Въпрос за потъмняване на прозорците
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Re: Въпрос за потъмняване на прозорците
///MapTo написа:///sasho написа:Hа задното стъкло е забранено и щората да ти е дигната докато си в движение, ама повечето куки не се заяждат за това.
И как пък го реши това???за какво е тази щора тогава,да ти прави сянка като си спрял за престой??аз си имам серийно щора и си се вижда перфектно през нея..
Ами прочети правилника и ще разбереш как го е решил

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
///sasho написа:///MapTo написа:вярвай ми правилника и закона съвсем скоро съм ги чел
Явно не си го чел като хората. Аз съм бил свидетел как се пише акт за задна щора поставена докато колата е в движение, защото колата която е зад тебе трябва да има видимост през твоите стъкла напред.

- MINOTAVER
- Потребител
-
- Кара: 535i
- Мечтае да кара: B12 - SOON!!!
Пичове в закона пише че задният прозорец може да баде тъмен само ако имаш 2 странични огледала аз съм с фолио 98% изглежда уникално.

Последна промяна MINOTAVER на 03 Яну 2007, 20:11, променена общо 2 пъти
Лично съм питал куки за това нещо и знаеш ли какво ми казаха, имаш ли две странични огледала, ако искаш и ламарина си завари на задния джам, това не ни интересува!MINOTAVER написа:Пичове в закона пише че задният прозорец може да баде тъмен само ако имаш 2 странични огледала аз съм с фолио 98% изглежда уникално.
Три лева се изяждат, три лева се изпиват, всичко минава само спомена остава да грее вечно в нашата душа!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
///sasho написа:Явно не си го чел като хората. Аз съм бил свидетел как се пише акт за задна щора поставена докато колата е в движение, защото колата която е зад тебе трябва да има видимост през твоите стъкла напред.
не съм чел правилника, но едно чекарам нонстоп със задната щора, спирали са за проверки няколко пъти - денем/нощем кгоато искаш, и една дума не са казвали. второ масово има затъмнени задни и задни странични стъкла, не съм чул някой да е изял глоба. за предни странични и предно е друго - а тоя дето е изял акта е изял голямата храна

- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
Ами ако сложа фолио на задния прозорец това ще прецака ли нагревателите или те него?
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Лепи от горе до долу бацееееее!!!
Боли те х**, ще даваш пари ако те спрат, ако не искат ще го свалиш пред тях и чао. За 1 час после пак се лепи!
Ебаати куките ебаати проблема! Ако имаш мерак действай, аз не съм си налепил само щото не знам от каде да си взема наистина хубаво US фолио без да ме налъжат тука в БГ
Боли те х**, ще даваш пари ако те спрат, ако не искат ще го свалиш пред тях и чао. За 1 час после пак се лепи!

Ебаати куките ебаати проблема! Ако имаш мерак действай, аз не съм си налепил само щото не знам от каде да си взема наистина хубаво US фолио без да ме налъжат тука в БГ
Аз като си купих моята кола, беше с тъмни джамове на вратите и задния, не знам какъв процент ама нищо не се виждаше и искаха да ме спират от движение и за това махнах от задното стъкло фолиото... може да са променили закона не знам
, но си имах и странични огледала и трети стоп (не че има значение).
А бе кукерите са капути тва е ... 

_!_
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4