Христо Стоичков. Велик Българин.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Re: Христо Стоичков. Велик Българин.

Мнение от fancooler » 21 Май 2016, 19:37

Сестра ми беше преди 10-на години на екскурзия в Барселона. Знае перфектно испански и се заговаря с водача на таксито. Човекът отказал да й вземе пари като разбрал, че е от България!!!

Пък вие тука си го нареждайте бат Ицо...

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 21 Май 2016, 19:48

fancooler написа:Сестра ми беше преди 10-на години на екскурзия в Барселона. Знае перфектно испански и се заговаря с водача на таксито. Човекът отказал да й вземе пари като разбрал, че е от България!!!

В хотела таксували ли са я, или е минала метър и там, щото, видиш ли, е от БГ ? :lol:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Май 2016, 20:01

По-добре вникни в това, което ти казва човека вместо да мяташ заядливи коментари.
Споменаха скоро за случая когато Стоичков хваща такси в САЩ и се заговарят с шофьора, но нашия е отзад зад преградата и не се вижда. Та станало дума з аБГ и Стоичков казал, че е от България дали е я е чувал и т.н. и онзи почнал да казва Стойков и имена на други от 94-та, като разбрал, че вози точно Ицо после се снимали и такива неща.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 21 Май 2016, 20:41

Top Gun Maverick написа:Големите умове обсъждат идеите. Средните умове обсъждат събитията. Малките умове обсъждат хората. Да не се засегне някой.
Почвам с ГЛУПОСТИТЕ ви една по една, но няма да цитирам.
Относно лова, аз като човек, който страшно много обича животните и всякакви живи същества се позаинтересувах доста за тоя случай със зебрите. Официалният отговор беше, че това е КОНТРОЛИРАН лов. Под надзора на всичките му там нужни за целта хора, които си разбират от работата. Баз държа, че не знаете какво се случва в Африка ако ви хванат незаконно да убивате животно, особено някои животни. :mrgreen: Пробвайте ако искате някой път. Не одобрявам снимките с "трофи", но ловците са друг тип хора, но важното в случая е, че всичко е ЗАКОННО и няма защо да се преиначават нещата. Не съм чул някой да подскача когато чужда персона дойде в България на контролиран лов на елени, каму ли пък в техните държави да ги изкарват едва ли не нищожества по този повод. :shock:
Бум-бум спомена едно от кофти нещата, а именно това със синия буркан. Обаче нали се сещате, че този буркан е бил сложен защото НЯКОЙ е позволил това нещо както се случва в много случаи в родната ни действителност? Е, значи когато мазния Пенчо милионера кара със син буркан, няма проблем и не го преследват папараци защото той не е известен, не се раздува случая(то няма и случай, просто никой, нищо не разбира)но защото е Стоичков бил, дай да му ебем мамата а? :shock: И в крайна сметка той си разкара буркана, не му одобрявам поведението в този случай, но ако на мен ми беше проблем това, бих винил държавата и хората в нея, тоест всички нас, а не Ицата.
Относно това, че мразел България и т.н.
Това може да го каже САМО и ЕДИНСТВЕНО човек, който или не е следил нещата, или не гледа футбол, или не гледа цирковете извън терена в България, или още куп все такива неща, някои няма да ги изреждам защото ще се засегне някой. Стоичков беше адски обиден тогава на куп АЛЧНИ копелета, които само искаха от него, само го използваха, само съсипваха футбола в България, а искаха той да им кляка. Как най-известния Българин в цял свят ще кляка изобщо на някой си? Та той зачеркна звездите, които казаха, че ще дойдат, а не дойдоха, каму ли някакви тюфлеци алчни за пари, които искат да го командват да им играе в схемите за грабеж и съспиване на футбола. Един от тия педалчета е г-н Боби Михайлов перуката, който много уважавах като футболист и който после зае водеща роля в тоталното унищожение на Българския футбол и превръщането му в тотален цирк и който г-н снощи неслучайно не беше нито не терена, където му беше мястото, нито на трибуните. Всъщност неговото място е вън от Българския футбол и това се знае и вижда от всеки и всичко, дори от родния му клуб Левски и привържениците, които го боготворяха. Ицата през ония години реагира много остро и се изказа много първично, но той си е такъв, показвал го е през годините, не цепи басма на никой и това е една от причините да стане номер едно. Да, не трябваше да казва онези думи, но той е доказал, че милее за България и е благодарен и на ЦСКА и на много хора Българи, които постоянно споменава по всевъзможни интервюта. Но това разбира се вие няма как да го знаете, просто защото не сте се интересували, хванали сте се за поръчковите медии, които иначе лично вие обвинявате в какво ли не и го оплюхте тотално. Дали не обича България и не се чувства длъжен на тая държава след като остана в националния доста по-дълго от разни други, които рано-рано си биха шута? За пари ли си мислете, че го правеше и все пак внасяше класа в този отбор? Сериозно се замислете за какво го правеше той, дори когато вече го ПЛЮЕХА разни "футболни" хора, които просто бяха бесни, че не им играеше по свирката. Не мирясаха докато не го изгониха от футбола у нас. Но Ицата ще се върне един ден, очаквам развитие когато Перуката се разкара от футбола и с него цялата тая сган с която се е обградил з ада си гарантира все преизбиране в БФС.
Дали говори Испански, Италиански и Английски правилно едва ли е толкова важно защото го разбират. Не е длъжен да изкарва фиологии. Не знам колко хора във форума могат да говорят тези три езика като се има предвид правописа на Български на много народ тук. Между другото откакто работи в Маями, Английския му се е подобрил.
Всъщност мога да изпиша куп неща по темата, но спирам дотук защото няма смисъл да се казват неща, които хората не искат да разберат. Просто обаче като четях колко глупости има изписани и реших, че някой трябва да каже и нещо различно от това.
А иначе любимия ми футболист Паоло Малдини снощи каза достатъчно за Ицо, казват го и половината свят и вярвайте ми щом дойдоха, не го правят за слава.
И накрая, защо не плюете Диляна Попова или Ники Кънчев като участват в тая противна рекламка по същия противен начин? Този отговор оставям за вас си, не за мен.
Кога ли някой път пак националния стадион ще бъде пълен и билетите за дадено спортно събитие ще бъдат продадени за нула време като ще останат куп желаещи за още и още билети, плюс милиони по телевизорите и това в приятелски мач, който дори не е бенефис? Дано един ден имаме някой като Ицо пак, както ни пожела и Паоло Малдини да е съвсем скоро. Но с тия клоуни в управлението на БФС...не вярвам. В момента футболисти НЯМАМЕ.

Евала.
Завистта и злобата си остават Българска неизлечима черта.

http://gong.bg/bg-football/drugi/commen ... kan-378993
Последна промяна wladio на 21 Май 2016, 21:32, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 21 Май 2016, 21:27

Стоичков се обиди на недошлите на юбилея му

Те повече не съществуват за мен, обяви бившият футболен национал

http://www.segabg.com/article.php?id=805150

:roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 21 Май 2016, 21:36

nqmam_bmw написа:
Стоичков се обиди на недошлите на юбилея му

Те повече не съществуват за мен, обяви бившият футболен национал

http://www.segabg.com/article.php?id=805150

:roll:

И?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 21 Май 2016, 22:31

Абе на мен ми е интересно цел стадион дойде да гледа Марадона ма той май го немаше....абе дойде ли Марадона :mhihi: Та дотук с уважението към "великия" българин! Иначе вчера кюрда го псувах на акъла си поне 1000 пъти заради задръстванията, които създаде "великия мач на звездите" ! С една дума селяния до шия не мога си крива душата.
П.С: Рекламата на кю трийси кърти. Тоа е голем!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Май 2016, 22:47

Едва ли има и един, който е ходил да гледа мача заради Марадона. Най-малкото той не се знаеше изобщо дали ще дойде.
Тука плюещите да не са левскари случайно? Дори така да е, пак говори зле.
Още бая задръствания ще преживееш заради този и онзи.
И да, ВЕЛИК е, колкото и да не ти се иска. :winky:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 21 Май 2016, 23:14

Изобщо не си и помислих че е възможно толкова негативни отговори в темата.

Молба:по добре я заключете,защото откачам като чета редове пълни с омраза,към човек който едва ли заслужава такова отношение!
Не ми го побира главата че е възможно такова нещо.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 21 Май 2016, 23:18

Безкрайно съм разочарован и аз! Отново българщината остана някъде далеч зад злобата, завистта и комплексите на един дефектен фърмуер...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 21 Май 2016, 23:49

Е34 мнението му и за Кубрат е същото, явно мрази всеки по преуспял и известен от него, но всички знаем, че това си е типично българска черта. А аз иначе благодаря на Ицо за всичко което е сторил за България, защито през 94 аз бях наистина един горд българин макар и на 10 години. Легендите които присъстваха на бенефиса му, ясно говорят колко уважаван и ценен човек е. Само в скапаната България могат да се намерят хора които да плюят по всичко. Потресен съм.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 21 Май 2016, 23:56

DiMIcha84 написа:Е34 мнението му и за Кубрат е същото, явно мрази всеки по преуспял и известен от него, но всички знаем, че това си е типично българска черта. А аз иначе благодаря на Ицо за всичко което е сторил за България, защито през 94 аз бях наистина един горд българин макар и на 10 години. Легендите които присъстваха на бенефиса му, ясно говорят колко уважаван и ценен човек е. Само в скапаната България могат да се намерят хора които да плюят по всичко. Потресен съм.

Това :yes:

Аз също като другия колега по-горе призовавам да се заключва темата и готово.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E31 850,840 x5 4.8 is mini cooper s

Мнение от cucibg » 22 Май 2016, 0:06

fancooler написа:Безкрайно съм разочарован и аз! Отново българщината остана някъде далеч зад злобата, завистта и комплексите на един дефектен фърмуер...

Що се впрягате на оценките на хора които са известни на комшиите си си само :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 22 Май 2016, 0:21

Мислех да не пиша по темата,но...
Снощи по време на мача исках да пусна подобна,но знаех какво ще стане. Същото,което става и в тази тема.
Какво е направил Стоичков ли? Направи това,че аз 14 годишен свалих знамето от кметството през нощта и го закачих на нашата къща през 94 година. Тогава не се вееха знамена както сега,защото е модерно и да не изоставаме от съседа! Сега за кой да го закача,заради Бербатката ли или Гонзото или Божинов!? Футболисти-изкуствени "звезди"
Стоичков-човек с характер,характер какъвто трябва да има всеки българин. Никога не се е отмятал от думите си и не е съжалявал за това,което е казвал "право куме в очи". Не се е влиял,че понякога думите му могат да навредят на кариерата му. Знаел е кой е и какво може!
Сега сме станали хора без характер,без нищо. Мълчим си,защото какво биха казали хората за нас ако мърморим много.Готови сме да не си отстояваме нашето,само защото другите казвали,че не сме напълно прави(темата с предимството на еднопосочната улица). Нямаме мнение за нищо. Завиждаме!
Дано някой ден видим отново стадиона пълен както снощи! :banghead:

Потребител
Аватар
Кара: F10;F16;JEEP WK2

Мнение от indzhov.p » 22 Май 2016, 1:02

Top Gun Maverick написа:Големите умове обсъждат идеите. Средните умове обсъждат събитията. Малките умове обсъждат хората. Да не се засегне някой.
Почвам с ГЛУПОСТИТЕ ви една по една, но няма да цитирам.
Относно лова, аз като човек, който страшно много обича животните и всякакви живи същества се позаинтересувах доста за тоя случай със зебрите. Официалният отговор беше, че това е КОНТРОЛИРАН лов. Под надзора на всичките му там нужни за целта хора, които си разбират от работата. Баз държа, че не знаете какво се случва в Африка ако ви хванат незаконно да убивате животно, особено някои животни. :mrgreen: Пробвайте ако искате някой път. Не одобрявам снимките с "трофи", но ловците са друг тип хора, но важното в случая е, че всичко е ЗАКОННО и няма защо да се преиначават нещата. Не съм чул някой да подскача когато чужда персона дойде в България на контролиран лов на елени, каму ли пък в техните държави да ги изкарват едва ли не нищожества по този повод. :shock:
Бум-бум спомена едно от кофти нещата, а именно това със синия буркан. Обаче нали се сещате, че този буркан е бил сложен защото НЯКОЙ е позволил това нещо както се случва в много случаи в родната ни действителност? Е, значи когато мазния Пенчо милионера кара със син буркан, няма проблем и не го преследват папараци защото той не е известен, не се раздува случая(то няма и случай, просто никой, нищо не разбира)но защото е Стоичков бил, дай да му ебем мамата а? :shock: И в крайна сметка той си разкара буркана, не му одобрявам поведението в този случай, но ако на мен ми беше проблем това, бих винил държавата и хората в нея, тоест всички нас, а не Ицата.
Относно това, че мразел България и т.н.
Това може да го каже САМО и ЕДИНСТВЕНО човек, който или не е следил нещата, или не гледа футбол, или не гледа цирковете извън терена в България, или още куп все такива неща, някои няма да ги изреждам защото ще се засегне някой. Стоичков беше адски обиден тогава на куп АЛЧНИ копелета, които само искаха от него, само го използваха, само съсипваха футбола в България, а искаха той да им кляка. Как най-известния Българин в цял свят ще кляка изобщо на някой си? Та той зачеркна звездите, които казаха, че ще дойдат, а не дойдоха, каму ли някакви тюфлеци алчни за пари, които искат да го командват да им играе в схемите за грабеж и съспиване на футбола. Един от тия педалчета е г-н Боби Михайлов перуката, който много уважавах като футболист и който после зае водеща роля в тоталното унищожение на Българския футбол и превръщането му в тотален цирк и който г-н снощи неслучайно не беше нито не терена, където му беше мястото, нито на трибуните. Всъщност неговото място е вън от Българския футбол и това се знае и вижда от всеки и всичко, дори от родния му клуб Левски и привържениците, които го боготворяха. Ицата през ония години реагира много остро и се изказа много първично, но той си е такъв, показвал го е през годините, не цепи басма на никой и това е една от причините да стане номер едно. Да, не трябваше да казва онези думи, но той е доказал, че милее за България и е благодарен и на ЦСКА и на много хора Българи, които постоянно споменава по всевъзможни интервюта. Но това разбира се вие няма как да го знаете, просто защото не сте се интересували, хванали сте се за поръчковите медии, които иначе лично вие обвинявате в какво ли не и го оплюхте тотално. Дали не обича България и не се чувства длъжен на тая държава след като остана в националния доста по-дълго от разни други, които рано-рано си биха шута? За пари ли си мислете, че го правеше и все пак внасяше класа в този отбор? Сериозно се замислете за какво го правеше той, дори когато вече го ПЛЮЕХА разни "футболни" хора, които просто бяха бесни, че не им играеше по свирката. Не мирясаха докато не го изгониха от футбола у нас. Но Ицата ще се върне един ден, очаквам развитие когато Перуката се разкара от футбола и с него цялата тая сган с която се е обградил з ада си гарантира все преизбиране в БФС.
Дали говори Испански, Италиански и Английски правилно едва ли е толкова важно защото го разбират. Не е длъжен да изкарва фиологии. Не знам колко хора във форума могат да говорят тези три езика като се има предвид правописа на Български на много народ тук. Между другото откакто работи в Маями, Английския му се е подобрил.
Всъщност мога да изпиша куп неща по темата, но спирам дотук защото няма смисъл да се казват неща, които хората не искат да разберат. Просто обаче като четях колко глупости има изписани и реших, че някой трябва да каже и нещо различно от това.
А иначе любимия ми футболист Паоло Малдини снощи каза достатъчно за Ицо, казват го и половината свят и вярвайте ми щом дойдоха, не го правят за слава.
И накрая, защо не плюете Диляна Попова или Ники Кънчев като участват в тая противна рекламка по същия противен начин? Този отговор оставям за вас си, не за мен.
Кога ли някой път пак националния стадион ще бъде пълен и билетите за дадено спортно събитие ще бъдат продадени за нула време като ще останат куп желаещи за още и още билети, плюс милиони по телевизорите и това в приятелски мач, който дори не е бенефис? Дано един ден имаме някой като Ицо пак, както ни пожела и Паоло Малдини да е съвсем скоро. Но с тия клоуни в управлението на БФС...не вярвам. В момента футболисти НЯМАМЕ.

+1 :yes:
Highway to hell :guitarist: :twisted:
Започни да се занимаваш с нещо, което наистина ти е интересно.
Нещо, с което наистина ти е приятно да прекарваш от дванайсет до петнайсет часа на ден, правейки го, а през останалото време да продължиш да си мислиш за него.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата