Започвам да се плаша от ГЕРБ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Авг 2009, 23:10

Колега Лизард,дано не ти се налага да я докарваш до помощи,че както вървят нещата да ги спират за неграмотни...-"лакУм", "Уливат" и т.н... :roll:
Открай време министри в северна европа си ходят на бач с градския или с колело...Е,и? :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 04 Авг 2009, 23:26

ХЕХЕ и на това се намери някой да не доволства. Купят си лимузини недоволни, дадът им бусче пак недоволни(за народа де).
Пък и никой не им е забранил да си ползват собствени автомобили, ако искат държавно тва е. Не мога да повярвам, че найстина се намира за всяка една стъпка да се намери кусур тцтц. Не един ми 10 Бойковци да има нема да се оправи положението тука.

П.С. Защо депутатине не ползват градски транспор, за тях е безплатен.
Защото ако се качи в трамвая и не си плати хората ще кажат глее го тоя не си плаща щот е депутат и се ползва с превилегии не го е срам. Ако си плати пък ще кажат глее го парадира с пари дето е взел от нас и сега ни натрива носовете, нема оправия еии.

п.с.2 НЕ искам да те обидя по никакъв начин колега ама ти имаш ли право да гласуваш? :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 04 Авг 2009, 23:31

Пилев написа:п.с.2 НЕ искам да те обидя по никакъв начин колега ама ти имаш ли право да гласуваш? :roll:
след 4 месеца ще имам. А до тогава ще изказвам мнението си свободно, независимо че съм непълнолетен. Това с което ни занимават в училище определено не е по проста материя.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 04 Авг 2009, 23:39

LizarD написа:
Пилев написа:п.с.2 НЕ искам да те обидя по никакъв начин колега ама ти имаш ли право да гласуваш? :roll:
след 4 месеца ще имам. А до тогава ще изказвам мнението си свободно, независимо че съм непълнолетен. Това с което ни занимават в училище определено не е по проста материя.

Ти не джафка ли много и като спечелиха ГЕРБ?
Какво си се хванал да я нищиш тая политика, я прочети на бележника отзад с какво нямаш право да се занимаваш - хазартни дейности и политика.
Завърши училище, хвани се на преспективна работа с трудов договор и тогава имай базата да съдиш кой какво прави и защо. На този етап дори необходимата морална отговорност нямаш пред обществото, за да поставяш своите критерий за оценяване на нечия дейност.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 04 Авг 2009, 23:39

LizarD написа: след 4 месеца ще имам. А до тогава ще изказвам мнението си свободно, независимо че съм непълнолетен. Това с което ни занимават в училище определено не е по проста материя.

Мисля, че с това темата се изчерпа и вече има яснота за тази и много други теми и отговори... ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 04 Авг 2009, 23:45

LizarD написа:
Пилев написа:
п.с.2 НЕ искам да те обидя по никакъв начин колега ама ти имаш ли право да гласуваш?

Ти не джафка ли много и като спечелиха ГЕРБ?
Какво си се хванал да я нищиш тая политика, я прочети на бележника отзад с какво нямаш право да се занимаваш - хазартни дейности и политика.
Завърши училище, хвани се на преспективна работа с трудов договор и тогава имай базата да съдиш кой какво прави и защо. На този етап дори необходимата морална отговорност нямаш пред обществото, за да поставяш своите критерий за оценяване на нечия дейност.

И аз не съм много съгласна , но всеки си има мнение.. все пак.
Аре нема нужда...

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 04 Авг 2009, 23:46

Сега годините ли са ви проблем? Или само за тях успяхте да се хванете? Малко класа покажете... Не отива на големи хора да се правят на батковци. След 4 месеца нищо кой знае какво няма да се промени...
Заядливковци такива.
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

За работата - работя на трудов договор, при това нося отговорност за живота на други хора. Не че нещо, но все пак, не съм от тея с пелените..

А за тея дето смятат дребни правописни грешки за определящи...

Bogat-Beden написа:Колега Лизард,дано не ти се налага да я докарваш до помощи,че както вървят нещата да ги спират за неграмотни...-"лакУм", "Уливат" и т.н... :roll:
Открай време министри в северна европа си ходят на бач с градския или с колело...Е,и? :roll:

Wikipedia: Като за континент, икономиката на Европа в момента е най-голямата на планетата.

Правиш ми забележка и допускаш грешка. На това как му се вика? Комплексарщина?

Vlados написа:
LizarD написа: след 4 месеца ще имам. А до тогава ще изказвам мнението си свободно, независимо че съм непълнолетен. Това с което ни занимават в училище определено не е по проста материя.

Мисля, че с това темата се изчерпа и вече има яснота за тази и много други теми и отговори... ;)

Знаеш ли кога (на колко години) мозъка на един човек започва малко по малко да спира да се развива?
Последна промяна LizarD на 05 Авг 2009, 0:13, променена общо 5 пъти
Изображение
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 04 Авг 2009, 23:51

Колега, не че се заяждам, ама на твоите години и аз мислех, че мога да оправя света. И сега, гонейки 20-така си дадох сметка, че нищо не можем да направим ние простите хорица, за това гледай ти да си си добре и да полагаш по-малко внимание на неща които не те засягат. Кво те боли теб специално дали ще си карат колите или ще се возят в автобуси? А замисли ли се, че стане ли това, един себеуважаващ се човек и то от този ранг не би искал да се вози в старите разбити Икаруси следователно може да налеят малко пари в градски транспорт и в транспортната инфраструктура и ето ти кяр. Ама не знам аз, само времето ще покаже дали говорят истини или не. Ма каквото и да стане все ми е тая, аз съм се примирил с това, че България ще става по-зле и по-зле и ако се промени към по-добре това само би ме радвало :)

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 05 Авг 2009, 0:10

LizarD написа:Пичове, уливат се и се дразня. Как допреди 10 дена старите свинчуги са търкаляли нови S класи и изведнъж бойко решава че трябва да покаже колко е строг и колко е "Най добрия лидер" и ги набухва в автобусчета. Всеки от тях може да си позволи Vectra за 2 бона, какъвто и да е, кой ще се вози на бусче? РЕКЛАМА!
Е ако не той ти ли трябва да им покажеш не мога да разбера теб какаво те бърка.И като гледам разни клипове от разни училища виждам че даскалите се опитват да ви набият малко акъл в главата ама то да не е к.р да ви го набие човек а вие се занимавате с какво ли не но не и да учите видял си ти училище.

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 05 Авг 2009, 0:17

LizarD написа:Сега годините ли са ви проблем? Или само за тях успяхте да се хванете? Малко класа покажете... Не отива на големи хора да се правят на батковци. След 4 месеца нищо кой знае какво няма да се промени...
Заядливковци такива.
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

За работата - работя на трудов договор, при това нося отговорност за живота на други хора. Не че нещо, но все пак, не съм от тея с пелените..

А за тея дето смятат дребни правописни грешки за определящи...

Bogat-Beden написа:Колега Лизард,дано не ти се налага да я докарваш до помощи,че както вървят нещата да ги спират за неграмотни...-"лакУм", "Уливат" и т.н... :roll:

Wikipedia: Като за континент, икономиката на Европа в момента е най-голямата на планетата.

Правиш ми забележка и допускаш грешка. На това как му се вика? Комплексарщина?

Vlados написа:

Знаеш ли кога (на колко години) мозъка на един човек започва малко по малко да спира да се развива?

...... хахаххахахах..... и ти си много грамотен - Северна Европа е най-правилно да се напише, а точно комплексарите се хващат за правописа!
С теми във форума няма да промениш света.
36436
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 05 Авг 2009, 0:17

LiTtLeRoCk написа:
LizarD написа:Пичове, уливат се и се дразня. Как допреди 10 дена старите свинчуги са търкаляли нови S класи и изведнъж бойко решава че трябва да покаже колко е строг и колко е "Най добрия лидер" и ги набухва в автобусчета. Всеки от тях може да си позволи Vectra за 2 бона, какъвто и да е, кой ще се вози на бусче? РЕКЛАМА!
Е ако не той ти ли трябва да им покажеш не мога да разбера теб какаво те бърка.

Просто преувеличават за да се изтъкнат като перфектния избор. Така мисля. Явно темата не се харесва на аудиторията ( вярата в ГЕРБ умира последна) и не искам да се изпокарвам с колегите за глупости, модерите да слагат ключа, а редакторите, юристите и възпитателите ако имат нещо да казват на ЛС. Keep it real, заядливковци :mhihi:

@ vanci88, една грешка да му отркия ми стига, и не парадирам с това че пиша правилно, а лапешкия нчин на някои хора да ми вържат ръцете.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vanci88 » 05 Авг 2009, 0:26

Аз съм за идеята .... КОЙТО НЕ ГЛАСУВА,ДА НЕ СЕ ОПЛАКВА! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА 16-18-50 ГОДИНИ!
36436
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от LizarD » 05 Авг 2009, 0:29

vanci88 написа:Аз съм за идеята .... КОЙТО НЕ ГЛАСУВА,ДА НЕ СЕ ОПЛАКВА! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА 16-18-50 ГОДИНИ!
А тея с рейсовете? Двойно ли да мрънкат :mhihi: Един път в Турция, един път в България :mhihi: Шегувам се бе, прав си, наистина нямаме право да мрънкаме, но ако не бях издал тази лична информация, как щеше да се промени развоя на темата? Пак с "Недоволни квото и да става" ли?
Изображение

evans написа:Много добро решение и го подкрепям напълно.Вместо да се возят в тия коли и да харчат парите на европейците,нека да се хванат на работа,че така сме го загазили.

И аз подкрепям гербаджиите на 200% , причината поради която темата съществува е страха ми от това, надеждите ми да се сринат след като минат 4-5 месеца и решат да си вземат своето
Последна промяна LizarD на 05 Авг 2009, 0:34, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 05 Авг 2009, 0:31

Много добро решение и го подкрепям напълно.Вместо да се возят в тия коли и да харчат парите на европейците,нека да се хванат на работа,че така сме го загазили.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vanci88 » 05 Авг 2009, 0:34

LizarD написа:
vanci88 написа:Аз съм за идеята .... КОЙТО НЕ ГЛАСУВА,ДА НЕ СЕ ОПЛАКВА! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА 16-18-50 ГОДИНИ!
А тея с рейсовете? Двойно ли да мрънкат :mhihi: Един път в Турция, един път в България :mhihi:

На тях не им пука въобще. Надявам се повече да не им се налага да гласуват! Ти си на 17 гледай си обучението,развии се като личност и след време може ти да си а мястото на Бойко. Не се карай с хора видяли повече от тебе. Аз също имам много радикални идеи и начин на мислене,но с всяка година една по-една отпадат- нереалистични са!
Последна промяна vanci88 на 05 Авг 2009, 0:35, променена общо 1 път
36436
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата