Загина Пол Уокър
Модератор: Общи модератори
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: Загина Пол Уокър
Kambe написа:Да тръгнеш на път за благотворителност и да намериш края си... много тъжноДа почиват в мир !
да много...то тая новина ми скапа настроението за целия ден

дано да има моменти с него в новата част, интересно ми е как се е запалила колата и на мен
защо все хубави хора си отиват

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Минути може би преди фаталния край.........
Което за пореден път ни кара да си помислим-живота е твърде кратък за да пропускаме хубавите моменти, които ни се отдават всеки ден.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Бог да го прости! Той и Вин Дизел ми бяха любимитe персонажи в Бързи и Яростни, като чух по новините се шокирах.
Беше ми симпатичен жалко за него. Интересно ми е кво е станало за да се блъснат така. 

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Ех, симпатяга беше....да почива в мир.
Забележете знака за ограничение точно до смазаното Порше. Едва ли предният знак за ограничение е бил много по-различен, а колко пъти е била превишена скоростта, можем само да гадаем.

Забележете знака за ограничение точно до смазаното Порше. Едва ли предният знак за ограничение е бил много по-различен, а колко пъти е била превишена скоростта, можем само да гадаем.

- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Пошло и мерзко отразяване на новината в българските електронни медии: Вижте как звездата от "Бързи и яростни" загива (ВИДЕО) ,УЖАС: Пол Уокър изгорял жив в колата си (ВИДЕО 18+), Шокиращо видео: Звездата на "Бързи и яростни" гори жив! ............
Много има да се учат как се прави рейтинг,какво означава да отдадеш почит и да напишеш правилното нещо в правилния момент.
п.с. знака е от временен тип и е сложен след инцидента заради отломките от колите и разследването.Което не оспорва факта както и според шефа на местната полиция че скоростта е била много,много висока и засега е най-важния фактор за катастрофата.Гледката е грозна.Дано поне не са горяли все още в съзнание.

Много има да се учат как се прави рейтинг,какво означава да отдадеш почит и да напишеш правилното нещо в правилния момент.
п.с. знака е от временен тип и е сложен след инцидента заради отломките от колите и разследването.Което не оспорва факта както и според шефа на местната полиция че скоростта е била много,много висока и засега е най-важния фактор за катастрофата.Гледката е грозна.Дано поне не са горяли все още в съзнание.

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Абсолютно подкрепям,,,,,Егати загалвията,,,прости тикви,,,,,,,след такъв удар НЕ може да гориш жив,,,,всичко е свършило за стотни,,,,,,Много,много жалко за този млад и готин тип,,,,,,,,,!!!!!

rosendaal написа:Пошло и мерзко отразяване на новината в българските електронни медии: Вижте как звездата от "Бързи и яростни" загива (ВИДЕО) ,УЖАС: Пол Уокър изгорял жив в колата си (ВИДЕО 18+), Шокиращо видео: Звездата на "Бързи и яростни" гори жив! ............
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Да почива в МИР. Филмите, вече няма да са същите.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
И на мен като разбрах сутринта цялото ми настроение отиде по дяволите. Много тъжна новина за всички petrolheads... Почивай в мир!
”Let us forever cherish the loved ones we’ve lost along the way.”
”Let us forever cherish the loved ones we’ve lost along the way.”
Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
skipper написа:Първо Giorgi Tevzadze , сега и Paul Walker ... и все някой приятел кара ... Мир на праха им .
Първо беше Лъчо....
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Мир на праха му
Цяло едно поколение порасна с филмите и много хора са се вдъхновили от тях за автомобили, тунинг и моторспорт.... R.I.P

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Голям симпатяга беше!
Почти веднага се сетих за друг знаменит артист - Джеймз Дийн, който също загива през 1955 г пак с Порше, но е бил зад волана.
http://crashteams.com/Services/Special- ... ction.html
Почти веднага се сетих за друг знаменит артист - Джеймз Дийн, който също загива през 1955 г пак с Порше, но е бил зад волана.
http://crashteams.com/Services/Special- ... ction.html
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Замина си образа на почти цяло поколение!!!Аз лично от него разбрах че супрата съществува!
О'Конър ми беше един от любимите образи въобще във филмите!!!!Той и Торето бяха голям тандем!!!
Мир на праха им!!!
О'Конър ми беше един от любимите образи въобще във филмите!!!!Той и Торето бяха голям тандем!!!
Мир на праха им!!!

"If one day speed kills me, don't cry, because I was smiling" - Пол Уокър
Нека почива в мир!
Нека почива в мир!
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
ПОЧИВАЙ В МИР !!!!!!!!!!!
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME