Цигани...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 14 Авг 2009, 18:37

За кога е тая среща? Днес, утре, в други ден?
Не му се връзвай на неговото хоро, а той да играе по твоята свирка!

Насрочи му ти среща(например за понеделник), и да се вдигнем от ОМВ-то към 21:00ч. (аз по-рано немога!) и да ги видим!

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 14 Авг 2009, 18:49

Ако е охрана на някого първо проучи на кого и дали можеш с него да говориш, за да се разминат нещата без бой. Ако не е охрана, а само се изтъква като такъв, ходи в полицията и виж какво могат да направят. Ако и тя не предприеме мерки събирай тайфата чупете му кокалите (двата крака) да си го отнесът останалите и бъди сигурен, че в следващите няколко месеца няма да чуеш за него.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Niki19 » 14 Авг 2009, 18:54

Абе каква охрана бе :D :D :D той ако е охрана първо няма да се занимава с теб - второ нямаше да ти каже, че е охрана :)

Така колега според мен само те заплашва, но ако наистина решиш само казвай убеден съм, че поне 10-тина коли ще съберем :)

Та ако ще се ходи казвайте - аз съм навит да сринем цигански кофички ... тамън бех болен 6 дена - сега съм здрав да възвърна формица малко :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Авг 2009, 18:57

Да му вземеш страха (и евентуално да спечелиш уважението му) е много по-важно - то ти гарантира дълготрайно спокойствие. Дори да не си го бил няма да посмее да те докосне ;)

Боят не решава проблемите, често ги задълбочава. Нали не искаш да се биете през ден - единия път той да докара подкрепление и да те издебне, другият път ти и т.н. ;)

Така че измисли начин как да му демонстрираш, че мое да го разцепиш ако искаш, но не ти се занимава. ;) Ако не е някоя постановка за помпене на мускули от сорта на - ти му говориш, а зад тебе шайка скинари - тогава мисля, че ще успееш ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 14 Авг 2009, 19:00

А може направо на ОМВ да го викна в понеделник :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Авг 2009, 19:05

Води го в ОМВ на кафенце поговори му, убеди го да не се занимавате с глупости като излезнете те чакат 10 коли да види, че можеш да го смачкаш! Това е най-оптималният вариант!!!
Ако разговора не е течал в желаната посока, го товарите в багажника, ама по-странично от камерите и газ към гробището - вадите лопати там почвате да копате, убеждавате го, че ще го погребете жив и т.н да го попикаете от страх, без бой, така е по-убедително, че ще мре :mhihi: Преди време случайно попаднах на тая рецепта изпълнявана от един луд приятел... доста ефективна е, ама, е и доста рискована, не ли му вземеш страха ще ти отмъщава манго. Най-добре му обясни в омв-то, че няма нужда да се занимавате с глупости, за всички има място, а ако не вдява - кажи му че ще погребеш и действай

М/ж много съм се учудвал не само на мангали, а на всички мъже, ей като го ударим на гордост, големи глупости стават. за едната гордост балтов си отиде.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 14 Авг 2009, 19:17

Колега, бягай бързо и си прави медицинско! Ако няма за какво виж, измисли нещо ;) и ако наистина си се притеснил бягай в районното и пускай жалба. Вземи си и входящия номер. Това задължително му гарантира притеснения, обаче с опция да си оттеглиш жалбата. Изборът е негов. Ако е охрана на някой, последното нещо, което ще иска шефчето е охранител, който се разследва 8). И в двата случая ще е заинтересован всичко да приключи и няма да те закача повече. Вече не е като 90-те години, както вече казаха колегите, и не е уместно да се биеш по улиците така, урболешката. Успех и спокойно, надали ще се случи нещо толкова страшно, колкото си мислиш. Ако беше така вече да е станало.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 14 Авг 2009, 19:18

Niki19 написа:Абе каква охрана бе :D :D :D той ако е охрана първо няма да се занимава с теб - второ нямаше да ти каже, че е охрана :)

Напротив имал съм си работа с охрана на някой си и мога да ти кажа, че се занимават, както каза acer гордост. Както прецениш може да ползваш и метода който Acer предложи.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Niki19 » 14 Авг 2009, 19:26

Точно като 90-те години е, само че всичко е скрито! Имам такива познати и знам за какво става въпрос... Тъй-че ако тоя наистина е охрана на някое мафиотско цигане и полицията нема те оправи - защото ако шефчето на охраната усети, че полицията го ръчка заради теб - ще те закопат жив и нема да разбере никой ! Тъй-че бой му е майката докарай го на ОМВ и да види 10 Ейндъл Айса как му осветяват надгробния камък :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 14 Авг 2009, 19:38

са с полицията Всички знаем, че нищо няма да стане... това е гарантирано...

да седне да търси кой му е шефа и да ходи се разбира с него... нема стане освен ако нащо момче не е Митю Очите или Мечката... ама не е...

Охраните ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се бият.. кво се правите че не знаете, е цин цити е морето сега... примери бол, даже шефа ще те уволни ко не претрепаш някой...

тва че се фали значи че не е охрана а ще го прайм храна за рибките на искъра

може както каза флейма... да го водим да си копа гроба... или в една операционнна - моя грижа- да го сложим на масата да му вадят бъбреците ... идей колко щеш... ханибал лектар квото се сетиш...

В крайна сметка Кво си се затюхкал с некаф мангал бе... давай една среща и да го приключваме, ако знаеш даже в кое заведение ходи да идем там директно, ако се съберем 10 коли а като гледам ще се съберем, и като се сетя на снимките как изглеждат повечето :shock:

аи сиктир мангалите досега да са се изпонасъбрали и да са ни оглозгали..

Ако искаш в имам един авер боксьор Циганин е... звяр.. утре ще къртим с него една бетонна плоча 70см... с чукове.. дай да дойдем с него само и проблема ти е прилючен, хем на неговия език ще му го обясни хем ако не вдява ще си потренира...

само кажи

помните ли онзи лаф дето ДОбър приятел е този на който като му звънеш по което и да е време и му кажеш Взимай Пушката и Лопатата и те чакам в колата долу... той отговаря _

Слизам не гаси двигателя...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 14 Авг 2009, 19:45

аз от цялат работа не можах да разбера как манго ще ходи с някава от твоя квартал( моля се да е циганка и тя което обеснява факта) и как може да позволиш да имаш общи приятели с джанго! познаство признавам само ако тряя ти свърши неква мръсна работа! аз понеже съм гаден расист и не мога да ги понасям и затва се зачудих
успех да се оправят работите!!
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: докато може

Мнение от aureus_gold » 14 Авг 2009, 20:10

Ами разбери къде живее "българчето"Разбери как се казва!Направи 30-тина некролога и ги разлепи в махалата му.Не ходи на среща......Абе ебах го мангала!Ти друга работа нямаш ли ,че да се разправяш с такива мингяни?!!!
От всички педали най-много харесвам на газ-та!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 14 Авг 2009, 20:26

Колеги, по-полека с биенето е моя съвет. И да се съберат 10 коли, каква е гаранцията че мангалските няма да са 20?

Вижте какво стана с ония дето потрошиха двете полицейски коли. От едното нищо се събраха 300 мангала. А ако знаят предварително, че има хайка за тях и се планират побоища? Колко ще се съберат?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 14 Авг 2009, 20:41

Леле пичове вие в какви филми се вкарахте не е реално...Отивай на срещата и се разберете по нормалния начин, ако не стане ми пиши ЛС както се разбрахме

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 14 Авг 2009, 21:27

хахаха
нинджи всякакви в тоя форум :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата