Мнението ви за една Инголщадска марка...
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
днес карах А6 от първите купета, наистина добре изпипана кола (за разлика от А4, за мен е каруца) като усещане и шофьорска позиция. има внимание към детайлите, доста добри решения в интериора. само педалите са завряни вдясно и е нереално трудно да натиснеш едновременно спирачка и газ
ест тромавата предница си е запазена марка, но това си е заради разпределението на масите. по-безпристрастно мнение от това не мога да дам...
мога да добавя, че наличието на ангренажни ремъци не ми допада, както и факта, че има двигатели, на които водната помпа се задвижва от ангренажния ремък. сами помислете до какво може да доведе това...
това са моите впечатления от тази марка.

мога да добавя, че наличието на ангренажни ремъци не ми допада, както и факта, че има двигатели, на които водната помпа се задвижва от ангренажния ремък. сами помислете до какво може да доведе това...
това са моите впечатления от тази марка.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- Andronoff
- триногата
-
...на Слави Трифонов Ферарито беше скапано, нали видяхте какви ремонти му прави оня дето го спечели...
Ферари немогат да правят коли.
...БМВ леят двигателните си блокове от сплави, които не понасят бензин, който съдържа сяра, действа им корозивно и двигателите се прецакват...
БМВ немогат да правят коли.
Ти в началото на темата искаше дискусия, а аз от това, което прочетох си искал не дискусия, ами чисто и просто оплюване на марката АУДИ. Като не ти оттърва, като си толкоз "просветен", що не смениш марката? Или си купи едно чисто ново ауди, каквото и да е, карай го само по аутобаните, сменяй му ремъците и ролките на 7к, че да видим кога ще даде фира и то... дали ще е скоро? Аз що познавам човек, който има А6, А8, и Q7 и е доволен? Ще ти кажа - щото и 3-те си ги купи чисто нови. А ти, преди да плюеш по някоя марка, щото ти по принцип можеш по всяка да плюеш (щото всички се чупят като са на по 10+ години), вземи си купи едно ново и тогава говори.
Аз мога да ти кажа за Пежо
Partner 1,9 HDI - 80к
Partner 1,6 HDI - 10к
Boxer 2,2 HDI -17к
206 1,4i - 60к
Всички са кошници - дрънчат, хлопат, скърцат, особено боксера, който като пристигна имаше една шепа болтове и гайки търкалящи се вътре, изпаднали незнайно откъде. От тия пежа няма никое на повече от 80к км и сичките са кенефи, щото сички са чисто нови закупени, а вече са раздрънкани, ремонтирани и така нататък, но дето се вика - те и парите им са толкоз.
Ферари немогат да правят коли.
...БМВ леят двигателните си блокове от сплави, които не понасят бензин, който съдържа сяра, действа им корозивно и двигателите се прецакват...
БМВ немогат да правят коли.
Ти в началото на темата искаше дискусия, а аз от това, което прочетох си искал не дискусия, ами чисто и просто оплюване на марката АУДИ. Като не ти оттърва, като си толкоз "просветен", що не смениш марката? Или си купи едно чисто ново ауди, каквото и да е, карай го само по аутобаните, сменяй му ремъците и ролките на 7к, че да видим кога ще даде фира и то... дали ще е скоро? Аз що познавам човек, който има А6, А8, и Q7 и е доволен? Ще ти кажа - щото и 3-те си ги купи чисто нови. А ти, преди да плюеш по някоя марка, щото ти по принцип можеш по всяка да плюеш (щото всички се чупят като са на по 10+ години), вземи си купи едно ново и тогава говори.
Аз мога да ти кажа за Пежо
Partner 1,9 HDI - 80к
Partner 1,6 HDI - 10к
Boxer 2,2 HDI -17к
206 1,4i - 60к
Всички са кошници - дрънчат, хлопат, скърцат, особено боксера, който като пристигна имаше една шепа болтове и гайки търкалящи се вътре, изпаднали незнайно откъде. От тия пежа няма никое на повече от 80к км и сичките са кенефи, щото сички са чисто нови закупени, а вече са раздрънкани, ремонтирани и така нататък, но дето се вика - те и парите им са толкоз.
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Andronoff написа:......
Гунди, ти не си тоя дето ще ми дава наклон в живота. Ако не си забелязал галерията ми не е лошо да я отвориш...

Ти ще ми кажеш за нови и стари коли дето я си имал допир до такива, я не...
А така като те гледам...Какви Ферарите какви 5 лева са ти в главата...

И не ми говори какво съм искал и какво не. Искал съм дискусия, а заради такива като теб стават спорове. Защо хора като "логаут" примерно могат да се включат в дискусия, а ти не можеш. Да не ти пречи местожителството или...

И другото което ще ти кажа е да четеш малко по внимателно. Никъде не съм казал че тази А4-ка е моя та да ми кажеш да сменя марката, а и още веднъж ще ти кажа, че дори и да е моя ти не си тоя който ще ми казва какво да правя аз с колите които карам...

Само да те попитам, да те почвам ли на тема Пежо...

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Споко бе хора чакайте да ви кажа и аз един виц:
Ауди е здрава и евтина кола, а БМВ скъпа и неблагодарна
По добре с 204 да си ходя на работа от колкото с Инглощатския недъг било той и а8 дори. Това че е една кола изглезда добре не я прави хубава!
Ауди е здрава и евтина кола, а БМВ скъпа и неблагодарна

По добре с 204 да си ходя на работа от колкото с Инглощатския недъг било той и а8 дори. Това че е една кола изглезда добре не я прави хубава!

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Dimo написа:Споко бе хора чакайте да ви кажа и аз един виц:
Ауди е здрава и евтина кола, а БМВ скъпа и неблагодарна![]()
![]()
![]()
То у наше село като нема БМВ и Ауди е много яка кола...

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
WilliamsF1Team написа:Dimo написа:Споко бе хора чакайте да ви кажа и аз един виц:
![]()
![]()
То у наше село като нема БМВ и Ауди е много яка кола...![]()
![]()
Я са ти като си големия тарикат кажи селянин ли съм като карам Ауди.Почна да пишеш и да слагаш в един знаменател всички.За набор 88 яко страшен идваш нещо

ТДС - Турбо Див Селянин
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
'88 - ясно защо си такъв капацитет...

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Bavarishe написа:WilliamsF1Team написа:Dimo написа:Споко бе хора чакайте да ви кажа и аз един виц:
![]()
![]()
![]()
Я са ти като си големия тарикат кажи селянин ли съм като карам Ауди.Почна да пишеш и да слагаш в един знаменател всички.За набор 88 яко страшен идваш нещо
Ти сам си се сложи в тоя знаменател, някъде да съм казал че ти си селянин...а

А иначе съм яко страшен за 88 верно си е...

- Andronoff
- триногата
-
Айде да не ми държиш тон, дето и баща ми не ми държи, а? Открай време се заяждаш с мене и не се спираш, рекох ще ти дойде акъла в главата, ама не и не. Кво ще ми кажеш на тема пежо, айде почвай ме де, чакам. Пък тва какво съм имал, кого съм познавал, какво съм карал не ти влиза в работата, немога да седна да те убеждавам, ама като говориш, поне не говори пълни глупости и не си прави ташак с мен, било то само щото съм от Гълъбово.. Кво имаш против тоя град незнам, дори съм 80% сигурен, че не го знаеше къде е преди оная издънка от БигБрадър3..
Айде със здраве и за в бъдеще внимавай с какъв тон ми говориш, нито си ми на годините, нито на акъла.
Айде със здраве и за в бъдеще внимавай с какъв тон ми говориш, нито си ми на годините, нито на акъла.
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Andronoff написа:поне не говори пълни глупости и не си прави ташак с мен, било то само щото съм от Гълъбово.. Кво имаш против тоя град незнам, дори съм 80% сигурен, че не го знаеше къде е преди оная издънка от БигБрадър3..

Ми защо ми говориш аз каква кола карам и какво да правя, какво да си купувам, защо да си го купувам, как да си го купувам и пр.

Исках от тебе не да ми говориш аз какво да си купувам а да си кажеш мнението за Ауди...

Както и да е...
П.С. Само не разбрах къде съм те засичал в други теми, но това можеш да ми го кажеш и на ЛС...

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
WilliamsF1Team написа:Bavarishe написа:WilliamsF1Team написа:Dimo написа:Споко бе хора чакайте да ви кажа и аз един виц:
![]()
![]()
![]()
Ти сам си се сложи в тоя знаменател, някъде да съм казал че ти си селянин...а![]()
А иначе съм яко страшен за 88 верно си е...Защо нещо проблем ли имаш с мене, че не мога да се сетя. Така като те гледам и ти не си много над моята възраст, така че бъди тих...
Аз даже съм 89,но все пак съм на 18 и не говори страшно,защото те гледам в няколко теми мутрееш и това не показва много акъл.То гледам е модерно наборите да се гъзета ама после тате или бате тоя ме наби и т.н.

ТДС - Турбо Див Селянин
Re: Мнението ви за една Инголщадска марка...
WilliamsF1Team написа:...
това което си написал мисля че е без значение. една трансмисия не се чупи защото не си сменял маслото на двигателя, ремъците, ролките, гумите и тн- чупи се когато и е дошло времето по една или друга причина... а причините при старата кола са много и неизвестни- защо мислиш че швейцареца не я е карал само на "3" примерно вместо на "Д"?
никога не знаеш една стара кола какво и се е случвало във предишните животи.
и друго- всеки път като си помислиш че едно старо подържано ауди е сдъвкало трансмисията и следователно аудитата не струват- представи си как 10% от всички чисто нови е60 бмв м5 решават че не си харесват смг-то и искат нова трансмисия първите 20к км... факт.
всичките немски коли са горе долу на един хал механично... добър хал, но не толкова че да трябва да се кълнеш във качеството им- особено като не знаеш историята на колата..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Bavarishe написа:Аз даже съм 89,но все пак съм на 18 и не говори страшно,защото те гледам в няколко теми мутрееш и това не показва много акъл.То гледам е модерно наборите да се гъзета ама после тате или бате тоя ме наби и т.н.
А това че ти си го възприел като мутреене не значи че го правя. Различните хора имат различни виждания за нещата и аз не мисля, че мутрея по никакъв начин, а за това че в твоите очи е излезнало така не съм виновен аз. Всеки си има разбирания.
А що се отнася до наборите и гъзетатааааа...Прав си, но аз там не се вписвам, каквото правя го правя без помощта на родителите си.

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4