до колегата с е34 комби С7617 ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 10 Апр 2007, 20:06

ей,я се спирайте с тез тирове.кви са тия скорости? :D
я сподели до 140км къв е разхода?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 10 Апр 2007, 20:19

Пенчев,
можеш ли да кажеш на 1,2,3 и т.н. до колко ти стигат скоростите като км.
да де ама при по-дългите скорости точно това е, че тягата според мен се губи. като са различни предавателните числа, които са за друг мотор и от там според мен, при изкачване да речем ще има повече зор от по дългата кутия. и от там п0о трудно ще достигаш мах въртящ момент, и от там точно тягата. а и не е ясно мотора как се товари, според мен не е толкова просто колкото ние си го мислим.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Апр 2007, 1:35

1 предавка - 50 км/ч със старите скорости , 65 км/ч с новите
2 предавка - 90 км/ч със старите скорости , 105 км/ч с новите
3 предавка - 135 км/ч със старите скорости, 158 км/ч с новите
4 предавка - 180 км/ч със старите скорости, 215 км/ч с новите
5 предавка - 219 км/ч със старите скорости, 241 км/ч с новите при около 5950 мин-1 :idea:

Разходи на гориво засечени за последното ми пътуване до Италия и Швейцария - Италия (основно Милано - Венеция аутобан) за 4828 км 505 литра 100 октана безоловен Супер Плюс бензин ,като брат ми може да потвърди за скорости от около средно 200 км/ч и максимум 12 часа до Тревизо от София , 30 км северно от Венеция - 3 ма души и много багаж :idea: времето за прибиране бе горе-долу същото а основно се возихме 5 (!) души по аутобана почти всеки ден от Милано до Венеция ,разстояние около 290 км ,всеки път за около 2 часа с трафик и то силен преди Милано :idea: Единствените ми километри що-годе икономично движение бяха два дни из Швейцария ,където имам не повече от 600 км за целия пробег ...

Наскоро ,когато ходиха да прибират закъсалата Е30-ска от Унгария брат ми и колегата ни,изминаха 1000 км с един резервоар със скорост 150 км/ч по аутобаните + моментни пристъпи на лудост :mhihi: и брат ми беше удивен отвсякъде ...

Вижте,няма никаква база за сравнение от преди и сега - просто за моя стил на шофиране дългите скорости по-добре пасват , парите ,които съм похарчил преди това са се възвърнали в някаква степен,отделно колкото и да звучи невероятно за разгръщането на мощноста ,дори и на ТОМ на морето му хареса доста това поведение,човек,за който няма никога достатъчно мощност,камо ли пък някакви атмосферни 150 добичета :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: до колегата с е34 комби С7617 ...

Мнение от ati » 11 Апр 2007, 9:35

iani написа:Колега, аз съм човека с калибрата,където се гонихме по петроханския проход удеве

Искам да те питам какво си и правил на колата че върви така и особенно това какво си правил по ходовата част :shock: Честно казано не съм очаквал такова комби да ме прескача и то на завоите по тоя начин :roll:

благодаря за колегиялното отношение на пътя :yes:

Напълни ми душата с този пост :yes:

И аз си направих едно много добро прибиране от Варна с едно момче с Опел и един Форд, няма по-приятно нещо от колегиалността на пътя и едни аварийни :D

За Пенчев си е ясно - продължавай да бъдеш човек на пътя:yes:

Поздрави и на Двама Ви.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 11 Апр 2007, 9:45

абе аз Пенчев съм го признал, че е ОПАСЕН ........ ........ за дизелите на пътя :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата