Ехх.. пак интриги... какво искат жените?
Модератор: Общи модератори
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ех, този интернет уби удоволствието от доброто старо дебнене!
А, да - то неслучайно си има и лаф - ако се дебнем, ще се хванем...Та веднъж тръгнало ли е в тази посока - няма оправия!
Имаш избор - или да се правиш на "дръж ми шапката" и да си правиш густо без да вкарваш емоции, или да "отвърнеш на удара" като започнеш да хойкаш, или да си кажете едно довиждане...Първите два избора винаги довеждат до третия рано или късно...

Имаш избор - или да се правиш на "дръж ми шапката" и да си правиш густо без да вкарваш емоции, или да "отвърнеш на удара" като започнеш да хойкаш, или да си кажете едно довиждане...Първите два избора винаги довеждат до третия рано или късно...

Без страх, без спирачка!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
+1... и аз съм имал случай да ми четат скайп-а,поскарахме се малко..DiDi написа:Аз съм напълно съгласна с вас. Има различни хора. Аз всичко си казвам на приятеля ми - с кой излизам, какво сме правили, къде сме ходили и т.н. Веднъж разбрах, че ми е чел смс-ите и ми стана много обидно. Няма какво да прочете, което той не знае. На следващия ден ми каза, че го е направил и аз му казах как съм разбрала - не ми беше заключил телефона, а аз винаги го заключвам. Не му се разсърдих, но му обясних, че не е приятно. Всеки човек има право на лично пространство. При положение, че не е имало нищо от нейна страна - няма от какво да се ядосваш. Да, тя те е излъгала, но сигурно го е направила, защото се е притеснявала от твоята реакция. Обясни й, че няма смисъл да крие от теб. Все пак освен това, че имате връзка сте и приятели.

Ииии така

П.П. Добро включване и от колегата jordanpar

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Мене пък ме мързи да лъжа,освен това ме мързи и да дебна и мразим некой да ме дебне и като така живота ми е прекрасен,секса редовен!
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Според мене не е станало нищо толкова особено всеки има право на малко личен живот
Колега не се опитвай да разбереш жените защото и те самите не се разбират понякога
Ще кажа един виц по този случай с разбирането за жените : Имало толкова добър човек в Америка че Бог решил да слезе и да го възнагради той го попитал какво иска човека бил маняк на тема мотори и попитал Бог дали може да направи една магистрала от Америка до Европа и той му отговорил че много ресурси и т.н. ще отидат за построяването и ще е вредно за земята и го попитал за нещо друго и човека казал тогава искам да разбирам жените и Бог му отговорил до 1 седмица ще имаш магистралата

DiDi написа:divna_ написа:vicho написа:кажи честно?!
Ти сериозно ли се ядосваш, че е отишла с някой на кафенце и не ти е казала?!?!? Ако е така имаш голям проблем и той е в теб. Всеки има право на личен живот, колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-добре за всички.![]()
![]()
Освен това, долкото разбрах си и чел в скайпа, не, че нещо ама това е много долно, НАИСТИНА!
Евала Колега, много точно си го казал
acer, ако мацката ти е имала нещо по-така и е искала да остане скрито повярвай ми, че ще си последния човек , който ще разбере! А това със Скайпа и звъненето на момчето......... направо ме разби
Аз съм напълно съгласна с вас. Има различни хора. Аз всичко си казвам на приятеля ми - с кой излизам, какво сме правили, къде сме ходили и т.н. Веднъж разбрах, че ми е чел смс-ите и ми стана много обидно. Няма какво да прочете, което той не знае. На следващия ден ми каза, че го е направил и аз му казах как съм разбрала - не ми беше заключил телефона, а аз винаги го заключвам. Не му се разсърдих, но му обясних, че не е приятно. Всеки човек има право на лично пространство. При положение, че не е имало нищо от нейна страна - няма от какво да се ядосваш. Да, тя те е излъгала, но сигурно го е направила, защото се е притеснявала от твоята реакция. Обясни й, че няма смисъл да крие от теб. Все пак освен това, че имате връзка сте и приятели.

Много е лошо, като се стигне до фазата на колегата... Решението какво да направи е леко казано сложно и трудно... Успех му пожелавам и нека направи това, което ще го направи щастлив и ще се чувства по-добре

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- fxp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318is
- Мечтае да кара: e36 m3
А бе човек ... пич си .. нямаш проблеми с жените и накрая взе че се изтърва в гащите
От къде я изкара тая ревност ... а на мен се присмиваше че съм ревнив .. па ти и по телефони взе да звъниш
Всеки тука може да ти каже какво е преживял в подобна ситуация, но не е гаранция че и при теб ще е същото ... гледай напред ... ако се повтори вече ще е ясно и че ще се потрети .. затова дай и последен шанс и това е... ако пък си решил, зарязвай я.
Ще ти дам един пример и аз .. от гледна точка на "Пешко" (някой го спомена по-горе за пример)...
Излизал съм с обвързани ... без цел ... някой от тях се държат все едно си нямат приятел и буквално те свалят ( а уж това е моя работа
), а други се държат просто приятелски и всеки начин да ги зарибиш се проваля... но в крайна сметка в зависимост от жената и ако отношенията с приятеля и се влошат за момент, тя веднага търси утеха в другия ... дори и само приятелски да е била настроена ... и след това се почват интимните отношения
... но пак казвам .. не е гаранция че ще е така и при твоята... хора всякакви... идеали всякакви

От къде я изкара тая ревност ... а на мен се присмиваше че съм ревнив .. па ти и по телефони взе да звъниш

Всеки тука може да ти каже какво е преживял в подобна ситуация, но не е гаранция че и при теб ще е същото ... гледай напред ... ако се повтори вече ще е ясно и че ще се потрети .. затова дай и последен шанс и това е... ако пък си решил, зарязвай я.
Ще ти дам един пример и аз .. от гледна точка на "Пешко" (някой го спомена по-горе за пример)...
Излизал съм с обвързани ... без цел ... някой от тях се държат все едно си нямат приятел и буквално те свалят ( а уж това е моя работа

Не вярвам на нищо което кърви по пет дни и не умира!
Абе незнам за личния живот, ама едва ли има мъж, който да остане безразличен, ако приятелката му ходи на кафе с някой друг. Всъщност, мисля, че няма и жена, която да не изпитва известна доза ревност, ако мъжа й отиде просто на кафе с някаква приятелка. Всички са ревниви, някои просто не го показват, а и мисля, че е нормално да си ревнив, ако държиш на някой. Ако имам наистина сериозна връзка, не бих си позволил да ходя по кафета с жени просто ей така, дори да не значат нищо, човека до теб го човърка постоянно, дори да не го признава. А лично пространство можеш да имаш и със своите себеподобни
- скари, бири, простотии, няколко комплекта гуми по-малко
Същото важи и за жените-винаги може да излезе с приятелки. Няма мъж, който да е сам на кафе с жена и да няма задни мисли, освен, ако не е гей. А в конкретния случай на колегата, мисля, че не ти е казала, защото се е притеснявала от реакцията ти.

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Re: Ехх.. пак интриги... какво искат жените?
acer написа:Вярна ли е легендата, че като заобичаш момата и тя си обръща главата?!
Да!

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Agande написа:Колко ли още скрити неща незнаеш освен това....
Тая тема се дели на два лагера...
Единия казва еби и майката и хвърля масло в огъня,другия го опреква,че бил болен

Според мен седнете и поговорете...ако е жена на място,ще се изясните,ако не й е за първи път или има намерение да не е за последен,ще си проличи в самия разговор..

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
не знам, според мен вероятноста нещата оттук-натам да тръгнат само надолу е много голяма. квото и да ти каже, ще се чудиш дали не те лъже пак. един път те е лъгала в очите, що да не го направи отново?
седнете и се изяснете докато можеш, щото ако не го направите доста дълбоко ще се зарови това в теб. доста тежи като те удари параноята, да не казвам, че психически можеш да се съсипеш като нищо
и се върни малко назад и помисли добре, що го е направила това. щото едно е да търси тръпка, друго е да те кара нарочно да я ревнуваш.
седнете и се изяснете докато можеш, щото ако не го направите доста дълбоко ще се зарови това в теб. доста тежи като те удари параноята, да не казвам, че психически можеш да се съсипеш като нищо

и се върни малко назад и помисли добре, що го е направила това. щото едно е да търси тръпка, друго е да те кара нарочно да я ревнуваш.
virtue and tranquillity
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Бе и да говорят, щом е разбрал, че е излизала с друг без да му каже, винаги ще има съмнение от негова страна... Просто.. и аз не знам
Ако стане така с мен, просто си мисля, че ще реагирам по този начин и за вбъдеще
Човешка природа 

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Ако е един път на 6м, и то без последствия - свиркай си
Всяко младо и хубаво момиче има нужда от по някой флирт отвреме на време, за „повдигане на самочувствието“. Ако е свястна, ще се ограничи дотам. Ако не - ако има цуни-гуни, или пък нещо повече - разкарвай я, докато е време.
А теб те съветвам, ако е само това, да забравиш веднага какво е станало, защото от излишна ревност, следене, държане на каишка и т.н., полза няма, а напротив - ще стане по-лошо.
Пък излез и ти на някое кафенце с някоя мацка, какво толкова?!

Всяко младо и хубаво момиче има нужда от по някой флирт отвреме на време, за „повдигане на самочувствието“. Ако е свястна, ще се ограничи дотам. Ако не - ако има цуни-гуни, или пък нещо повече - разкарвай я, докато е време.
А теб те съветвам, ако е само това, да забравиш веднага какво е станало, защото от излишна ревност, следене, държане на каишка и т.н., полза няма, а напротив - ще стане по-лошо.
Пък излез и ти на някое кафенце с някоя мацка, какво толкова?!
- fxp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318is
- Мечтае да кара: e36 m3
Transportera написа:купи и нова кафемашина
по скоро
Изобретение ще се превърне в кошмар за всички неверни съпруги. В интернет се появи сайт, който предлага бикини, снабдени със система за проследяване на техните притежателки. Според рекламата уредът притежава денонощен режим за следене на придвижването на "обекта", както и промените в температурата и пулса. В тъканта на бельото е вграден незабележим микрочип на GPS с миниатюрно захранване.Това позволява всеки момент да се установи местонахождението на нищо неподозиращата "жертва". Нейните координати чрез спътника попадат в интернет. В разработката са използвани технологии, употребявани досега само във военната индустрия. Датчикът се вкарва в плата по такъв начин, че е невъзможно да се напипа. Производителят засега е анонимен, но според интернет координатите е в Япония. Цените за "шпионските" бикини са доста солени: $100 за "базов" модел. Седемдневен комплект с индикатори за телесната температура и сърцебиенето струва $1190. Както обясняват изобретателите, бикините могат да се използват както от ревниви съпрузи и любовници, така и от загрижени родители. Ако се съди по обявата в сайта, че поръчки временно не се приемат, "мечтата на рогоносеца" се радва на голямо търсене. Остава обаче проблемът - как да накараш жената да си сложи именно тези бикини?

Не вярвам на нищо което кърви по пет дни и не умира!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Ехх.. пак интриги... какво искат жените?
acer написа: Там, където е текло пак ще потече... .
Сам го каза
acer написа:... и си представете идеалната мацка, която не е капризна и прави разлика между 20 и 200лв... ..
Всяка една е идеалната.. докато накрая се осере.