Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще победи според вас?

Джошуа с нокаут
176
83%
Джошуа по точки
10
5%
Пулев с нокаут
18
8%
Пулев по точки
9
4%

Общо гласове : 213
младши ентусиаст
Аватар

Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

Мнение от madafaka_donkele » 24 Авг 2017, 8:19

E34 написа:И ко праим ся? :conf:

Квото направи кличко и квото трябваше да направи бербатката - ше се пенсионирВаме :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 24 Авг 2017, 10:04

Кофти работа, много хранилка и хейт се изливат в много ранен етап. Мен по принцип ме радват българските прояви, но от последната такава на нашия Кубратчо даже ме хвана малко срам, че съм българин. Сега поне си държи устата затворена и би следвало да прояви респект към противника както и е редно :yes:
Ясно е че мача е решен още преди да е почнал, но и това е някакъв успех нашия да се бие за 2ри път за световната титла :) Редно е да му дадем малко шанс.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Авг 2017, 11:10

КУБРАТ ПУЛЕВ: ДОГОВОРЕН Е МАЧ МЕЖДУ ДЖОШУА И ЗАУЕРЛАНД, НЕ С МЕН
Водят се преговори, без да съм попитан дори. Но това не е финал на републиканско първенство, а битка за световната титла, избухна родната гордост в тежка категория.
- Кубрат, можеш ли да потвърдиш вече официално новината за твой мач срещу Антъни Джошуа за световната титла?
- За съжаление с моите промоутъри изобщо не сме в синхрон. Първо, мен никой не ме е уведомил за крайна дата. Имахме разговори по тази тема, но не сме се разбрали за нищо конкретно. По принцип от доста време комуникацията ми с Кале Зауерланд и с управителя на компанията, не е никак добра. Преди извесно време обсъждахме предстоящия двубой, но не стигнахме до нищо конкретно. Мястото, от което разбрах, че тази дата остава твърдо са медиите. Чуждите и българските.
- Това, което казваш звучи шокиращо. Все пак ти си човекът, който се очаква да се качи на ринга и да се изправи срещу Джошуа? Нали така?!
- Абсолютно. Чета и слушам как е решено вече всичко, договорена е дата, място на двубоя и всичко това разбирам от медиите. Само, че не говорим за финал на републиканско първенство, а за битка за световната титла!
- От отговорите ти става ясно, че преговорите за мача, се водят без много да се интересуват от твоето мнение, при това, за най-важния мач в кариерата ти?
- Да, разговорите започнаха по-сериозно преди две седмици. Първо чакахме Кличко да каже дали ще приеме реванш, след това се втурнаха да уговарят срещата, но с мисълта за комисионна, а не за победа. Ако за някои хора мач срещу Антъни Джошуа е уникална възможност да се заработят милиони, за мен нещата изглеждат различно! Аз никога не съм се качвал на ринга, воден от мисълта какво и колко ще спечеля. Финансовата част не е най важната и сега. Аз искам като се кача на ринга, да бъда подготвен, да бъда готов да се боксирам за победа!
- 28 октомври в Кардиф. Това се спряга вече като официално и окончателно и като договорено...
- Откакто съм в позицията на официален претендент за световната титла повтарям, че аз имам нужда минимум от 3-4 месеца време, в което да мога пълноценно да тренирам и да се подготвя професионално за подобен сблъсък. И стоя зад думите си. Преговорите между щабовете на Джошуа и Кличко вървяха половин година преди да се стигне до срещата им. Защо тези с моето участие трябва да бъдат претупани за две седмици?
- Сигурно ти е трудно да се съхраниш психически при тази ситуация, която е меко казано непрофесионална и направо шокираща за организация като "Зауерланд"...
- О, не, не. Психически съм толкова здрав, че мога да понеса с лекота много по-голямо натоварване. Но тук говорим за кариерата ми. Аз не съм се трудил и не съм се борил толкова години, че някой друг да си позволи да ме пренебрегва и да си играе със съдбата ми. Имам много енергия и искам да я насоча правилно, да се подготвя добре, защото този мач за мен е огромно предизвикателство и възможност и знам че мога да победя.

Това от фейсбук страницата на Кубрат :wave:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 24 Авг 2017, 11:26

но с мисълта за комисионна, а не за победа

Моментът, в който разбереш, че си толкова зле, че чак твоите залагат срещу теб :mhihi:

Аз никога не съм се качвал на ринга, воден от мисълта какво и колко ще спечеля.

Дооооообре...и мармота със станиола там :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 24 Авг 2017, 11:31

Почнахме с оправдания, макар че както и да го погледнеш 2 месеца са малко за подготовка. От друга страна трябва да е постоянно в кондиция имайки предвид, че е активен състезател и на горните етажи не се знаеше какво ще се случи.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 24 Авг 2017, 12:29

Опаааа, според мен Кубрат малко се е понаакал и притеснил :mhihi: Ама нормално. Това все пак е положителен напредък, което показва че мисли в правилната посока, а не се изфърля като ч*кия на песък. И все пак след това словоизлеяние, което показва очевиден страх, бих му припомнил клипчето с Еди Хърн, където му показва некви пръсти некво тарикатско държане, некви въпроси задава "Кога бе?" демек айде бе кога ше има среща. Нашия тарикат би трябвало да се е подготвил още преди година за тоя мач, а не да си тупка топката. Все пак е професионалист! С една дума пак се излагаме пред чужденците. Сега се очакват некви "контузии", скандали с промоутърите и те така. Смех в залата! Тоа ми падна в очите...все пак го мислих за мъжко момче, ако не друго.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Авг 2017, 19:16

Е, да, ама не е като да не е прав за тези неща. В смисъл, наистина си трябва време за подготовка.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_dreamer » 24 Авг 2017, 19:40

Top Gun Maverick написа:Е, да, ама не е като да не е прав за тези неща. В смисъл, наистина си трябва време за подготовка.

Прав прав, колко да е прав, така и така ще яде боя какво има да се мота, по добре сега та да посрещне новата година като богат пенсионер. :D

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 24 Авг 2017, 20:03

Според мене нищо не е станало, ама трябва да се вдигне малко шум. Да се влезе в медиите, да се вдигне напрежението. Трикове за привличане на вниманието и към нашата страна си мисля...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 24 Авг 2017, 21:12

Тоя път заговора срещу него е още по-голям - дори собствения му промоутър му играе ку*вачка :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E34 » 24 Авг 2017, 21:30

Дали дъртото куче Ортиз плаче, че не се е подготвил срещу Джошката....не мисла! Нашио тоа път изтепа рибата с лопатата, такова чудо не бех очаквал. Чакаме развръзката, ма то хубаво че сега всичко се е оцъклило за мача с оня ирландски клоун та все още не са обърнали внимание на тва чудо. Представям си кви коментари ще са.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Авг 2017, 21:30

BiTurbo написа:Да съживим:
http://www.dnes.bg/sport/2017/08/18/djoshua-chaka-kubrat-pulev-toi-e-sledvashtiiat.350753

иииии старт!!!

Oт коментарите под статията :lol: :lol: :lol:
Ако Пулев се бие с Джошуа до края ноември, за него остават реални шансове да мине ТЕЛК до Коледа и да излезе в заслужена пенсия по инвалидност.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 24 Авг 2017, 22:18

Бих ги разбрал тези, които плюят по Кубрат, ако бяха постигнали поне колкото него на ринга. Представете си, колко жалки бихте били вие на ринга срещу Джошуа.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 24 Авг 2017, 22:55

Малката разлика е, че ние в предсмъртното си писмо ще пишем, че Джошуа е по-добрият боксьор, а не че сме паднали щото собствените ни шефове са ни подлели вода :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E34 » 24 Авг 2017, 23:01

Club BMW написа:Бих ги разбрал тези, които плюят по Кубрат, ако бяха постигнали поне колкото него на ринга. Представете си, колко жалки бихте били вие на ринга срещу Джошуа.

https://www.youtube.com/watch?v=JQR-5L1uWfg ...... от 30-тата секунда нататък. С една дума Пулев премиер, Динко президент! България на три морета....така добре ли е, модерни ли сме?

Почна да се разчува простотията: https://www.youtube.com/watch?v=wY4XtH1f9Ac ..... срам!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата