Цигани...
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Ако е охрана на някого първо проучи на кого и дали можеш с него да говориш, за да се разминат нещата без бой. Ако не е охрана, а само се изтъква като такъв, ходи в полицията и виж какво могат да направят. Ако и тя не предприеме мерки събирай тайфата чупете му кокалите (двата крака) да си го отнесът останалите и бъди сигурен, че в следващите няколко месеца няма да чуеш за него.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Абе каква охрана бе
той ако е охрана първо няма да се занимава с теб - второ нямаше да ти каже, че е охрана
Така колега според мен само те заплашва, но ако наистина решиш само казвай убеден съм, че поне 10-тина коли ще съберем
Та ако ще се ходи казвайте - аз съм навит да сринем цигански кофички ... тамън бех болен 6 дена - сега съм здрав да възвърна формица малко

Така колега според мен само те заплашва, но ако наистина решиш само казвай убеден съм, че поне 10-тина коли ще съберем

Та ако ще се ходи казвайте - аз съм навит да сринем цигански кофички ... тамън бех болен 6 дена - сега съм здрав да възвърна формица малко

Да му вземеш страха (и евентуално да спечелиш уважението му) е много по-важно - то ти гарантира дълготрайно спокойствие. Дори да не си го бил няма да посмее да те докосне
Боят не решава проблемите, често ги задълбочава. Нали не искаш да се биете през ден - единия път той да докара подкрепление и да те издебне, другият път ти и т.н.
Така че измисли начин как да му демонстрираш, че мое да го разцепиш ако искаш, но не ти се занимава.
Ако не е някоя постановка за помпене на мускули от сорта на - ти му говориш, а зад тебе шайка скинари - тогава мисля, че ще успееш 

Боят не решава проблемите, често ги задълбочава. Нали не искаш да се биете през ден - единия път той да докара подкрепление и да те издебне, другият път ти и т.н.

Така че измисли начин как да му демонстрираш, че мое да го разцепиш ако искаш, но не ти се занимава.

- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Води го в ОМВ на кафенце поговори му, убеди го да не се занимавате с глупости като излезнете те чакат 10 коли да види, че можеш да го смачкаш! Това е най-оптималният вариант!!!
Ако разговора не е течал в желаната посока, го товарите в багажника, ама по-странично от камерите и газ към гробището - вадите лопати там почвате да копате, убеждавате го, че ще го погребете жив и т.н да го попикаете от страх, без бой, така е по-убедително, че ще мре
Преди време случайно попаднах на тая рецепта изпълнявана от един луд приятел... доста ефективна е, ама, е и доста рискована, не ли му вземеш страха ще ти отмъщава манго. Най-добре му обясни в омв-то, че няма нужда да се занимавате с глупости, за всички има място, а ако не вдява - кажи му че ще погребеш и действай
М/ж много съм се учудвал не само на мангали, а на всички мъже, ей като го ударим на гордост, големи глупости стават. за едната гордост балтов си отиде.
Ако разговора не е течал в желаната посока, го товарите в багажника, ама по-странично от камерите и газ към гробището - вадите лопати там почвате да копате, убеждавате го, че ще го погребете жив и т.н да го попикаете от страх, без бой, така е по-убедително, че ще мре

М/ж много съм се учудвал не само на мангали, а на всички мъже, ей като го ударим на гордост, големи глупости стават. за едната гордост балтов си отиде.
- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
Колега, бягай бързо и си прави медицинско! Ако няма за какво виж, измисли нещо
и ако наистина си се притеснил бягай в районното и пускай жалба. Вземи си и входящия номер. Това задължително му гарантира притеснения, обаче с опция да си оттеглиш жалбата. Изборът е негов. Ако е охрана на някой, последното нещо, което ще иска шефчето е охранител, който се разследва
. И в двата случая ще е заинтересован всичко да приключи и няма да те закача повече. Вече не е като 90-те години, както вече казаха колегите, и не е уместно да се биеш по улиците така, урболешката. Успех и спокойно, надали ще се случи нещо толкова страшно, колкото си мислиш. Ако беше така вече да е станало.

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Niki19 написа:Абе каква охрана бе![]()
![]()
той ако е охрана първо няма да се занимава с теб - второ нямаше да ти каже, че е охрана
Напротив имал съм си работа с охрана на някой си и мога да ти кажа, че се занимават, както каза acer гордост. Както прецениш може да ползваш и метода който Acer предложи.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Точно като 90-те години е, само че всичко е скрито! Имам такива познати и знам за какво става въпрос... Тъй-че ако тоя наистина е охрана на някое мафиотско цигане и полицията нема те оправи - защото ако шефчето на охраната усети, че полицията го ръчка заради теб - ще те закопат жив и нема да разбере никой ! Тъй-че бой му е майката докарай го на ОМВ и да види 10 Ейндъл Айса как му осветяват надгробния камък

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
са с полицията Всички знаем, че нищо няма да стане... това е гарантирано...
да седне да търси кой му е шефа и да ходи се разбира с него... нема стане освен ако нащо момче не е Митю Очите или Мечката... ама не е...
Охраните ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се бият.. кво се правите че не знаете, е цин цити е морето сега... примери бол, даже шефа ще те уволни ко не претрепаш някой...
тва че се фали значи че не е охрана а ще го прайм храна за рибките на искъра
може както каза флейма... да го водим да си копа гроба... или в една операционнна - моя грижа- да го сложим на масата да му вадят бъбреците ... идей колко щеш... ханибал лектар квото се сетиш...
В крайна сметка Кво си се затюхкал с некаф мангал бе... давай една среща и да го приключваме, ако знаеш даже в кое заведение ходи да идем там директно, ако се съберем 10 коли а като гледам ще се съберем, и като се сетя на снимките как изглеждат повечето
аи сиктир мангалите досега да са се изпонасъбрали и да са ни оглозгали..
Ако искаш в имам един авер боксьор Циганин е... звяр.. утре ще къртим с него една бетонна плоча 70см... с чукове.. дай да дойдем с него само и проблема ти е прилючен, хем на неговия език ще му го обясни хем ако не вдява ще си потренира...
само кажи
помните ли онзи лаф дето ДОбър приятел е този на който като му звънеш по което и да е време и му кажеш Взимай Пушката и Лопатата и те чакам в колата долу... той отговаря _
Слизам не гаси двигателя...
да седне да търси кой му е шефа и да ходи се разбира с него... нема стане освен ако нащо момче не е Митю Очите или Мечката... ама не е...
Охраните ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се бият.. кво се правите че не знаете, е цин цити е морето сега... примери бол, даже шефа ще те уволни ко не претрепаш някой...
тва че се фали значи че не е охрана а ще го прайм храна за рибките на искъра
може както каза флейма... да го водим да си копа гроба... или в една операционнна - моя грижа- да го сложим на масата да му вадят бъбреците ... идей колко щеш... ханибал лектар квото се сетиш...
В крайна сметка Кво си се затюхкал с некаф мангал бе... давай една среща и да го приключваме, ако знаеш даже в кое заведение ходи да идем там директно, ако се съберем 10 коли а като гледам ще се съберем, и като се сетя на снимките как изглеждат повечето

аи сиктир мангалите досега да са се изпонасъбрали и да са ни оглозгали..
Ако искаш в имам един авер боксьор Циганин е... звяр.. утре ще къртим с него една бетонна плоча 70см... с чукове.. дай да дойдем с него само и проблема ти е прилючен, хем на неговия език ще му го обясни хем ако не вдява ще си потренира...
само кажи
помните ли онзи лаф дето ДОбър приятел е този на който като му звънеш по което и да е време и му кажеш Взимай Пушката и Лопатата и те чакам в колата долу... той отговаря _
Слизам не гаси двигателя...
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
аз от цялат работа не можах да разбера как манго ще ходи с някава от твоя квартал( моля се да е циганка и тя което обеснява факта) и как може да позволиш да имаш общи приятели с джанго! познаство признавам само ако тряя ти свърши неква мръсна работа! аз понеже съм гаден расист и не мога да ги понасям и затва се зачудих
успех да се оправят работите!!
успех да се оправят работите!!
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Ами разбери къде живее "българчето"Разбери как се казва!Направи 30-тина некролога и ги разлепи в махалата му.Не ходи на среща......Абе ебах го мангала!Ти друга работа нямаш ли ,че да се разправяш с такива мингяни?!!!
От всички педали най-много харесвам на газ-та!
Колеги, по-полека с биенето е моя съвет. И да се съберат 10 коли, каква е гаранцията че мангалските няма да са 20?
Вижте какво стана с ония дето потрошиха двете полицейски коли. От едното нищо се събраха 300 мангала. А ако знаят предварително, че има хайка за тях и се планират побоища? Колко ще се съберат?
Вижте какво стана с ония дето потрошиха двете полицейски коли. От едното нищо се събраха 300 мангала. А ако знаят предварително, че има хайка за тях и се планират побоища? Колко ще се съберат?
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Леле пичове вие в какви филми се вкарахте не е реално...Отивай на срещата и се разберете по нормалния начин, ако не стане ми пиши ЛС както се разбрахме
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5