Какви са тънкостите при затъмняване с фолио на заден джам

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 03 Мар 2007, 1:52

нека всеки който има желание да се пробва ;) (по-евтино е да се пробва човек с турското)защото почти със сигурност няма да успее да го сложи с първия път.моято кола 2 години я карах с турско ,но сега съм с американско и съм доста доволен :D .американкото фолио се слага цяло без да се режи(дори и на заден прозорец)голямата ролка е 1,52м широка....както и да е аз сам си затамних колицата със светло фолио и нямампроблеми (с полицията)...ето: Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 03 Мар 2007, 1:58

the_gate написа:нека всеки който има желание да се пробва ;) (по-евтино е да се пробва човек с турското)защото почти със сигурност няма да успее да го сложи с първия път.моято кола 2 години я карах с турско ,но сега съм с американско и съм доста доволен :D .американкото фолио се слага цяло без да се режи(дори и на заден прозорец)голямата ролка е 1,52м широка....както и да е аз сам си затамних колицата със светло фолио и нямампроблеми (с полицията)...ето: Изображение

готино е ама ефекта от затъмняване се губи .. при теб сичко си се вижда като качиш некоя кифла отзад и сички шпиони са те видели ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от the_gate » 03 Мар 2007, 2:01

всичко си има плюсове и минуси...не качвам кифли(или не такива които се крият)и нямям проблем с полицията ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 03 Мар 2007, 2:22

the_gate написа:всичко си има плюсове и минуси...не качвам кифли(или не такива които се крият)и нямям проблем с полицията ;)

а кои ти каза че полицията може да ти направи нещо ?
и мен са ме спирали но няма как да мине номера нема как да ти каже нещо като в закона пише разрешено .... даже един умник викаше ама то имааало до некакви проценти ама аз си носех копиран закона където пише МОЖЕ а не % ;)
та така мрънкаха и бегаха с празни ръце
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 03 Мар 2007, 12:23

аиде някои които се занимава с поставяне на фолио да каже някви цени за комби например без предните прозорци с мое фолио кви кинти ще ми излезе

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 03 Мар 2007, 12:55

bam-bam написа:готино е ама ефекта от затъмняване се губи .. при теб сичко си се вижда като качиш некоя кифла отзад и сички шпиони са те видели ;)

Само да питам защо реши, че целта на фолиото е да не се вижда през него :kuku: :kuku: Особено това на колегата дето е LLumar и е на всички джамци и не си личи че е фолио, все едно е фабрично :D А не задните джамци черни, а на предните няма нищо и полвинчата история, пък и нищо не може да видиш. И освен това това фолио на теб ти изглежда много светло ама това не му пречи да филтрира ултравиолетовите лъчи и всичкия пек през лятото без да е черно :D

P.S. До the_gate :D колата е станала много яка. "shadow line" :mhihi: Цвета на джамците си отива с цвета на колата :roll: От мене 6 точки
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 03 Мар 2007, 13:38

[quote="bam-bam"][quote="the_gate"]всичко си има плюсове и минуси...не качвам кифли(или не такива които се крият)и нямям проблем с полицията ;)[/quote]

а кои ти каза че полицията може да ти направи нещо ?
и мен са ме спирали но няма как да мине номера нема как да ти каже нещо като в закона пише разрешено .... даже един умник викаше ама то имааало до некакви проценти ама аз си носех копиран закона където пише МОЖЕ а не % ;)
та така мрънкаха и бегаха с празни ръце[/quote]

Много добър пост. Колега, в кой закон е това за затъмняването на прозорците?[quote][/quote]

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 03 Мар 2007, 13:53

zAcK написа:
bam-bam написа:готино е ама ефекта от затъмняване се губи .. при теб сичко си се вижда като качиш некоя кифла отзад и сички шпиони са те видели ;)

Само да питам защо реши, че целта на фолиото е да не се вижда през него :kuku: :kuku: Особено това на колегата дето е LLumar и е на всички джамци и не си личи че е фолио, все едно е фабрично :D А не задните джамци черни, а на предните няма нищо и полвинчата история, пък и нищо не може да видиш. И освен това това фолио на теб ти изглежда много светло ама това не му пречи да филтрира ултравиолетовите лъчи и всичкия пек през лятото без да е черно :D

P.S. До the_gate :D колата е станала много яка. "shadow line" :mhihi: Цвета на джамците си отива с цвета на колата :roll: От мене 6 точки

ще ме убедиш че това фолио пази от лъчите ли :mhihi:
убеден ли си че е 100 % хамериканско или така са ти казали от магазина ;)
остави я на слънце после влез в нея и ако си спрел лъчите и вътре е студено значи ще ме убедиш че пази от нещо ... другото си е само приказки и лафове да си трупаме постове ;)
няма да споря с теб имам приятели които държат най голямата рекламна агенция в града и точно това им е работата .. фолия и техното лепене по всякакви коли така че съм се нагледал на такива защитни фолиа които не избеляват :mhihi:
както и да е всеки си има различен вкус но аз не го слагам само и заради кифлите а щото отзад ми е офиса и не искам да се гледа всичко и да е като "аквариум" имаше една такава тема ;)

ivan1979g ...

в тая книжката закона за пътищата ли беше не ги помня
вече не си го нося щото няма смисал 2-3 пъти ме спираха и то в СФ и .. абе тоя джам е тъмен ала бала викам ми тъмен е казаха ми че може да е тъмен и тоя млъкна .. ако си затраеш или се панираш може да кажеш дай да оправим нещо и като те усети че си рибка ще изгориш с некои лев ;)
сега на мода са халогените стъклата ги забравиха ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от the_gate » 03 Мар 2007, 14:04

ето от коя марка е моето ;) : http://www.llumar.bg/

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 03 Мар 2007, 19:53

а аз да си питам колко пари струва тва фолио и мога ли да го намеря в стара загора :?:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 07 Мар 2007, 15:37

у зарата само балъци слагат това фолио :mhihi:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Предишна

Назад към Извън Темата