20.01лв

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 10 Апр 2007, 12:35

интересно,ако това се случва в норм държава,къв ще е развоя на нещата....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 10 Апр 2007, 12:45

Ами както бяха писали в една друга тема, най-добре се обади на "Приятно ми е Мавриков" 8) , може и да разплете случая ти след като се раздуха по националната телевизия :)
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: !

Мнение от BlackAdder » 10 Апр 2007, 13:26

pavlin_e30 написа:интересно,ако това се случва в норм държава,къв ще е развоя на нещата....
Проблема се оправя точно за 5 мин. Няколко пъти ми се е случвало да изпадам в подобна ситуация. Връщам се на касата показвам бележката и веднага ми връщат парите в кеш + извинение. Само че Бг е страната на абсурдите и затова няма да има никога оправия.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 17 Апр 2007, 12:20

Ч Е С Т И Т О :!: :!: :!:
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 17 Апр 2007, 13:01

Честито

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

..

Мнение от Is. » 17 Апр 2007, 14:17

Бравос,Бравос,колега.
ЧЕСТИТО!!!
Аиде хаирлия да са ти!!! ;)
Но според мен по-добре щеше да бъде,ако беше звъннал на "Мавриков"
Както сам каза въпросните 20.01лв са ти излезли двойно и тройно/разкарване с колата,телефони и т.н./
А пък днес си ти,утре съм аз,в другиден ще е трети.Писна ми всеки в тази държава да се стреми да прецака някого.
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
:censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 17 Апр 2007, 15:46

Прецакването е заложено в кръвоносната и нервната систеа на тази държава, във всичките й органи и принципи. Някой е мислил десетилетия напред, когато е създавал комунистическия икономически/административен/бюрократичен ред, осъзнавайки, че това е трудно-изменяща се и инертна система. И внуците на неговите внуци ще вадят дивиденти от нея. Всички нейни елементи имат генетично заложена "колективна безотговорност". Който си мисли, че тази система се е променила, живее в средновековна заблуда. Системата само се е нагодила към новите (приватизирани) финансови потоци, нищо повече. Изписах всичко това, за да те поздравя, че все пак си успял да спечелиш една малка битка с този безотговорен i винаги гладен мастодонт. ;)
Never mistake motion for action...

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 18 Апр 2007, 1:04

бюрокрацията в БГ е ужасна!!! една добре изградена "мафия", която е изградена от комунизма, както каза колегата :( а пък нека не плюем държавата ни...все пак всички живеем в нея и трябва да се борим да я променим, за да може ако не ние- поне децата ни да живеят в една европейска България :bgflag: а не в посткомунистическо подобие на държава, което се влачи 50 години назад и 100 вляво от западна Европа...
до автора на темата - БРАВО КОЛЕГА!!! търси си правата до дупка и си търси парите до стотинка!!!! чиновниците не им пука за теб, но тъй като аз си вадя парите с труд и знам че всяка стотинка ми струва енергия и "пот" ще си ги търся...не съм за едната стотинка, но парите са пари, независимо дали са 5 лева или 5000 лева! НЕ НА БЮРОКРАЦИЯТА И НЕ НА ЧИНОВНИЦИТЕ !!!
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 18 Апр 2007, 8:24

Vra4anin написа:Най-после, проблема се реши :)

Тая нощ/сутрин въпросните пари са възтановени по сметката ми. 8)
...друго си е човек когато дръпне с 20 лв(може да са нищо но са си твои)само така :yes:

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 18 Апр 2007, 8:46

абе аз тука в УСА не използвам картичка ми си карам само с кеш пък камо ли в България :mhihi: Иначе честито колега, изчетох цялата тема и накрая като видях че е имало резултат всичко ми стана благо ;)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 18 Апр 2007, 23:32

Важното е че си постигнал своето браво ... А относно за ония стотинки от колонката от рода на 0.01 , 19.99 ... добре разбирам ги момчетата ама един път една фуста къде блееше казах и за 50 лв тя тръгна да ми сипва до горе :shock: и я спрях някъде на 55 ама какво да я правя на всеки се случва платих си ги все пак тоя бенз не отива в морето :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Предишна

Назад към Извън Темата