Симеоново или Военноморското
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Re: Симеоново или Военноморското
georgymk написа: А,това за семейството,мисля че е казано в такъв смисъл,че дори и да си намериш жена тя като си е в къщи сама 8-9 месеца,едвали няма да се изчука с някой...
То щото като не си моряк имаш застраховка срещу това

Пецата написа:те полицаите си докарват и extra money така че не се знае тяхната реална заплата![]()
Тц тц верно ли а ,кажи ми верно

А след цялата тази тема се чудя как може да очакваш някой от форума да ти каже какво да правиш с живота си . Прецени какви са бъдещите ти творчески планове ,започни да правиш нещо в тази насока ,ако в движение нещата се променят ще го мислиш .Няма как някой от нас да знае ти какво искаш или да може да поеме отговорност за решенията ти

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
georgymk написа:Благодаря за отговра Just и аз много обичам да пътувам,такаче явно това ще кандидатствам,плуване,спасяване съм ги тренирал.Бащами ми е бивш състезател по плуване,мога да плувам, физически съм добре подготвен,както и психически...английският и с него съм "добър приятел" само математиката малко куца,ама от тази седмица се фащам и ще отставам секи божи ден на консултаций....
Благодаря много,за изчерпателният отговор.
А,това за семейството,мисля че е казано в такъв смисъл,че дори и да си намериш жена тя като си е в къщи сама 8-9 месеца,едвали няма да се изчука с някой...
Както и да е,още един път ти благодаря
Незнам сега кой клас си...
Аз лично бях зле през годините по математика, в смисъл мога да кажа, че ми се е отдавала, но ме е мързяло, 12ти клас с по-сериозно учене и станаха нещата и на матурата изкарах 6 което си е така ... може да се каже меродавно.
Но набягай от сега, че да не ти е зор после.
Но преди всичко поразпитай още... имаш време доколкото разбирам.
Не е залък за всеки просто...
А за изневерите... поне първите години през които ще патуваш е добре да няма кой да ти ги харчи парите на сушата, които се опитваш да събереш ти на морето. А и семейство според моите виждания поне се създава, когато имаш някаква прилична финансова стабилност, не че ако му дойде времето преди това, някой ще те пита, но все пак ако трябва да избираш

Няма за какво да ми благодариш... пак казвам ако има друго, за което се сещаш - питай и за живота на кораба знам може да се каже някой неща.
На мен преди нямаше кой да ми ги разясни нещата

E34, E38
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
justboy написа:georgymk написа:Благодаря за отговра Just и аз много обичам да пътувам,такаче явно това ще кандидатствам,плуване,спасяване съм ги тренирал.Бащами ми е бивш състезател по плуване,мога да плувам, физически съм добре подготвен,както и психически...английският и с него съм "добър приятел" само математиката малко куца,ама от тази седмица се фащам и ще отставам секи божи ден на консултаций....
А,това за семейството,мисля че е казано в такъв смисъл,че дори и да си намериш жена тя като си е в къщи сама 8-9 месеца,едвали няма да се изчука с някой...
Аз лично бях зле през годините по математика, в смисъл мога да кажа, че ми се е отдавала, но ме е мързяло, 12ти клас с по-сериозно учене и станаха нещата и на матурата изкарах 6 което си е така ... може да се каже меродавно.
А за изневерите... поне първите години през които ще патуваш е добре да няма кой да ти ги харчи парите на сушата, които се опитваш да събереш ти на морето. А и семейство според моите виждания поне се създава, когато имаш някаква прилична финансова стабилност, не че ако му дойде времето преди това, някой ще те пита, но все пак ако трябва да избираш
Няма за какво да ми благодариш... пак казвам ако има друго, за което се сещаш - питай и за живота на кораба знам може да се каже някой неща.
Разказваи как е...
Ъъъ,Белче,не съм искал на никой да ми дава наклон на щепсала,просто искам да ми разяснят как стоят нещата,от там на стене аз ще се оправям.
Just,лятото като дода в Варна имаш бири от мен

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- justboy
- Олдскул фен
-
georgymk написа:justboy написа:georgymk написа:Благодаря за отговра Just и аз много обичам да пътувам,такаче явно това ще кандидатствам,плуване,спасяване съм ги тренирал.Бащами ми е бивш състезател по плуване,мога да плувам, физически съм добре подготвен,както и психически...английският и с него съм "добър приятел" само математиката малко куца,ама от тази седмица се фащам и ще отставам секи божи ден на консултаций....
Разказваи как е...
Ъъъ,Белче,не съм искал на никой да ми дава наклон на щепсала,просто искам да ми разяснят как стоят нещата,от там на стене аз ще се оправям.
Just,лятото като дода в Варна имаш бири от мен
Хахах, лесна работа са бирите

Ами незнам така какво да ти кажа, нещо конкретно ако те интересува, питай на лс, найстина незнам какво да ти кажа, а и незнам кой аспект от живота на кораба те интересува

Макар, че много зависи и на какъв кораб ще си...

E34, E38
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
justboy написа: Тук, както и в повечето по-сериозни ВУЗ-ове си има няколко основни дисциплини, по които трябва по-сериозно учене (по-сериозно имам в предвид, не както икономическите, да учиш 4 дни преди изпита и да го вземеш...).
Да то икономика (рпредметите свързани с нея) се учи за два дни после го забравяш за к'во ти е

Аз съм 3 курс в Симеоново, питай нещо конкретно, което те интересува. Говори се, че тая година ще приемат с матури вместо с изпит по литература и история, разбира се медицинския, физическия и психическия си остават.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
robertov написа:Аз съм 3 курс в Симеоново, питай нещо конкретно, което те интересува. Говори се, че тая година ще приемат с матури вместо с изпит по литература и история, разбира се медицинския, физическия и психическия си остават.
Да,в началото на темата и аз това писах,че така ще приемат,абе влизането ще го оправя,интересуваме как са условият,чувал съм доста негативни мнения,как е работата и т.н.
Каквото споделиш всичко ще ми е от полза

=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- justboy
- Олдскул фен
-
Bavarcho написа:justboy написа: Тук, както и в повечето по-сериозни ВУЗ-ове си има няколко основни дисциплини, по които трябва по-сериозно учене (по-сериозно имам в предвид, не както икономическите, да учиш 4 дни преди изпита и да го вземеш...).
Да то икономика (рпредметите свързани с нея) се учи за два дни после го забравяш за к'во ти е![]()
Не ме разбра колега, може и аз съм се изразил по-крайно и ако съм засегнал някого - се извинявам.
Просто имам много колеги, които учат несериозни специалности в такива ВУЗ-ове и знам как им протичат изпитите, не казвам, че с всички е така, друг е и въпроса как ще си вършат работата минавайки по този начин през изпитите... Но то си е за тяхна сметка, факт е, че има такива хора и броят им не е малък

E34, E38
Бях курсант в ВВМУ 2 години изгониха ме за ........ няма значение всъщност , но ако не ти е в кръвта не се занимавай , баща ми е военен капитан 2 ранг и не е прокопсал така , че прави си изводите , говоря ти за моряци с пагон иначе студентите в ВВМУ успяват да намерят реализация в гражданското корабоплаване пък и по лесно се влиза студент , стига да не те блазни униформата 

BMW E36 FAN and Yamaha R6 Fanatic!!!!!!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Познавам доста от хората, изкласили Симеоново (випуски 2002-2004, че и по-дърти), една трета вече не са в системата. Според мен не е най-доброто място, но все пак ти си решаваш.
Si non confectus, non reficiat.
don_mimo написа:много ясно че военноморското
6 месеца на кораб 2-3-4000$ заплата, 6 месеца лежанекеф ти апартамент,кеф ти 7-ма серия,х5 ...
а ако си на пасажер е..ш сервитьорките и всеки ден си на пристанище ...
Ти как го написа,сякаш е режеш халва ядеш.
Корабоплаването не е за всеки.Всеки отстрани като погледне и си казва 'тоя е пампорджия има пара лесно му е '
Но никой не пита аджеба моряка,как му е на тоя кораб,далеч от семейството-жената децата приятелите?И това е едва капка в морето от условия да бъдеш моряк.
ПП:Колега авторе,не си написал за цивилна/като мен/ специалност ли питаш или за военен профил?Че има доста голямо значение

georgymk написа:Благодаря за отговра Just и аз много обичам да пътувам,такаче явно това ще кандидатствам,плуване,спасяване съм ги тренирал.Бащами ми е бивш състезател по плуване,мога да плувам, физически съм добре подготвен,както и психически...английският и с него съм "добър приятел" само математиката малко куца,ама от тази седмица се фащам и ще отставам секи божи ден на консултаций....
и още нещо-математика е доооста по -различно спрямо средното образование.
Но поне се научаваш да преписваш с финес

- georgymk
- младши ентусиаст
-
mnh написа:don_mimo написа:много ясно че военноморското
6 месеца на кораб 2-3-4000$ заплата, 6 месеца лежанекеф ти апартамент,кеф ти 7-ма серия,х5 ...
а ако си на пасажер е..ш сервитьорките и всеки ден си на пристанище ...
Ти как го написа,сякаш е режеш халва ядеш.
Корабоплаването не е за всеки.Всеки отстрани като погледне и си казва 'тоя е пампорджия има пара лесно му е '
Но никой не пита аджеба моряка,как му е на тоя кораб,далеч от семейството-жената децата приятелите?И това е едва капка в морето от условия да бъдеш моряк.
ПП:Колега авторе,не си написал за цивилна/като мен/ специалност ли питаш или за военен профил?Че има доста голямо значение![]()
Ми,няма проблем,сподели и при теб как е,всичко свързано с това ще ми е от полза

=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
georgymk написа:Ми на сърце са ми:колите,парите,жените,хазарта,екстремният начин на живот и какво ли още не,но от тези работи не виждам какво мога да работя,освен заниманието с коли и двигатели в БГ,но тук всичко е ....
За чужбина съм навитак много,немският го знам (е не целият и перфектно,но мога да се управя,имам роднини в Австрия с гражданство вече...)
Но въпросът е че искам специалност,а не едно никакво средно образование...
Хихи , с това твое изказване не си за Симеоново или ВВМУ. Там е за сериозни мъжаги ! А не за разглезени

- georgymk
- младши ентусиаст
-
LuBo1 написа:georgymk написа:Ми на сърце са ми:колите,парите,жените,хазарта,екстремният начин на живот и какво ли още не,но от тези работи не виждам какво мога да работя,освен заниманието с коли и двигатели в БГ,но тук всичко е ....
За чужбина съм навитак много,немският го знам (е не целият и перфектно,но мога да се управя,имам роднини в Австрия с гражданство вече...)
Но въпросът е че искам специалност,а не едно никакво средно образование...
Хихи , с това твое изказване не си за Симеоново или ВВМУ. Там е за сериозни мъжаги ! А не за разглезениНа всеки са му на сърце парите и жените
Ама трябва да ги разграничиш , защото те много ама много пречат на учението . Пък жени се намират много лесно , а изпити се взимат много трудно
Хаха,нещо не ме разбра ама както и да е....
Който няма какво да каже по темата да не пише,и само ти не ми са казвай дали съм разглезен или не.....
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.