седиш си на светофара и...
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Не разбрах за какво иде реч, вие на светофар не гледате ли показанията му
Между другото изследване е показало, че в България за определено време на зелено минават по-малко коли от повечето цивилизовани държави в което предполагам се убеждавате всеки ден. Трябва да разчертаят кръстовищата с лента за БМВ 2-ра за Опел и 3-та за Голф, ще намалеят задръстванията даже и в София 

- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
titto написа:Форсирам яката и като светне зелено пролазвам едвам-едвам и му гледам сеира как си сдира гуметата!
И с двата нисана съм така

То едното е дизел ама....как да е

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
dare__devil написа:titto написа:Форсирам яката и като светне зелено пролазвам едвам-едвам и му гледам сеира как си сдира гуметата!
И с двата нисана съм така
То едното е дизел ама....как да е
сигурно е супер забавно

ама, че хора

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
........Правя се че не го отразявам.....и си усилвам музиката, ако е мадама пък се усмихвам и гледам да завържа някакъф разговор 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
hemicharger написа:........Правя се че не го отразявам.....и си усилвам музиката, ако е мадама пък се усмихвам и гледам да завържа някакъф разговор

Това са пак клавиатурни разговори, ама айде....
Е, ти може да си изключение, ама повечето дето "завързват разговор" по-скоро само гледат тъпо, ако са двама почват да се ръгат в ребрата един друг и да сочат нещо с пръст към въпросната мадама, така че колкото и да е тъпа да разбере , че я обсъждат, просто не ми се говори..... пък като си сложа очилата и не му обръщам никакво внимание, почва да се дразни и да скача на педала.....какво е това сега, разтълкувайте ми го като мъже?

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...

Мииии с беден речник са момчетата и нямят дар слово бе колежке

Подгонвал съм се с мацки,хилиме се в огледалата и всичко свършва с едно

plradev написа:![]()
![]()
![]()
Мииии с беден речник са момчетата и нямят дар слово бе колежке.Са ако е някоя килеса мадама и гледа нацупено и аз не и обръщам внимание.Ако е някоя свежарка разменяме някоя усмивка и си продължавам по пътя.Ама да сваля стъклото и да я питам "върви ли дзверо.." или "как сиииии...
",само и само да я заговоря не ми се е случвало-честно!!
Подгонвал съм се с мацки,хилиме се в огледалата и всичко свършва с еднои всеки си продължава по пътя
Това имах предвид и аз, като казах че знам как се заговарят.......все ми е на ума , че повечето дето казват че ще я заприказват ще свалят стъклото, ще си намалят музиката и през повече от една седалка разстояние ще очакват чи е тя ще направи тези две неща, за да се чуят, това е 1:1000 да се случи...

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: седиш си на светофара и...
1. връзваш ли се ако изглежда със по-бавна кола? - Не. На зелено включвам първа и си подкарвам като пич - бавничко ..
2. ако изглежда по-бърза? - Не. На зелено включвам първа и си подкарвам като пич - бавничко ..
3. ако същата като твоята? - Не. На зелено включвам първа и си подкарвам като пич - бавничко ..
4. ако е с хубава мадама пътник? - Не. Поглеждам жената, ако наистина е красива си викам на акъл "Егати, готината мацка", след това светва зелено - включвам първа и си подкарвам като пич - бавничко ..
5. ако хубава мадама го кара? - Не. Поглеждам жената, ако наистина е красива си викам на акъл "Егати, готината мацка", след това светва зелено - включвам първа и си подкарвам като пич - бавничко ..
6. ... ако ти си с мадама - Не съм мадама - пич съм.
2. ако изглежда по-бърза? - Не. На зелено включвам първа и си подкарвам като пич - бавничко ..
3. ако същата като твоята? - Не. На зелено включвам първа и си подкарвам като пич - бавничко ..
4. ако е с хубава мадама пътник? - Не. Поглеждам жената, ако наистина е красива си викам на акъл "Егати, готината мацка", след това светва зелено - включвам първа и си подкарвам като пич - бавничко ..
5. ако хубава мадама го кара? - Не. Поглеждам жената, ако наистина е красива си викам на акъл "Егати, готината мацка", след това светва зелено - включвам първа и си подкарвам като пич - бавничко ..
6. ... ако ти си с мадама - Не съм мадама - пич съм.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Аз като че ли малко с мъжко поведение ще дойда... случвало ми се е с някви момци да се праим на шофьори на светофара, ма в повечето случаи са някви "бесни" Голфове и ме изрязват тотално... След последния такъв случай вече съвсем копам за нещо по-мощно... Снощи по нощите на Евлоги с един таксиметраджия се разбрахме с поглед... е, неговия беше леко учуден / жена???!!!/ и докат тръгне, вече ми дишаше пушека... Пък и аз май вече се понаучих да тръгвам по-бързо...А пък на България с едни Колеги... задръстване, две момченца бяха, със стикерче и ги подминавам, а те се хилят, не знам какво си говореха, ма беше супер купон в колата им...И на мен кат ми стана едно готинооо и ги зяпам и аз и им се хиля, само дет не се размахах... Имаше едни 5 секунди
докат ми видят и на мен стикера. А стъкло да ми сваля някой и да ме заговаря... Тц... по-скоро обратното, хахах Един Голф да мен в зверско задръстване ... нещо все към моята лента
и така 200 метра и аз все по надясно, почнах да притеснявам колите от другата страна. И накрая ми писна и свалих прозореца и му викам: Абе знам, че искаш да си по-близо до мене, ма хвани си карай в летната, че шсе целунем накрая ... и оня...очи палачинки, ни дума, ни вопъл, ни стон... само на следващото припълзяване ме издебна да се забавя и хооп пред мен без никъв мигач... Ама псувах тогаваааа 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ако преценя ,че е много бърз и нямам шанс ,един хубав бърнаут винаги върши хубава работа ,а и е доста по ефектен за сеирджиите 

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
VesoPesa написа:принципно не се връзвам, а си се подхилквам от вътре![]()
ам от време на време ми избиваха скобите и наказах един двама "бързи" с кораба![]()

п.с.И все пак никога не казвай НЕ.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Мишел написа:hemicharger написа:........Правя се че не го отразявам.....и си усилвам музиката, ако е мадама пък се усмихвам и гледам да завържа някакъф разговор
![]()
Като знам какви разговори завръзвате.......
Това са пак клавиатурни разговори, ама айде....
Е, ти може да си изключение, ама повечето дето "завързват разговор" по-скоро само гледат тъпо, ако са двама почват да се ръгат в ребрата един друг и да сочат нещо с пръст към въпросната мадама, така че колкото и да е тъпа да разбере , че я обсъждат, просто не ми се говори..... пък като си сложа очилата и не му обръщам никакво внимание, почва да се дразни и да скача на педала.....какво е това сега, разтълкувайте ми го като мъже?
Добре де при условие че ти спираш до мен и форсираш, защо да не те заговоря

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5