Ехх.. пак интриги... какво искат жените?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 17 Авг 2009, 17:18

Ех, този интернет уби удоволствието от доброто старо дебнене! :mhihi: А, да - то неслучайно си има и лаф - ако се дебнем, ще се хванем...Та веднъж тръгнало ли е в тази посока - няма оправия!

Имаш избор - или да се правиш на "дръж ми шапката" и да си правиш густо без да вкарваш емоции, или да "отвърнеш на удара" като започнеш да хойкаш, или да си кажете едно довиждане...Първите два избора винаги довеждат до третия рано или късно... :D
Без страх, без спирачка!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Авг 2009, 17:41

DiDi написа:Аз съм напълно съгласна с вас. Има различни хора. Аз всичко си казвам на приятеля ми - с кой излизам, какво сме правили, къде сме ходили и т.н. Веднъж разбрах, че ми е чел смс-ите и ми стана много обидно. Няма какво да прочете, което той не знае. На следващия ден ми каза, че го е направил и аз му казах как съм разбрала - не ми беше заключил телефона, а аз винаги го заключвам. Не му се разсърдих, но му обясних, че не е приятно. Всеки човек има право на лично пространство. При положение, че не е имало нищо от нейна страна - няма от какво да се ядосваш. Да, тя те е излъгала, но сигурно го е направила, защото се е притеснявала от твоята реакция. Обясни й, че няма смисъл да крие от теб. Все пак освен това, че имате връзка сте и приятели. ;)
+1... и аз съм имал случай да ми четат скайп-а,поскарахме се малко.. :mhihi: ама...аз го приемам като болки на растежа-най вече на връзката...И аз не съм перфектен,ще излъжа ако твърда обратното :mhihi: :mhihi:
Ииии така :)
П.П. Добро включване и от колегата jordanpar ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Авг 2009, 17:56

Мене пък ме мързи да лъжа,освен това ме мързи и да дебна и мразим некой да ме дебне и като така живота ми е прекрасен,секса редовен!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 17 Авг 2009, 18:08

Според мене не е станало нищо толкова особено всеки има право на малко личен живот ;) Колега не се опитвай да разбереш жените защото и те самите не се разбират понякога :D Ще кажа един виц по този случай с разбирането за жените : Имало толкова добър човек в Америка че Бог решил да слезе и да го възнагради той го попитал какво иска човека бил маняк на тема мотори и попитал Бог дали може да направи една магистрала от Америка до Европа и той му отговорил че много ресурси и т.н. ще отидат за построяването и ще е вредно за земята и го попитал за нещо друго и човека казал тогава искам да разбирам жените и Бог му отговорил до 1 седмица ще имаш магистралата :D :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Авг 2009, 18:09

DiDi написа:
divna_ написа:
vicho написа:кажи честно?!

Ти сериозно ли се ядосваш, че е отишла с някой на кафенце и не ти е казала?!?!? Ако е така имаш голям проблем и той е в теб. Всеки има право на личен живот, колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-добре за всички. ;) :idea:

Освен това, долкото разбрах си и чел в скайпа, не, че нещо ама това е много долно, НАИСТИНА! :idea:

:yes: Евала Колега, много точно си го казал :)

acer, ако мацката ти е имала нещо по-така и е искала да остане скрито повярвай ми, че ще си последния човек , който ще разбере! А това със Скайпа и звъненето на момчето......... направо ме разби :(

Аз съм напълно съгласна с вас. Има различни хора. Аз всичко си казвам на приятеля ми - с кой излизам, какво сме правили, къде сме ходили и т.н. Веднъж разбрах, че ми е чел смс-ите и ми стана много обидно. Няма какво да прочете, което той не знае. На следващия ден ми каза, че го е направил и аз му казах как съм разбрала - не ми беше заключил телефона, а аз винаги го заключвам. Не му се разсърдих, но му обясних, че не е приятно. Всеки човек има право на лично пространство. При положение, че не е имало нищо от нейна страна - няма от какво да се ядосваш. Да, тя те е излъгала, но сигурно го е направила, защото се е притеснявала от твоята реакция. Обясни й, че няма смисъл да крие от теб. Все пак освен това, че имате връзка сте и приятели. ;)

:yes: Според мен го е направил, за да разбере, дали наистина е така, както казваш и щом се е убедил, че не го лъжеш, значи няма за какво да се притеснявате и двамата... Защитен ход е играл, така че... Друг е въпроса, че можете да си изтриете СМСите и вече с тия нови телефони сигурно може и да ги скриете... Знам ли :D
Много е лошо, като се стигне до фазата на колегата... Решението какво да направи е леко казано сложно и трудно... Успех му пожелавам и нека направи това, което ще го направи щастлив и ще се чувства по-добре :yes:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 318is
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от fxp » 17 Авг 2009, 18:13

А бе човек ... пич си .. нямаш проблеми с жените и накрая взе че се изтърва в гащите :confused:
От къде я изкара тая ревност ... а на мен се присмиваше че съм ревнив .. па ти и по телефони взе да звъниш :shock:
Всеки тука може да ти каже какво е преживял в подобна ситуация, но не е гаранция че и при теб ще е същото ... гледай напред ... ако се повтори вече ще е ясно и че ще се потрети .. затова дай и последен шанс и това е... ако пък си решил, зарязвай я.

Ще ти дам един пример и аз .. от гледна точка на "Пешко" (някой го спомена по-горе за пример)...
Излизал съм с обвързани ... без цел ... някой от тях се държат все едно си нямат приятел и буквално те свалят ( а уж това е моя работа :shock: ), а други се държат просто приятелски и всеки начин да ги зарибиш се проваля... но в крайна сметка в зависимост от жената и ако отношенията с приятеля и се влошат за момент, тя веднага търси утеха в другия ... дори и само приятелски да е била настроена ... и след това се почват интимните отношения ;) ... но пак казвам .. не е гаранция че ще е така и при твоята... хора всякакви... идеали всякакви
Не вярвам на нищо което кърви по пет дни и не умира!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 17 Авг 2009, 18:27

Абе незнам за личния живот, ама едва ли има мъж, който да остане безразличен, ако приятелката му ходи на кафе с някой друг. Всъщност, мисля, че няма и жена, която да не изпитва известна доза ревност, ако мъжа й отиде просто на кафе с някаква приятелка. Всички са ревниви, някои просто не го показват, а и мисля, че е нормално да си ревнив, ако държиш на някой. Ако имам наистина сериозна връзка, не бих си позволил да ходя по кафета с жени просто ей така, дори да не значат нищо, човека до теб го човърка постоянно, дори да не го признава. А лично пространство можеш да имаш и със своите себеподобни :D - скари, бири, простотии, няколко комплекта гуми по-малко :D Същото важи и за жените-винаги може да излезе с приятелки. Няма мъж, който да е сам на кафе с жена и да няма задни мисли, освен, ако не е гей. А в конкретния случай на колегата, мисля, че не ти е казала, защото се е притеснявала от реакцията ти.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Re: Ехх.. пак интриги... какво искат жените?

Мнение от Rebel » 17 Авг 2009, 18:37

acer написа:Вярна ли е легендата, че като заобичаш момата и тя си обръща главата?!

Да! :idea:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 17 Авг 2009, 18:40

Agande написа:Колко ли още скрити неща незнаеш освен това....

Тая тема се дели на два лагера...
Единия казва еби и майката и хвърля масло в огъня,другия го опреква,че бил болен :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Според мен седнете и поговорете...ако е жена на място,ще се изясните,ако не й е за първи път или има намерение да не е за последен,ще си проличи в самия разговор.. ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 17 Авг 2009, 18:42

купи и нова кафемашинаИзображение
Изображение

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 17 Авг 2009, 18:53

не знам, според мен вероятноста нещата оттук-натам да тръгнат само надолу е много голяма. квото и да ти каже, ще се чудиш дали не те лъже пак. един път те е лъгала в очите, що да не го направи отново?

седнете и се изяснете докато можеш, щото ако не го направите доста дълбоко ще се зарови това в теб. доста тежи като те удари параноята, да не казвам, че психически можеш да се съсипеш като нищо :mhihi:

и се върни малко назад и помисли добре, що го е направила това. щото едно е да търси тръпка, друго е да те кара нарочно да я ревнуваш.
virtue and tranquillity

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 17 Авг 2009, 18:59

Бе и да говорят, щом е разбрал, че е излизала с друг без да му каже, винаги ще има съмнение от негова страна... Просто.. и аз не знам :roll: Ако стане така с мен, просто си мисля, че ще реагирам по този начин и за вбъдеще :confused: Човешка природа :|

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 17 Авг 2009, 19:00

Ако е един път на 6м, и то без последствия - свиркай си ;) :mhihi:
Всяко младо и хубаво момиче има нужда от по някой флирт отвреме на време, за „повдигане на самочувствието“. Ако е свястна, ще се ограничи дотам. Ако не - ако има цуни-гуни, или пък нещо повече - разкарвай я, докато е време.
А теб те съветвам, ако е само това, да забравиш веднага какво е станало, защото от излишна ревност, следене, държане на каишка и т.н., полза няма, а напротив - ще стане по-лошо.
Пък излез и ти на някое кафенце с някоя мацка, какво толкова?!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 318is
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от fxp » 17 Авг 2009, 19:02

Transportera написа:купи и нова кафемашинаИзображение

по скоро
Изобретение ще се превърне в кошмар за всички неверни съпруги. В интернет се появи сайт, който предлага бикини, снабдени със система за проследяване на техните притежателки. Според рекламата уредът притежава денонощен режим за следене на придвижването на "обекта", както и промените в температурата и пулса. В тъканта на бельото е вграден незабележим микрочип на GPS с миниатюрно захранване.Това позволява всеки момент да се установи местонахождението на нищо неподозиращата "жертва". Нейните координати чрез спътника попадат в интернет. В разработката са използвани технологии, употребявани досега само във военната индустрия. Датчикът се вкарва в плата по такъв начин, че е невъзможно да се напипа. Производителят засега е анонимен, но според интернет координатите е в Япония. Цените за "шпионските" бикини са доста солени: $100 за "базов" модел. Седемдневен комплект с индикатори за телесната температура и сърцебиенето струва $1190. Както обясняват изобретателите, бикините могат да се използват както от ревниви съпрузи и любовници, така и от загрижени родители. Ако се съди по обявата в сайта, че поръчки временно не се приемат, "мечтата на рогоносеца" се радва на голямо търсене. Остава обаче проблемът - как да накараш жената да си сложи именно тези бикини?

:kuku:
Не вярвам на нищо което кърви по пет дни и не умира!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Ехх.. пак интриги... какво искат жените?

Мнение от bum_bum » 17 Авг 2009, 19:25

acer написа: Там, където е текло пак ще потече... .

Сам го каза

acer написа:... и си представете идеалната мацка, която не е капризна и прави разлика между 20 и 200лв... ..

Всяка една е идеалната.. докато накрая се осере.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата