Има ли хора каращи сноуборд тук?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 22 Ное 2005, 13:26

Kris написа:а в тоя дух някой да знае от къде мога да си купя долнище като за сноуборд но на неква приемлива цена щото за 200лв ще карам по анцунг и чай+коняк

абе дънките са му майката :mhihi:
иначе виж на DIEL , един приятел си купи на ВАНС (некъв ментак) за 70 кинта от Универсияда ама му вършат перфектна работа вече 3-4 сезон. Иначе аз карам с диел скиорска ми е грейката, ама дядо ми като ми прати 4 грейки и немаше нужда да си копувам и с нея си карам още ;)
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 22 Ное 2005, 14:09

alx написа:
Sharo написа:
alx написа:ето ме и мене миналия сезон.. проблема че във бг почти няма къде да карам.. само горе на банско е достатъчно широко но пък никога не е обработено както ми трябва... а не ме кефи фристайла...

а ти по състезания ходиш ли ....
като гледам колеца отзад !!!
ама да питам
трябва да се занем ако да

не.. това отзад е кол от редицата дето показва откъде започва "бавния" участък и трябва да намалиш щото се влива друга писта... затова се ходи сутрин рано във 8ам като няма хора (и охрана)да изкопаеш окопите и към 9:30ам си привършил.. щото след това става неравно и много живи колци се появяват и много рисковано...

не съм се състезавал.. уви прокарах алпийски борд на 33 и въпреки че съм във добра форма просто нямам колена да карам състезателно... ония карат страшно... със 80-90км на бързите участъци и със страхотно натоварване на колената.. и са неуязвими щото и да се фърлят най-много да изпуснат училище... а аз ако се помеля е малко по-сложно.. затова.. пълен шлем, шини във ръкавиците за китките и нараменници и една идея по-леко каране...

мдам има го тоя момент ... аз съм на 18 и имам една две травми в коляното ... изкъртен авотмат .... и мърдане на "подвижен кол" на средата на трасето ....
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Предишна

Назад към Извън Темата