Защо не бива да оставяме отключено
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Те след това разбраха, че сме ние, а и аз не съм го криел след като го направихме.
Те знаеха, че си го заслужават, а ние знаехме, че трябва да има наказание

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
И пак е тъпа постъпка,да беше отишъл ти и още хора да ги набиете,защото тва да ви нападанат уж и вас е супер тъпо ма както и да е
Вичо,тия кражби ги правят точно някви познати,които си влизат(най-вероятно на двете момичета,които живеят там).Влизат гледат всички спят,ако някой се сабуди,ще кажат,че идват да ви видят кво правите или нещо от тоя сорт
Вичо,тия кражби ги правят точно някви познати,които си влизат(най-вероятно на двете момичета,които живеят там).Влизат гледат всички спят,ако някой се сабуди,ще кажат,че идват да ви видят кво правите или нещо от тоя сорт
Tux0 Ca !

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
SpUd3r написа:И пак е тъпа постъпка,да беше отишъл ти и още хора да ги набиете,защото тва да ви нападанат уж и вас е супер тъпо ма както и да е
Моята приятелка няма познати в СФ, познавам я от 1на година и нещо вече. Обаче другата е много съмнителна. Първия път като им разбиха стаята, изчезна всичкото сребро на моята приятелка, а на онази НИЩО. Сега и телефона й, мойто портмоне, но и 2 телефона на онази пача. Оная е супер к**ва, минала е половината студентски град е с много "приятели" все въшляви, ама какво да правя, да ги хващаме един по един и да им чупим главите, докато някой не си признае ли?!?! Или на нея да й извия врата, ми ако не е тя.
Ако е достатъчно тъпа след време да вдигне на един от двата номера които УЖ й откраднаха, ще и счупя ръцете. Мамка й.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
vicho написа: ...
Ужас, горката ти приятелка! Не мога и не искам да си представям какво е да живееш с някаква непозната, при това с такива съмнителни познати и още по-съмнителни морални качества...Не може ли да се премести ? То пък всъщност няма гаранция, че на другото място ще е ок....Много кофти...

В студентски град е масова практика да се оставя отключено, ето защо върлува такива банди - това не са истински професионалисти, а просто наркоманчета/нещастничета...
А от професионалистите НЯМА спасение, нашата врата издържа на РПГ, а бравата ни е НАЙ-ДоБРАТА възможна... пичовете си я отвориха и ЗАКЛЮЧИХА обратно!!! дори не я бяха чупили с азот...
Сега сме със СОТ, но ако те нарочат и СОТ-а се прецаква никак не трудно, но трябва да има за какво да го правят...
Те у нас, освен златната верга на баща ми, която струва пари, беха взели само 50 лева от заплатата ми... Никога не съм се кефел толкова, че съм си изпил парите, колкото тогава...
А иначе, за такива случай се казва: ЗА ЛЕКАРСТВА ДА ГИ ДАДЕТЕ, МАМА ВИ ДЕЕБА НЕЩАСТНА!
А от професионалистите НЯМА спасение, нашата врата издържа на РПГ, а бравата ни е НАЙ-ДоБРАТА възможна... пичовете си я отвориха и ЗАКЛЮЧИХА обратно!!! дори не я бяха чупили с азот...

Сега сме със СОТ, но ако те нарочат и СОТ-а се прецаква никак не трудно, но трябва да има за какво да го правят...
Те у нас, освен златната верга на баща ми, която струва пари, беха взели само 50 лева от заплатата ми... Никога не съм се кефел толкова, че съм си изпил парите, колкото тогава...
А иначе, за такива случай се казва: ЗА ЛЕКАРСТВА ДА ГИ ДАДЕТЕ, МАМА ВИ ДЕЕБА НЕЩАСТНА!
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

xterminat0r написа:за СОТ-а, който казаха, че ако спре да пингва пак идват, мисля, че симулират сигнал или нещо от сорта, а не, че тотално изчезва сигнала
Нова практика - звъннят и ако случайно попаднат на някой казват, че са от интернет доставчика!и още един куп social engineering
ми аз участвам в разработката на военни системи, които могат да излъжат мобилен телефон, та камо ли тъпия СОТ, чийто пинг е елементарен... така че има такива неща...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3