СОБТ и НСО

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: СОБТ и НСО

Мнение от koko29 » 26 Сеп 2009, 13:36

White 1913 Power написа:начи ти навремето може да си познавал некой нисък ама сега не е навремето пича питаше кво изискват и тва за височината е в изискванията а иначе може да познавате барети по ниски от написаното от мен ама кога са станали барети а? Ма много барети познавате аз ше зема да си трая че току виж некой ми пратил барети :bang: -каточели само владос знае кво говори другите ми се струва че като прочитат темата цъкът гугъл за да видят първо какво означава собт и после пишат цялата инфо от нета тука и се чувстват некви играчи-познах ли???? :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

За всичко позна, освен за едно........... не е нужно да четем в Гугъл какво е СОБТ, понеже ти ще ни обясниш, нали? Все пак виждам си капацитет в областта.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 26 Сеп 2009, 13:55

Archangel написа:Ама вие още ли му отговаряте? Някой се е регистрирал СПЕЦИАЛНО, за да пита за СОБТ и НСО в автомобилен форум....
Ами и като му гледам трите поста ми се струва "уонаби-Дик Марчинко" тайп ъф кид. И само ме кара да се подхилквам, като се сетя като малък как му ядях книгите на гореспоменатия и се въодушевявах 8)

:mrgreen: :mrgreen: :yes: Даам,Ричард Марчинко,накара ме да си спомня за неговите велики измислени писания с Джон Вайсман от поредицата „СВИРЕПИЯ".Могат да накарат всеки голобрад младеж да се надъха да става киборг :conf: .
Е реалността,особено в БГ е различна.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 26 Сеп 2009, 21:47

White 1913 Power написа:hito предлагам да пишеш там където разбираш-сети ли се ? познаваш ли некой по-нисък от 180см :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky:

Гледам,че си "отворен" в тия неща,да не си кадровик във Враня. :mhihi:
Сега,понеже обичам да се обзалагам,ти предлагам да изкараш малко пари.Слагаме по едни хиляда лева на масата и виждаме кой прав и кой не.Получаваш легитимация от човека,са ако искаш и ролетка си носи но видимо си личи ,че е доста под 180.Парите които ще ти взема отиват в касата на клуба,защото все пак използваме форума. :D Има една максима при спец частите, Голям човек -голяма мишена. ;)
Сега от теб зависи кога и къде ще се проведе облога.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Сеп 2009, 21:53

Абе, изтриите я тая тема, че мамата си трака, само се излагате. Апропо, до Враня ли да ида да питам там пред портата да ли ще ме вземат :mhihi:

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 26 Сеп 2009, 22:55

///peter написа:Абе, изтриите я тая тема, че мамата си трака, само се излагате. Апропо, до Враня ли да ида да питам там пред портата да ли ще ме вземат :mhihi:

Може и по интернет от тази година да се кандидатства.Тайно се наблЮдават и им се предлага работа на хора с атрактивни профили в аха.бг или гепиме.сом :mrgreen: :mrgreen:
В момента има свободни места за длъжностите ´´специалист задклавиатурни спамерски умения´´ ,както и ´´оператор на кафеварка тип кубинска´´ . :ok:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Сеп 2009, 17:29

Всъщност, за да спестя ако някой някога се интересува, ще кажа, че се обявава конкурс по предложение на командира на отряда и заповед на министара на вътрешните работи, след това се публикува и в сайта на министерството иРПУ-тата. След това се подават документи, не се ходи както казаха експертите на специализирани места преди да стане това, тъй като местата са доста кът в СОБТ ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 27 Сеп 2009, 18:05

куре СОБТ-специализиран отряд за борба с тероризма-надявам се ти обясних за теб целуфчица от мен :winky: а пича къде обича да се обзалага-мама знае ли за този твой лош порок -като познаваш ниски барети земи поопознай малко и изискванията или тва за височината не е в изискванията ако ще пишете пишете по темата и конкретните въпроси на кандидат баретата :mhihi: ако нямате кво да пишете по темата земете си неква книжка с картинки и си оцветявайте целувка и за теб :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 27 Сеп 2009, 18:28

White 1913 Power написа:куре СОБТ-специализиран отряд за борба с тероризма-надявам се ти обясних за теб целуфчица от мен :winky: а пича къде обича да се обзалага-мама знае ли за този твой лош порок -като познаваш ниски барети земи поопознай малко и изискванията или тва за височината не е в изискванията ако ще пишете пишете по темата и конкретните въпроси на кандидат баретата :mhihi: ако нямате кво да пишете по темата земете си неква книжка с картинки и си оцветявайте целувка и за теб :winky:

Слушай са пъпчив посерко,ти на чичо ти така няма да говориш. :mhihi: Такива като теб са много смели пред монитора,та другия път като тръгнеш да ми говориш на въпреки поне ми го кажи в лицето па ако искаш си закарай и приятелчетата.Хайде са бегай да си играеш на щурмбанфюрер и с приятелчетата да се кефите на Ян Стюарт без да разбирате и бъкел от това което блее. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 27 Сеп 2009, 19:14

маймунчоооо явно целувките не ти се отразяват добре затва ще ти дам малко храна-можеш да си изразяваш мнението но не и да ми кажеш на кой и как да говоря-такива като мен са смели навсякъде и затва си търпя последствията -нямам нужда от приятелчета за да те нахраня в лицето :mhihi: ако пък имаш какво да ми кажеш още дай на лично щото тази тема едва ли е мястото за нападки

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Сеп 2009, 19:27

GVT написа:Хайде са бегай да си играеш на щурмбанфюрер и с приятелчетата да се кефите на Ян Стюарт без да разбирате и бъкел от това което блее. :mhihi:

Сигурен съм, че и това звание не се знае какво е без помощ от ВИКИ :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 27 Сеп 2009, 19:40

White 1913 Power написа:маймунчоооо явно целувките не ти се отразяват добре затва ще ти дам малко храна-можеш да си изразяваш мнението но не и да ми кажеш на кой и как да говоря-такива като мен са смели навсякъде и затва си търпя последствията -нямам нужда от приятелчета за да те нахраня в лицето :mhihi: ако пък имаш какво да ми кажеш още дай на лично щото тази тема едва ли е мястото за нападки

Виждал съм ве колко сте смели,и по улиците и по стадионите,ама после ревете като п...и.Е и тук бехте много смели :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от White 1913 Power » 27 Сеп 2009, 19:55

и как реши че имам нещо общо с тия на снимката :shock: -объркал си се много!!! но пък никой не е безгрешен ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 28 Сеп 2009, 16:33

:mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kaligilo » 28 Сеп 2009, 16:52

Към автора на темата : Батка за к'во ти е т'ва СОБТ я ский тука във форума колко барети има :mhihi:
Изображение

Колата е една и тя се казва Е30 М3. Тя ще е първата и последната Точка.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 28 Сеп 2009, 18:08

White 1913 Power написа:куре СОБТ-специализиран отряд за борба с тероризма-надявам се ти обясних за теб целуфчица от мен :winky: а пича къде обича да се обзалага-мама знае ли за този твой лош порок -като познаваш ниски барети земи поопознай малко и изискванията или тва за височината не е в изискванията ако ще пишете пишете по темата и конкретните въпроси на кандидат баретата :mhihi: ако нямате кво да пишете по темата земете си неква книжка с картинки и си оцветявайте целувка и за теб :winky:

"Куре", а? С теб от колко време се познаваме, че аз не помня? И като си толкова печен да даваш разяснения на абревеатурите, вземи поне се научи да пишеш правилно, че се излагаш. А за целувката, ще ме извиниш, но първо трябва да си измиеш жълтото около устата, че още миришеш на мляко и едва тогава може да говорим. А и не си мой тип.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата