Аларма на един пред блока не спира
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Аз не разбирам каква е идеята изобщо на тия аларми ?!
Нито ще я чуете, като сте на море, или сте я паркирали през 5 преки от офиса или където живеете, нито ще спре или уплаши някой крадец, нито някой ако види, че се краде, ще се обади в полицията, нито полицията, ако все пак някой се обади, ще направи нещо ?!
Нито ще я чуете, като сте на море, или сте я паркирали през 5 преки от офиса или където живеете, нито ще спре или уплаши някой крадец, нито някой ако види, че се краде, ще се обади в полицията, нито полицията, ако все пак някой се обади, ще направи нещо ?!
Cobb написа:Аз не разбирам каква е идеята изобщо на тия аларми ?!
Така е, ама нали се сещаш, че няма пълно каско без аларма.....

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Аз на твое място досега 100 пъти да съм му строшил най-малкия възможен прозорец (няма да го вътриш с повече от 20лв по този начин) и да съм откачил акумолатора.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Тапи за уши от аптеката и спиш като къпан! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
4 дена без "излизане" - аз и от тишината ще подивея
- тръгвай на почивка и ти направо да не се дразниш.
А за останалите дето съветвате да трошите
без коментар. Утре като ви се бъгне нещо по колата и се случи подобна ситуация на това което съветвате ще ви видим с разплаканите темички тук от рода "бях на почивка и някъв педераС ми счупи джама щото ми сФирнала алармата разбираш ли" 

А за останалите дето съветвате да трошите

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
като няма фабрична алармъ стават такива фалове
аз затва тия афтърмаркет не ги уважавам и се им се чудя толко ли са тъпи жълтаците или тия от МАК да я направят просто след 30 мин да се изключва сирената както си е при фабричните аларми

аз затва тия афтърмаркет не ги уважавам и се им се чудя толко ли са тъпи жълтаците или тия от МАК да я направят просто след 30 мин да се изключва сирената както си е при фабричните аларми

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Питай го поне като се върне собственика какъв му е акумулатора,поне полезно инфо да извлечем 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Резултати некви изобщо ?!
П.С. Доста забавно щеше да се получи, ако не беше стар мерцедес, а старо БМВ... чупиш, топиш и т.н. , след което си решаваш проблема с алармата, темата изостава,изостава... Отива назад в историята... Човека се връща от море и се оказва колега от форума... След което пуска тема тук... "Разбиха ми колата...няма ток...тоя само да го барна
" и т.н. ... Деа знам... 

П.С. Доста забавно щеше да се получи, ако не беше стар мерцедес, а старо БМВ... чупиш, топиш и т.н. , след което си решаваш проблема с алармата, темата изостава,изостава... Отива назад в историята... Човека се връща от море и се оказва колега от форума... След което пуска тема тук... "Разбиха ми колата...няма ток...тоя само да го барна

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
Колеги попучи се следното - собственика беше намерен.. обеща да я изгаси (07 август), след това се покри.. но алармата не беше изключена след разговора ни.. и затова на 08 август сутринта слезнах пред блока, вързах въпросния мерцедес с едно въже и го изтеглих на 100м. от блока в една поляна.. нека там да си пиши колкото иска.. а само собственика да дойде да ми прави стойки - ще му запиши главата като аларма..
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
b0k0 написа:Колеги попучи се следното - собственика беше намерен.. обеща да я изгаси (07 август), след това се покри.. но алармата не беше изключена след разговора ни.. и затова на 08 август сутринта слезнах пред блока, вързах въпросния мерцедес с едно въже и го изтеглих на 100м. от блока в една поляна.. нека там да си пиши колкото иска.. а само собственика да дойде да ми прави стойки - ще му запиши главата като аларма..
евала!

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4