Коледни подаръци
Модератор: Общи модератори
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Re: Коледни подаръци
Ам то убаво бе пич, ама ний с жината едвам са търпим, ако идем на екскурзия за няколко дни, може да са върне само идина, а другия - умрел, закопан и т.н.
Инак по темата, от десетина години ми е много неприятно да ми подаряват разни неща. Просто се заривам с ненужни вещи. Квот ми трябва - отивам и си купувам, гат си ща.
Инак по темата, от десетина години ми е много неприятно да ми подаряват разни неща. Просто се заривам с ненужни вещи. Квот ми трябва - отивам и си купувам, гат си ща.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Мордехай написа:Ам то убаво бе пич, ама ний с жината едвам са търпим, ако идем на екскурзия за няколко дни, може да са върне само идина, а другия - умрел, закопан и т.н.
Е то ти с тоя Корвет, какво да ти подари човек

пс: една цистерна 100-так

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
c04 написа:Е то ти с тоя Корвет, какво да ти подари човек
Днеска отидех при колата, запалих я, поседях вътре, погледах, а навън една кал... като в разказ на Елин Пелин. Остаих я и ѝ се заканих като на 18-годишна ученичка - пролетта ше ти скъсам... гумите.
А жената днеска както обикновено е сърдита и ѝ викам: още неколко дена ше търпа такава и фащам самоуета и другата седмица ше се върна па с некоя бегачка от Германия и така до де не са отучиш. Тя се нацупи още повече и аз го приех като съгласие, дали не бъркам, не знам.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
Мордехай написа:c04 написа:Е то ти с тоя Корвет, какво да ти подари човек
Днеска отидех при колата, запалих я, поседях вътре, погледах, а навън една кал... като в разказ на Елин Пелин. Остаих я и ѝ се заканих като на 18-годишна ученичка - пролетта ше ти скъсам... гумите.
А жената днеска както обикновено е сърдита и ѝ викам: още неколко дена ше търпа такава и фащам самоуета и другата седмица ше се върна па с некоя бегачка от Германия и така до де не са отучиш. Тя се нацупи още повече и аз го приех като съгласие, дали не бъркам, не знам.
... може да трябва да купуваш гуми на пролет ама не защото си ги износил а защото някой(я?) лош човек(чка?) ти ги е срязал в тъмната дълга зимна нощ...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Alx, ай ся, човекът е само от мъжки род. Човек не би посегнал, жената е друго нещо. А те тия гуми и без тва не са ми по вкуса, оказа се, че по-малки джанти не могат заради големите дискове, та това ще е повод за нови гуми. Абе всяко зло за добро.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз само на майка ми нещо по-обикновено.
За мен вероятно един телефон, че днес удавих май стария в локва.. Сега ще преспи в купа с ориз, за утре ще видим..
За мен вероятно един телефон, че днес удавих май стария в локва.. Сега ще преспи в купа с ориз, за утре ще видим..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Буукнах семейна почивка за празниците, поръчал съм и някой друг подарък от рода на пАрAфюН и нещо символично. За мен си се оглеждам за някоя смарт 55-ка с Андроид или Тизен, ама засега май ще се класирам само ако капиталистите пуснат добро промо 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Jarvis написа:Това, когато крепостта е превзета, иначе отивам в някой хубав магазин ...
По-напред бяхте писали, че подарявате пари.
Пичове, това си е отбий номер и е грозна работа... така се губят жени.
Значи прав си по принцип - пари да подаряваш е грозна работа. с пари не се "превземат крепости", или ще превземеш такава, дето да не влизаш в нея... Ние НЕ говорим за процеса на "превземане" или скоро след като крепостта е паднала (по гръб). Става въпрос за един период доооста по-натам във времето - когато... не "празнуваш"... по-правилно е "отбелязваш", да речем 15-годишнината от превземането на крепостта. Тогава седиш унило в ъгъла на студената каменна тъмница на тая същата, "превзетата" от теб крепост, чешеш се по корема и с голям интерес наблюдаваш как светлото петно от решетката на прозорчето пълзи по каменния под... В този случай парите не са подарък - просто плащаш откуп за няколко часа свобода, да видиш слънцето и да усетиш вятъра по лицето си... После пак в дънджъна до следващата глътка свобода и така...
Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това предизвиква асоциации с един мит за Бай Станчо , строг но справедлив ... стая с източно изложение ЦСЗ и т.н . Рано или късно превзетата крепост се превръща в затвор , истинска бастилия за рицаря на бялата дама ... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Като млад и неопитен в дългите бракове, всички ли сме обречени на тая тежка съдба или има и герои преборили чехъла? 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Има, ама те само така си говорят 

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Виждал съм, ама няма.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Живееш с нея 1-2-3-5 години и мислиш, че я познаваш. Жениш се и на другия ден вече не е същата.
Преди това си играл демо версията. Пълните екстри идват след брака
Преди това си играл демо версията. Пълните екстри идват след брака

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Jarvis написа:Като млад и неопитен в дългите бракове, всички ли сме обречени на тая тежка съдба или има и герои преборили чехъла?
Напротив, аз лично съм жива реклама на брака. Живея си пак като ерген - в друг град (на 50 км.) в собствен апартамент:

Работя и си изкарвам пари, купувам си каквото искам, карам си колата и мотора, пия и ям когато и каквото ми скефне, ходя където си искам... Плюсът на брака е, че като реша да се прибера у дома - чисто, подредено, сготвено ядене (не винаги любимото ми, ама то не може...), хладилникът пълен, чисти и изгладени дрехи в гардероба... Изкарам си уикенда на "ол инклузив", в понеделник сутринта си паля колата и хайде пак 5 дни "на работа". Та какъв е проблемът с брака - не мога да разбера...

Кой както го нареди...
Сега го загледах тоя дъртия тип, дето трябва да му подарявам нещо - верно носи каскет, егати... Но няма да рискувам - оставам на варианта: две бутилки новоселска гъмза и сгъваемия трион.
Excellent! Steven is my name!