9,58 на 100м спринт!!! нечовек е тоя Юсейн Болт!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Авг 2009, 15:37

а бе принципа явно е : дай да отречеме сичко! ние не можем, ма и те не го правят честно!
като го хванат и го уличат , и го накажта за взимане на допинг-тогава ше призная! не го ли хванат -начи е в рамките на закона! и понеже на световно няма по-неравни от най-равните/ нали не искате да ми кажете ,че ямайка е по-напред с парите и химията от щатите/ начи сички са равнопоставени на пистата и печели най-добрия! тва е положението! преди 40г не знам какво са зобели и кво са правели ,ма рекордите ,дето би фелбс бяха някои от времето на марк шпиц и през тоа период от време не е имало никой да зоби ли ,как е било! ма никой не направи 8 титли! така че пак казвам-сигурно има зоб,той явно е разрешен или е достатъчно качествен ,за да не пречи ,но ако няма таланта и гена и не тренира ако ще с педесе кила зоб да го назобат -пак нема да ги избяга тия 100м за време.....

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 18 Авг 2009, 15:49

Еми точно, няма човек на тия състезания без да са взели доста зоб, но въпроса е, че само със зоб не става. Както каза някой по-рано, всички до Болт са били назобени, но рекорда го направи само той и тепърва ще смъква още рекорди, но да се твърди, че ги е направил тия неща без зоб е леко казано смешно
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Авг 2009, 16:16

аз пък съм сигурен, че през живота си тоя не е изпил дори и едно хапче аналгин, камо ли нещо друго ... вижте го къв е черен! :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 18 Авг 2009, 16:48

vicho написа:аз пък съм сигурен, че през живота си тоя не е изпил дори и едно хапче аналгин, камо ли нещо друго ... вижте го къв е черен! :mhihi:

викаш като е бил малък е бягал 130км. до съседното село за вода и после 130км. наобратно ;)
4 8 15 16 23 42

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 18 Авг 2009, 17:07

|`oTuH написа:
vicho написа:аз пък съм сигурен, че през живота си тоя не е изпил дори и едно хапче аналгин, камо ли нещо друго ... вижте го къв е черен! :mhihi:

викаш като е бил малък е бягал 130км. до съседното село за вода и после 130км. наобратно ;)
По няколко пъти на ден, защото водата я е взимал с кошница :mhihi:
ПС: В такава среда съм, че много хора около мен зобят, обаче един е шампион. Не е много вярно, че зоба прави спортиста.

ентусиаст
Аватар

Мнение от |`oTuH » 18 Авг 2009, 17:32

Ryapoff написа:
|`oTuH написа:

ПС: В такава среда съм, че много хора около мен зобят, обаче един е шампион. Не е много вярно, че зоба прави спортиста.

аз ти давам гаранция, че е абсолютно невярно!

работата е 60% гений и 40% постоянство, тренировки и лишения ;)
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '03
Мечтае да кара: 760Li

Мнение от obi_fix » 18 Авг 2009, 17:33

аз за толко време бягам 50 метра :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 18 Авг 2009, 17:34

|`oTuH написа:
Ryapoff написа:
|`oTuH написа:

аз ти давам гаранция, че е абсолютно невярно!

работата е 60% гений и 40% постоянство, тренировки и лишения ;)

Колега в спорта няма гений :mhihi: . 80% постоянство и лишения и 20% талант. Това е според мен в спорта.

ентусиаст
Аватар

Мнение от |`oTuH » 18 Авг 2009, 17:59

така си мислиш... 7 години съм тренирал гребане, имам 20 медала, 10 златни от републикански, бронзови от балканяди и от къде ли не... едно от момчетата което винаги ме биеше беше най-големия олигофрен който можеш да си представиш... не тренира колкото мен, пие, пуши, дискотеки... аз не съм близвал да не говорим за цигари... и ме тупаше...
4 8 15 16 23 42

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Авг 2009, 18:07

бе в обратния вариант по-бих се съгласил! 20% яко трениране и 75% даденост от природата! и турете там 5% за цвят за зоба....! да ни се нервират алхимиците... :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата