Партия "БОТАШ"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ще гласувате ли за Румен Радев?

Да
27
25%
Не
46
43%
Не мога да преценя
1
1%
Само Коцето
1
1%
Само ПП-ДБ
15
14%
Винаги има опции
1
1%
Ивелинката е Бок
4
4%
МЕЧ-ЩИТ-Ник-Фюри
3
3%
В крайна сметка ГОЛЯМОТО Д не е толкова зле
0
Няма гласували
Боко фор дъ уин
9
8%

Общо гласове : 107
старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Партия "БОТАШ"

Мнение от kiko » 22 Яну 2026, 15:04

b_u_b_o написа: ама 100 пъти предпочитам пожарникар пред военен. Поне единия евентуално е спасявал човешки животи, другия цял живот само е харчил наще пари да си вози задника в самолети. Работа за 5 стотинки не е свършил никога.

Грам не съм му фен ама говориш пълни глупости! Първо единия не знам дали е пипал и маркуч през живота си и тук съм съгласен, че не е свършил и работа за 5 стотинки през живота си. А другия преди да стане президент е бил пилот на миг29! Идея си нямаш какви качества трябва да притежава един човек за да е Ас на боен самолет та и командир на авиобаза да бъде! Изобщо са несъизмерими двете длъжности

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 22 Яну 2026, 15:09

Първия и да е пипал маркуч, той не е бил много дълъг или дебел със сигурност...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 22 Яну 2026, 15:36

kiko написа:
b_u_b_o написа: ама 100 пъти предпочитам пожарникар пред военен. Поне единия евентуално е спасявал човешки животи, другия цял живот само е харчил наще пари да си вози задника в самолети. Работа за 5 стотинки не е свършил никога.

Грам не съм му фен ама говориш пълни глупости! Първо единия не знам дали е пипал и маркуч през живота си и тук съм съгласен, че не е свършил и работа за 5 стотинки през живота си. А другия преди да стане президент е бил пилот на миг29! Идея си нямаш какви качества трябва да притежава един човек за да е Ас на боен самолет та и командир на авиобаза да бъде! Изобщо са несъизмерими двете длъжности

От кога това да си добър пилот те прави и добър управител/генерал. Шото в БГ е пълно с генерали, то е Бойко, Радев, Атанасов....тия генералски титли ги раздават за послушание май....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 22 Яну 2026, 15:53

kiko написа:Идея си нямаш какви качества трябва да притежава един човек за да е Ас на боен самолет та и командир на авиобаза да бъде

Давай баче Кико, разкажи ни какви божествени качества трябват за пилот на изтребител.
Ние такива не сме виждали, чували и срещали никога, ти ще ни просветлиш! :angel:

А за командир на авиобаза, освен да се отчиташ добре от схемите, какво друго е нужно? :dunno:

А колко общо имат тези два апотеоза на човешкото развитие с политиката няма и да питам!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 22 Яну 2026, 16:11

За Ф16 имаме 14 пилота. В предвид, че имаме 8 мига не вярвам да са повече от 20 пилота. Ай ся ти си го сметни по броя на населението какъв е процента на тези хора :idea: които си рискуват живота във вски един момент докато са във въздуха, докато ти си пърдиш спокойно под одялото нощно време.
пс. кажи кои си виждал и срещал?

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 22 Яну 2026, 16:12

От цялата работа най-печеливша е зам-президентшата, която сега ще стане президент и то без да са я избирали.
I love the sound of V8 in the morning...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Яну 2026, 16:17

kiko написа:За Ф16 имаме 14 пилота. В предвид, че имаме 8 мига не вярвам да са повече от 20 пилота. Ай ся ти си го сметни по броя на населението какъв е процента на тези хора :idea: които си рискуват живота във вски един момент докато са във въздуха, докато ти си пърдиш спокойно под одялото нощно време.

Сигурен ли си за цифрите ?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 22 Яну 2026, 16:22

kiko написа:За Ф16 имаме 14 пилота. В предвид, че имаме 8 мига не вярвам да са повече от 20 пилота. Ай ся ти си го сметни по броя на населението какъв е процента на тези хора :idea: които си рискуват живота във вски един момент докато са във въздуха, докато ти си пърдиш спокойно под одялото нощно време.

И за мен Радев е компрометирана личност, но да си военен пилот си е тежка, сложна и рискова работа (нищо общо с политиката :mhihi: ). Това за рискуването на живота е абсолютно вярно, защото нашите пилоти имаха прекалено малко летателни часове. Имам приятел пилот в Гърция и той каза, че при тях няма да му позволят да лети с толкова малко часове.
I love the sound of V8 in the morning...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 22 Яну 2026, 16:24

kiko написа:Ай ся ти си го сметни по броя на населението какъв е процента на тези хора

Смятам, смятам и това не ги прави добри хора, нито пък добри политици!
Няма да изпадам в подробности, колко, от къде и как имам впечатления, но льотчиците са точно като професионални спортисти.
Сериозна физическа дарба(разбира се, развита правилно с много усилия и труд) и между ушите няма ниииииииииииииикой!
За проста справка - има из мрежата достатъчно интервюта с асовете от "графа". Само като им чуеш речника и може да ти стане ясно.
Имам им огомно уважение на тия хора, но да си стоят зад дебелите и високи стени на авиобазите! Там им е мястото!
Последна промяна empar на 22 Яну 2026, 16:31, променена общо 3 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 22 Яну 2026, 16:25

Без да защитавам никой и да гледна кой от коя партия е, да се сравняват Боко с Радев е смешно и абсурдно.
Единия има поне 10 пъти по-високо интелектуално ниво и акъл.

Сега кой какво схеми върти не знам, ама все си мисля, че боковите са в пъти по-големи.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Яну 2026, 16:33

И президента колко пъти е излезнал да говори без предварително написана реч ? :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: Партия

Мнение от drifty » 22 Яну 2026, 16:35

alekangg написа:Без да защитавам никой и да гледна кой от коя партия е, да се сравняват Боко с Радев е смешно и абсурдно.
Единия има поне 10 пъти по-високо интелектуално ниво и акъл.

Сега кой какво схеми върти не знам, ама все си мисля, че боковите са в пъти по-големи.

Добре казано. На мен ми е интересно колангите, които основно плюят, и по Радев и по Боко, Шиши и всички останали /като не казвам, че не са прави/ , за кого точно ще гласуват и защо.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 22 Яну 2026, 16:38

TNT написа:

Сигурен ли си за цифрите ?

По договора за придобиване на F-16 Block 70 ще бъдат обучени 14 български пилоти. В момента осем летци се намират на различен етап от американската програма.

Към момента, България разполага с общо 8 изтребителя МиГ-29, които са част от подбраните сили на ВВС. От тях, 6 стари авиона са в активна употреба, докато останалите 2 не са в летателно състояние и преминават процес на ремонт и поддръжка. Тези самолети са адаптирани да изпълняват различни задачи, от патрулиране и защита на въздушното пространство до участие в международни мисии.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 22 Яну 2026, 16:44

kiko написа:

Да не си военен, че така скочи :mhihi: Първо говоря попринцип сравнявайки пожарникари и военни, в частност пилоти, ама за всичките важи. Радев очевидно е имал някакъв потенциал, за да завършиш ПМГ с пълно отличие и първенец на випуска не стига да си читанка само, трябва и акъл. Обаче после е избрал лесния път особено за ония години, което и друг път съм коментирал, че за мен е една от идиотииите на комунизма да прави от най-умните си младежи военни. И там предполагам мисловно е тръгнал надолу за да стигнем до сегашното му положение, а то не е добро и скоро когато му се наложи да започне да дава интервюта всеки дето не е на неговото интелектуално ниво ще се убеди. Мисълта му е непоследователна, трудно прави логически връзки и изразяването му куца, затова и постоянно използва заучени фрази и клишета. Тва между другото това е типично за повечето военни. А това е така защото умението да пилотираш какъвто и да е самолет не е интектуална дейност, както и козиурването на началника. При военните критичното мислене е нечувано понятие и това е големия им проблем. Повечето които не полагат целенасочени усилия да четат нещо различно от военни учебници, са абсолютно неадекватни в истинския свят извън поделението, който разчита на логика и разсъждения. А те когато си под пагон са забранени - там не разсъждаваш, а изпълняваш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Мнение от barty » 22 Яну 2026, 16:51

empar написа:
kiko написа:Идея си нямаш какви качества трябва да притежава един човек за да е Ас на боен самолет та и командир на авиобаза да бъде

Давай баче Кико, разкажи ни какви божествени качества трябват за пилот на изтребител.
Ние такива не сме виждали, чували и срещали никога, ти ще ни просветлиш! :angel:

А за командир на авиобаза, освен да се отчиташ добре от схемите, какво друго е нужно? :dunno:

А колко общо имат тези два апотеоза на човешкото развитие с политиката няма и да питам!

Ти "Топ Гън" глЕдал ли си :ok: е, същото е :mhihi:
:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата