или не си намерила начин за друго възмездие, въобще не го пиши това само да се нервираме докато го четем...
аз закачих един паркирал голф с друг голф, ми отнеха 7точки + 100лв акт
Просто човека поиска твърде много за да не викаме полиция, а аз имах пълно каско и знаех, че горе долу ще избия разходите :mhihi: Само за точките ме е яд
Дори само това наказание да беше получил пак щеше да е нещо ..

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 23 Апр 2007, 8:49

sladkotobe4e написа:
iv0 написа:номера запомни ли му го? Ебати глупака

Не за съжаление само помня ,че е със софийска регистрация но целия не го запомних,много афектирана бях

Ееее, щом е софийски номера, ще да е бил само онзи с голфа... сещате ли се... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не се познаваме с теб, ама да си знаела че автокъщата ми е на 200м. на долу, младежа щеше да остане много, АМА МНОГО ДОВОЛЕН!

Въпроса не е в тва че са ти ужулили бронята, тва е тъпо, поведението на келеша е кофти в цялата ситуация
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 23 Апр 2007, 10:07

kriso85 написа:Може да направим нещо от рода на БМВ ПЪТНА ПОМОЩ, само че за точно такива случаи - като таксиджиите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Отдавна има нещо подобно и вече няколко "тариката" изгоряха в бързината :twisted:
Най-голямата веселба беше като набиха Фестъра. На ония геройчета после им се еба мамата и физически и психически :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 23 Апр 2007, 12:19

към колегата който твърди че ще ми се хили и на 200те лева - ми не си ме разбрал че грам не ми пука:
1. записвам му номера, имам свидетел, викам КАТ - 50-100 лева + точки. ако напусне - и акт за напускане на произшествието, бонус глоба + бонус точки.
2. при застрахователя показвам акта и споделям информация колко хилещ се и нагъл е бил.

та следващия път гаранция поне запиши номера, ако не си спокойна просто за звъннеш в КАТ.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 23 Апр 2007, 15:34

Тая история е толкова грозна, че е в състояние да изкара всеки извън кожата. Истината е, че такива селтаци има дето ....
Не знам как се чувства жена, която е унижена така но лично ако подобно нещо се случи на мен, да ме удари ОК, но да затиска майка ми с броня на дали бих издържал, по-скоро с риск да ме пребие бих му вкарал крика на колата в селската мутра...
...на приателката ми маика й, закачила някъв, който бил военен. Излезнал от колата оня и взел да я налага, шамари, ритници и после виканл полиция!!!!!!!! междувременно тя се обадила и дошъл бащата на приателката ми и резнал една тупалка на оня...резултатът беше, че оня военен намерил свидетели дето потвърдили, че не е докосвал жената и после си извадил медицинско и КВО, бащата на гаджето ми 2 вечери в ареста за побой + дело и глоба .... няма управия ей в тая селска държава на мутри и мангали.

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 23 Апр 2007, 21:24

доста мнения прочетох... ситуацията е ужасна, още повече пък и за млада жена... ПЪК ТАЯ ПРОСТОТИЯ дето я е направил с майка й...ако бях аз щях да му разкажа теорията за крика...да му потроша предни фарове, мигачи, броня и да викна кат... пък нека излезе от колата...пука ми 4е не съм мутра... :evil: няма да позволяваме на селяните да превземат страната ни :!: един такъв селянин си получи заслуженото защото съм му взел паркинг мястото под неговата тераса... затова бой му е майката...
п.с. към авторката на темата - другия път дигай телефона и викай мъж ти или гаджето и здраво бой !!!
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 23 Апр 2007, 21:39

не мога да разбера защо при птп все на бой тръгвате ударил те ударил те има застрахователи за тая работа,май е време да спрем да се държим като пуснати от гората.а иначе случая е много кофти и както казах в предишния пост жалко е че никой не се застъпва,наиситна е жалко

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 23 Апр 2007, 23:27

evans написа:направо ти се чудя :roll:ония те удря и си прави каквото си иска,а ти си тръгваш,защото нямаш време да се занимаваш.Не искам да се заяждам,ама как може да оставяш нещата така,най- малкото викни полиция.

нема ко да се чудиш ако пича е некои щиглец ше си тръгне и фафла нема да каже щот може и да не си тръгне сеш шаш се нали ;)
ако немое да си мериш пишката с некои по добре си седи мирен да не останеш накрая и без нея :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 24 Апр 2007, 0:24

t0sh написа:към колегата който твърди че ще ми се хили и на 200те лева - ми не си ме разбрал че грам не ми пука:
1. записвам му номера, имам свидетел, викам КАТ - 50-100 лева + точки. ако напусне - и акт за напускане на произшествието, бонус глоба + бонус точки.
2. при застрахователя показвам акта и споделям информация колко хилещ се и нагъл е бил.

та следващия път гаранция поне запиши номера, ако не си спокойна просто за звъннеш в КАТ.

колежка съм... по точки 1 и 2 няма какво да коментирам, защото с предишния пост исках да ти опиша подобна ситуация като на приятелката на колегата, съответно на и на майка и :

:arrow:

Burningparis написа:...на приателката ми маика й, закачила някъв, който бил военен. Излезнал от колата оня и взел да я налага, шамари, ритници и после виканл полиция!!!!!!!! междувременно тя се обадила и дошъл бащата на приателката ми и резнал една тупалка на оня...резултатът беше, че оня военен намерил свидетели дето потвърдили, че не е докосвал жената и после си извадил медицинско и КВО, бащата на гаджето ми 2 вечери в ареста за побой + дело и глоба .... няма управия ей в тая селска държава на мутри и мангали.

vili написа:не мога да разбера защо при птп все на бой тръгвате ударил те ударил те има застрахователи за тая работа

За съжаление застрахователите все още нямат магически пръчици с които да връщат животите на невинни хора, загинали вследствие от войната по пътищата или се лъжа !?
* За конкретния случай, застрахователите няма да върнат сигурноста на девкойата и на майка й, или не е така? Едва ли тази жена ще изпитва същото спокойствие, което е било преди случката !?
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 24 Апр 2007, 12:16

Аз в такива случаи слизам заедно с моята лубима бухалка и му пръсвам стоповете ако се прави на велик пук нека после да каже нещо... пък и друг вариант има ако продалжи вместо неговите стопове си удряш твоите и му викаш виш какво направи...

Ония ден си вървя аз най спокойно и пресичам през един паркинг и един най нагло без да намали ми засича пътя майна и ме блъска (леко) с колата. Дотук добре... :confused: щеше всичко да се размине ако се беше извинил и по-живо по-здраво... но нееее, тоя реши да ме псува... на мен само това ми трябваше... застанал съм аз на границата на изпушването и спокойствието и му викам "глей каде караш, намираш се на паркинг и съм с предимство, пък тук не е мястото да се състезаваш или правиш на герой" ония ме гледа като тъпан :shock: и като ми тегли едни на майка... :shock: и с търпението ми беше до тук... тръгвам към него и в същия момент вдига стъклото и почти на края преди да го вдигне като му нацепих един стъклото стана на сол и тоя като запали гумите неможах да му видя дори и номера (не че толкова мислих за номера в тоя момент) и избяга дали и шубето... :mhihi:

Та идеята ми е понякой път и едно "извинявай" или "прощавай" вършат много работа защото никога не се знае на кой ще попаднеш или той на какъв попада.
Последна промяна DJJonny на 24 Апр 2007, 12:36, променена общо 2 пъти
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 24 Апр 2007, 12:24

M2PR написа:За съжаление застрахователите все още нямат магически пръчици с които да връщат животите на невинни хора, загинали вследствие от войната по пътищата или се лъжа !?
* За конкретния случай, застрахователите няма да върнат сигурноста на девкойата и на майка й, или не е така? Едва ли тази жена ще изпитва същото спокойствие, което е било преди случката !?

Според мен пичът искаше да каже, че при ПТП не е нужно да се стига до бой, понеже вече почти всички коли имат застраховки и застрахователите плащат щетите. :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 24 Апр 2007, 12:37

Бе така е, при положение че видиш ли, ударим се, излезем си културно от колите и изчакаме КАТ.

Обаче никой застраховател няма да застрахова майка ми против псуване, нали? Всичко мога да понеса, нека ме нарича както си пожелае, колкото повече се пени, толкова по-смешен и жалък ми се струва, но спомене ли майка ми? Пада ми пердето и тоя просто е дотам.

Недай си боже пък да ме удари... Само това чакам - вкарвам го в болница, а колата в морга. Пък после нека някой доказва каквото и да било. Моментално излизам с версията за самозащита, което си е истина. Значи той може да ме удря, а аз не, така ли? Щото с удар го вкарвам в кома? Кво да направя, че е толко кекав?

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 24 Апр 2007, 12:43

Направо побеснявам като прочета ,че има такива идиоти които налитат на бой на Жени :evil:
Каквото и да е направила жената не се бие :!:
Яд ме е ,че в случая не се е случило случайно някой познат да мине и да го направи на салата тоя мазен селтак :evil:
Чак па и притиска с колата деба и мръсния мушморок :evil:
Ма това е селтаци сякакви вече има по улиците,куцо кьораво и сакато коли карат :!:
Мака им :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 24 Апр 2007, 12:52

bam-bam написа:
evans написа:направо ти се чудя :roll:ония те удря и си прави каквото си иска,а ти си тръгваш,защото нямаш време да се занимаваш.Не искам да се заяждам,ама как може да оставяш нещата така,най- малкото викни полиция.

нема ко да се чудиш ако пича е некои щиглец ше си тръгне и фафла нема да каже щот може и да не си тръгне сеш шаш се нали ;)
ако немое да си мериш пишката с некои по добре си седи мирен да не останеш накрая и без нея :lol:
виж сега приятелю,човек винаги трябва да може да се защитава и да си търси правата,ако неможе, цял живот ще го подмятат и ще си правят каквото си искат с него.Вярно жена е,но в този случай е било редно да викне полиция,а не да премълчава и да си тръгва.Мен като ме маризиха мангалите зимата,веднага отидох в полицията и оправихме нещата,а не като повечето глупаци да се прибера вкъщи и да се оптам да забравя всичко.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BlackAdder » 24 Апр 2007, 13:55

Фил написа: Моментално излизам с версията за самозащита, което си е истина. Значи той може да ме удря, а аз не, така ли? Щото с удар го вкарвам в кома? Кво да направя, че е толко кекав?
Бих те посъветвал да прочетеш какво точно е самозащитата, защото няма да ти мине номера толкова лесно колкото си мислиш.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата