крадец

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: крадец

Мнение от street_force » 27 Мар 2007, 1:09

mad maXXXL написа:
street_force написа: така ако този човек е от форума нека да ми се обади 0878 214 001 и да върне нещата ( за да ги дам на собственика ) и няма да има последствия :!: :!: :!: :!:
наистина е по препоръчително нещата да бъдат върнати иначе гарантирам 100% че този на които е колата че намери кои е и ще има тешки физически последици за крадеца :!: :!: :!: :!: :!:
немога да рабера какъв идиот трбва да си да разбиеш таква кола с пореден номер и да откраднеш такива уникати от нея които са непродаваеми :evil: :!: :!: :!: :!:
ако е юзър от тука имаш 24 часа да върнеш всико иначе бъди сигурен че това ще ти е наи голямата грешка която си правил повтарям собственика на нещата е бесен и бъди абсолютно сигурен че ще се рабере кои си и ще те намери 100% затова наи човешки ти се казва върни нещата незнаеш какво :!: и от кои си го откраднал :!: :!: :!: ( оделно че е непродаваемо щото такива уникати се знаят на кои са )
повтарям 0878 214 001 :idea:
Еееееей голям плющек ще излезе туй момче,де що има автофоруми само заплахи за саморазправа,..как тъй ,моля ви се откраднали от некой богоизбран с поредни ли еднакви ли цифри,...
Ейййй мал1чо я се осъзнай и си намери подобаващо място, всички са ни крали и кво,дай да обявим война помежду си,краднали,краднали -сори майна тва е,щом не си го хванал намясто това е положениети,следващият път ще се ослушваш като нас и(или) ще си направиш КАСКО,нали си баровец с поредни цифри в номера,...ай наздраве

повтарям малчо колата не е моя и има каско не е там проблема трябва ни амапа !!!

Четох, четох но така и не разбрах луд ли си, тъп ли си или и двете?
И не мога да схвана модераторите защо не заключат темата. Влизаш във форума и пишеш едва ли не убеден, че някой от тук ги е гепил.

Щом ти и известният ти приятел сте толкова отворени най- вероятно знаете кой в Люлин може да ви отговори къде са ви нещата.

да знае идеята беше нещата да се върнат беза да се дига шум и без последици ама на маи ще е по втория начин

Като си толкова отворен ходи ги питай ама се страхувам, че с този тон, който държиш може да си тръгнете с безценния ви амп, туба и незнам какво там беше наврени отзад (без вазелин).

тва няма нужда да го коментирам .... :twisted: :twisted: :twisted:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: крадец

Мнение от ati » 27 Мар 2007, 10:01

street_force написа: да знае идеята беше нещата да се върнат беза да се дига шум и без последици ама на маи ще е по втория начин

Е, човек, имаш уникално чувство за хумор :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Допада ми :yes:

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

крадец

Мнение от KPETEH » 27 Мар 2007, 12:28

Батенце то тия кражби не стават ей така. Пък ти и в Люлин.... то там са мангал до мангал. Иначе си звяр. Някой да се обадил до сега? :mhihi: Ония бате тумби басове и ДВД-та, и после чете форума. Пък и ГСМ ще има. Нема такъв филм. Първо виж кой ти е слагал тия шукарии и от там почвай...
Тва, че си с 4 еднакви цифри - късмет :mhihi:
Едва ли ще си ги върнеш.
П.С.
Кво е тва наркоман и как изглеждат, че аз нещо май съм забил тотално. Тоя бас не е ли бил вързан нещо - та некой наркоман, хоп с спринцовката и ножката идва и го отнася към метрото или трамвая.

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 27 Мар 2007, 16:04

Милиш ли, че ще върне нещата, а и малко се съмнявам да е някой от форума. Все пак - дано да го намерите, че така е гадно. :roll: И ние тук не сме се събрали крадци и наркомани. Поне това са моите впечатления. А и аз уча в Люлин 3 и знам, че тоя квартал гъмжи от цигани. Мился, че трябва да минеш през Факултето. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от street_force » 28 Мар 2007, 1:03

:D нещата са намерени крадеца също

един пич си получи наградата а ония тъпанар след като гепил нещата се хвалил какво си бил ВЗЕЛ

като го хванахме пред тях се насра идиота даже не си ги беше свалил от колата ..... даде ни ги и вика аз видях предупреждението ама немаше от каде да звънна извинявам се ................... ама късно

постараме се тоя следващия път да се замисли доста дали да пипа кола

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 28 Мар 2007, 1:06

street_force написа:...

Гледам сте някаква бригада,айде да намерите едни двама герой,които преди известно време ми свалиха предна М броня със халогени,регистрация и греда..получавате 100лв наградка,пък ако номера още е на нея,120 :mhihi: :mhihi: ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от street_force » 28 Мар 2007, 1:08

не сме прото нещата не беха на кои да е аз примерно моя кларион не го намерих ама ми донесоха друг :mhihi: :mhihi: :mhihi:

в кои кв ти е изченала бронята ?

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 28 Мар 2007, 1:11

на другия край на София,в Младост ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 28 Мар 2007, 1:19

street_force написа::D нещата са намерени крадеца също

един пич си получи наградата а ония тъпанар след като гепил нещата се хвалил какво си бил ВЗЕЛ

като го хванахме пред тях се насра идиота даже не си ги беше свалил от колата ..... даде ни ги и вика аз видях предупреждението ама немаше от каде да звънна извинявам се ................... ама късно

постараме се тоя следващия път да се замисли доста дали да пипа кола
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: е па аз се насрах от смех.дано наистина да сте го намерили и доколкото разбирам е от форума :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 28 Мар 2007, 1:32

ахаха изглежда БМВ форума е доста попюлярен сред накоманите :mhihi:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 28 Мар 2007, 1:51

street_force написа: ...

бате, интересен пост си праснал:)
живял съм в Люлин, и то по-точно в трети, 20 години и там нищо не изчезва туко така, стига да знаеш къде да търсиш, а такива уникални неща, ако не излезнат до 2-3 дни от някъде, ще съм супер удивен.

п.с.: ако човека, на който е колата, наистина е толкова голям играч, колкото го описваш, едва ли би било проблем да ги намери за нула време в квартала
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 28 Мар 2007, 2:00

Хепи енд.. или поне за някого. ;)

Предишна

Назад към Извън Темата