.......
Модератор: Общи модератори
Сега ще висят пред вас, после като/ако пуснат производство ще ВЛЯЗАТ във вас сутринта и ще стане леле-мале.
Акта ти за "бягството" е от 1 до 6 месеца почивка, парите не се сещам.
Понеже и аз веднъж избягах(по терлици се изнизах
), но след 2 часа се предадох в рпу-то...
.. та разпитвах едни колеги, по-скоро бившия ми шеф, за последствията.. и ми каза, че ако са ми видели номера на колата и същата е регистрирана на мое име, то близките дни сутринта в 6 ще ме навестят( докато вземат прокурорско нареждане или нещо подобно - забравих).

Акта ти за "бягството" е от 1 до 6 месеца почивка, парите не се сещам.
Понеже и аз веднъж избягах(по терлици се изнизах

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Aко историята е истинска ядове ще има ядове 1000% и то големи, а и не върви да се доведе 2- ри човек, който уж е карал след като е бил спрян и има свидетели.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Дано те хванат и да си получиш заслуженото Exclamation
Tи пък мишок от де се взе ве?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Не знам дали е щяло да има, ама замисли се каква врява се вдигна покрай сбирките, "незаконните гонки" и тн. А пък и форума се чете ..
Ти тука телефони си оставил в подписа, снимки ..
шанс
Ти тука телефони си оставил в подписа, снимки ..
шанс

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
Колега моя акт беше подобен:
... управлява БМВ 320.. със завъртане на колата и свистене на гуми, като по този демостративен начин застрашава останалите участници в движението. Същия след като е спрян от органите на МВР и му е наредено да остане на място, самоволно напуска мястото на извършената проверка...
Очаквай и ти нещо подобно, но ме притеснява, че "дрифта", светофара, колана и бягството взети заедно - ще стане нещо много дебело.
... управлява БМВ 320.. със завъртане на колата и свистене на гуми, като по този демостративен начин застрашава останалите участници в движението. Същия след като е спрян от органите на МВР и му е наредено да остане на място, самоволно напуска мястото на извършената проверка...
Очаквай и ти нещо подобно, но ме притеснява, че "дрифта", светофара, колана и бягството взети заедно - ще стане нещо много дебело.
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Nukem написа:Дано те хванат и да си получиш заслуженото Exclamation
Tи пък мишок от де се взе ве?
ти пък верно от къде дойде бе. Кво е това мнение за колега от форума и аз го дадох вчерано беше относно алкохол а не за дрифт и заяждане на Полицаиии има разлика ако е бил пиян да да му я вземат но при тази ситуация това твоето мнение си е чисто излобяване ...
bum_bum написа:Aко историята е истинска ядове ще има ядове 1000% и то големи, а и не върви да се доведе 2- ри човек, който уж е карал след като е бил спрян и има свидетели.
акта е налице и има свидетел в колата който е написан, но при писането на възражението се ядосах и понеже не ми даде чуканата папка да си го напиша на спокойствие му я дръпнах от ръцете, взех си нещата и му казах да се "е*е в г**а" и си тръгнах. Той реши че като застане пред колата няма да си тръгна.... греда...... но обвиненията бяха неоснователни и той го знае

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Постъпил си доста детински ... колкото и несправедливо да са те обвинили в акта, винаги е можело да напишеш едно качествено възражение, а не да бягаш от полицаите. Единственото, което си постигнал е неприятности и стрес за себе си. Станалото, станало ... следващия път мисли!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Shondy , аз в понеделник следобяд карах по теб по "Тодор Александров" и те гледах как и на четвърта се пързаляше в посока Шератон
Тогава още си рекох на ум "тук е пълно с полиция ,има камери и какво ли още не , голям непукист е" и сега като чета историята и се моля хем да не се случва повече така ,хем да си нямаш проблеми с полицията
Този форум се чете и от такива хора.Навремето на първото комби-червеното когато Дилян беше сложил М20В25 и преди да се пусне клипчето http://vbox7.com/play:3801efa7 в нета , само от писано тук го спряха едни квартални полицайчета ППС и му бяха казали "Двигателя ти не е от колата ,отваряй капака " , но те нали толкова и разбират гледали под капака па му рекли да го затвори ...
Още тогава ни стана ясно ,че това място е извор на информация за най-различни хора и за най-различни цели
Георги Пенчев

Този форум се чете и от такива хора.Навремето на първото комби-червеното когато Дилян беше сложил М20В25 и преди да се пусне клипчето http://vbox7.com/play:3801efa7 в нета , само от писано тук го спряха едни квартални полицайчета ППС и му бяха казали "Двигателя ти не е от колата ,отваряй капака " , но те нали толкова и разбират гледали под капака па му рекли да го затвори ...
Още тогава ни стана ясно ,че това място е извор на информация за най-различни хора и за най-различни цели

Георги Пенчев
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Абе то след като акт-а ти е написан вече, това ти поведение може да се тълкува като отказ да го подпишеш и просто си тръгваш - от там нататък да го подписва другия полицай като свидетел
!
Друг е въпросът, че грам не си прав да го правиш това и да ги псуваш и т.н. - жалко, че ги е страх полицаите да предприемат по-решителни дествия, да видим като те проснат по очи, изядеш 5-6 палки и лежиш 24 часа в РПУ-то, другия път дали ще псуваш и ще бягаш
! После що полицаите нямали авторитет.....!
Дори изобщо да не са били прави и да са ти се заяждали за грайфера на гумите, нямаш никакво право да се държиш така - осъзнаваш ли го! Има си ред за обжалване - още повече, че си имал и свидетел в колата - шансът да ти падне после акта е бил доста голям, но не трябва да се държим като бабаити и да се покажем колко големи мъже сме!
После всички хранели тези с бмв-тата - то нали няма никакви поводи...!

Друг е въпросът, че грам не си прав да го правиш това и да ги псуваш и т.н. - жалко, че ги е страх полицаите да предприемат по-решителни дествия, да видим като те проснат по очи, изядеш 5-6 палки и лежиш 24 часа в РПУ-то, другия път дали ще псуваш и ще бягаш

Дори изобщо да не са били прави и да са ти се заяждали за грайфера на гумите, нямаш никакво право да се държиш така - осъзнаваш ли го! Има си ред за обжалване - още повече, че си имал и свидетел в колата - шансът да ти падне после акта е бил доста голям, но не трябва да се държим като бабаити и да се покажем колко големи мъже сме!
После всички хранели тези с бмв-тата - то нали няма никакви поводи...!
На тодор александров работя, в понеделник си тръгнах след скандал и може и съм бил на заварка, но не ми пука особено, не че аз съм някой, просто тия дето ме спират и се правят на интересни въобще не ги бава, тъй като те не са никои. Преди 2 седмици ме спря един полицай в люлин по сигнал че съм се парзалял. Завари ме да карам бавно и културно. Помоли ме човека да не карам там и така ако въобще съм аз, и аз от тогава в люлин не съм стъпил с цел парзаляне.А за силите на власта дето опряха до форумите за да ни намират мога само да им го покажа
Проблема е че трябва да пътувам след 5 дни за англия и не ми се занимава с тях в момента, иначе още сега щях да им покажа с кой не трябва да се закачат.... и щях да изкарам тошето на гръм из софия...... Не ме интересуват ама въобще. За една седмица 168 часа : 2 Акта ; един фиш ; Пристига ми някаква честитка за камера; и на всичкото отогоре ми вдигат колата с паяк и пак акт............ Няма как да им вися с повече пари отоколкото изкарвам. Вчера изправях джанти, процедура която отнема време и нерви, гуми с балони пари за баланс и изправяне....... А те искат актове и данъци да се плащат, защото че вчера засичам през деня един полицай който ме е спирал и който ми е искал пари, както и тези снощи, и какво - карат пасат 5.5 с телефона в ръката без колан и с униформата. Нагляр в насрешното ми кара..... Него ли да бавя??? Толкова са некъдърни че снощи за 1 минута им направих get away. а те дори ми знаеха адреса и минаха напряко....... Само аз си знам причините да ги правя такива, и не искам да давам пример на никой. Просто вече ми е все едно.