покупка на кола с кредитна карта..........
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: покупка на кола с кредитна карта..........
в америка повечето банкомати имат ограничение на $200 - $400 теглене на кеш на 24 часа. ако искаш повече - трябва да отидеш в банка и да изтеглиш на гише. това важи за всички карти- дори дебитни закачени директно за твоя банкова сметка в която може да имаш произволна сума.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
благодаря на вси4ки,горе-долу ми се изясни положението....
лек ден

лек ден

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
[quote="Nucl3arDru1D"]Да, картата може и 100к да има лимит, но термила неможе да приеме чисто технически. На екранчето му може да се избутонира 9999лв
/quote]
И за това ли ловиш бас???????

/quote]

Последна промяна FaceOff на 26 Мар 2010, 1:21, променена общо 1 път
A не знам вие откъде падате и с к'во си купувате билети и кои са те'я дето ви събират такси, но на мене не ми се е случвало досега НИКОГА ....
In Ban We Trust!
- FaceOff
- ентусиаст
-
Нямам впредвид никви такси, а маркираното в червено!?
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
kokobm написа:Nucl3arDru1D написа:Да, картата може и 100к да има лимит, но термила неможе да приеме чисто технически. На екранчето му може да се избутонира 9999лв![]()
/quote]
![]()
Мда!

Ловя бас, че терминалите на всички банки в България, който са към БОРИКА, а това са повечето, са със софтуер, който позволява да се въведе сума до 4 знака
Пия

Ако има някой колега, който да се занимава с това, нека сподели. Може и да бъркам естествено, но съм сигурен

- FaceOff
- ентусиаст
-
Както каза един познат - всеки е написал по няква истина, но никой цялата
Както и да е, бил съм и 'от другата страна' на ПОС терминал, и не си спомням да съм закръглявал 166.66 на 166.6 или 166.7 ( мисля, че и на най-простия ПОС екранчето му е достатъчно голямо, за да се въведе прилично голяма сума), както и се съмнявам, че на мен са ми го закръглявали, когато съм пазарувал, но с уточнението, че говоря за извън БГ. В БГ толкова рядко си ползвам картите, че веднъж реших да платя с карта в Метро и едната (която ползвам по-често) не ми я прие, а на другата ...........си бях забравил пин-а
и няма такъв срам, трябваше да си оставя половината количка
След малко отивам в ОМВ да направя сметка 100.11 за да видим кой ще пие бира 

Както и да е, бил съм и 'от другата страна' на ПОС терминал, и не си спомням да съм закръглявал 166.66 на 166.6 или 166.7 ( мисля, че и на най-простия ПОС екранчето му е достатъчно голямо, за да се въведе прилично голяма сума), както и се съмнявам, че на мен са ми го закръглявали, когато съм пазарувал, но с уточнението, че говоря за извън БГ. В БГ толкова рядко си ползвам картите, че веднъж реших да платя с карта в Метро и едната (която ползвам по-често) не ми я прие, а на другата ...........си бях забравил пин-а

Tц, не е неограничен. Голям е месечния лимит, но не е неограничен. 10k EUR, освен ако няма специална договорка със издателя.Mario Pankov написа:Може, но трябва лимитите по картата ти да са достатъчно високи, златните АМЕКС си спомням, че можеха да извършват плащания в неограничен размер.
Какво значи истински Амекс, че ми се струва че говориш по инерция малко?Nucl3arDru1D написа:Амекс са чардж карти, в БЪлгария не се издава ИСТИНСКИ Амекс.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
Хайде пак - максимално 9999.99лв на транзакция. Покупка може да се разделя на няколко транзакции, ако от банката дават разрешение за това.
Амекс-а от Пощенска не е Амекс какъвто се издава по света, някои банки в България издават Амекс с гаранционен депозит (включително и Центурион) като посредници кум други банки, не съм по инерция, на трета съм

Амекс-а от Пощенска не е Амекс какъвто се издава по света, някои банки в България издават Амекс с гаранционен депозит (включително и Центурион) като посредници кум други банки, не съм по инерция, на трета съм

Nucl3arDru1D написа:някои банки в България издават Амекс с гаранционен депозит (включително и Центурион)
това за сентуриона го написа по инерция- нали...
тази карта се издава само от една (малка) група/отдел в амекс и тази група няма представяне в българия, нито се занимава с делегиране на функцията си в други държави

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
хайде пак
Има поне една банка в България, чрез която можеш да си издадеш такава карта с гаранционен депозит
Ако искаш ще ти я напиша на лично, че да не правя реклама ся, м?
Повярвай не бъркам и ни най-малко не е "по инерция"

Има поне една банка в България, чрез която можеш да си издадеш такава карта с гаранционен депозит

Повярвай не бъркам и ни най-малко не е "по инерция"
какъв гаранционнен депозит бе млади момко? това да не ти е колежанска карта... ти знаеш ли как се "издава" сентурион? критериите, процеса на селекция? иди прочети да добиеш представа.
и друго- в бг няма кой да вземе сентурион по същата причина защото няма кой да си купи ензо или фхх... защото... не е въпрос на пари а на покана. а поканите (за сентурион-а) се правят от една малка група на амекс и тя както казах няма представителства извън америка. и изобщо за да им попаднеш в "полезрението" трябва да имаш освен оборот (500к на година беше последния път) и "разплащателна" история които е по-дълга от времето когато понятията "кредитна история" и "кредитна карта" се "създадоха" в българския език... да не говориме както казах за други "субективни" фактори които на практика зачеркват богатите българи от списъка с потенциалните поканени.
... и не ти говоря за разни други черни карти- говоря ти за истинския амекс сентурион... тоя, дето не може да го прекараш през слота на пос-а щото е дебел и не влиза и те гледат сконуфузено и ти казват - "ми ... тази карта е менте - дори не влиза в пос-а... "...
за самото "дялкане" на карбона на сентурион-а.. мога съвсем отговорно да ти заявя, че сентурионите се правят само (физически) на едно място в света и то ... не е в европата
и друго- в бг няма кой да вземе сентурион по същата причина защото няма кой да си купи ензо или фхх... защото... не е въпрос на пари а на покана. а поканите (за сентурион-а) се правят от една малка група на амекс и тя както казах няма представителства извън америка. и изобщо за да им попаднеш в "полезрението" трябва да имаш освен оборот (500к на година беше последния път) и "разплащателна" история които е по-дълга от времето когато понятията "кредитна история" и "кредитна карта" се "създадоха" в българския език... да не говориме както казах за други "субективни" фактори които на практика зачеркват богатите българи от списъка с потенциалните поканени.
... и не ти говоря за разни други черни карти- говоря ти за истинския амекс сентурион... тоя, дето не може да го прекараш през слота на пос-а щото е дебел и не влиза и те гледат сконуфузено и ти казват - "ми ... тази карта е менте - дори не влиза в пос-а... "...
за самото "дялкане" на карбона на сентурион-а.. мога съвсем отговорно да ти заявя, че сентурионите се правят само (физически) на едно място в света и то ... не е в европата

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
АЛХ,
не знам дали дискусията си заслужава, но може и да е интересна на някой колега...
Обръщението ти ме развесели, благодаря
Дано е основателно!
Сега сериозно:
само с четене в нета не можеш да си максимално информиран, повярвай
1. Центурион от 2006 година не се издава само с покана, а можеш да кандидатстваш. Основното условие е да имаш Платинен Амекс поне от година, с $250к (не "последно", а винаги) годишен оборот или еквивалента в Евро. БТВ, Амекс се издава в тези две валути вече.
2. Центурион се издава и персонализира (не дялка) далеч не само в САША
, а и в Англия, Швейцария, Германия, Япония и пр.
3. От България, пак повтарям, може да се кандидатства и да се издаде с банка посредник.
4. Никога не е била карбонова, за разлика от черната ВИЗА примерно, титаниева е
Явно набързо си попрочел нещичко и не си го запомнил коректно, няма значение.
5. Искам да ми отговориш, как ако е по-дебела ще се пъхне в слота на банкомата или е само за ПОС транзакции?
6. Ако искаш, може да бъда полезен с още, но питай, не се опитвай да се заяждаш. Тъпо става
Поздрави!
не знам дали дискусията си заслужава, но може и да е интересна на някой колега...
Обръщението ти ме развесели, благодаря

Сега сериозно:
само с четене в нета не можеш да си максимално информиран, повярвай

1. Центурион от 2006 година не се издава само с покана, а можеш да кандидатстваш. Основното условие е да имаш Платинен Амекс поне от година, с $250к (не "последно", а винаги) годишен оборот или еквивалента в Евро. БТВ, Амекс се издава в тези две валути вече.
2. Центурион се издава и персонализира (не дялка) далеч не само в САША

3. От България, пак повтарям, може да се кандидатства и да се издаде с банка посредник.
4. Никога не е била карбонова, за разлика от черната ВИЗА примерно, титаниева е

5. Искам да ми отговориш, как ако е по-дебела ще се пъхне в слота на банкомата или е само за ПОС транзакции?
6. Ако искаш, може да бъда полезен с още, но питай, не се опитвай да се заяждаш. Тъпо става

Поздрави!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Баси,дайте да я видим как изглежда тая карта Центурион
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4