свищов? приет
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
пич мани аграрната,ако искаш след първата година да се изместиш няква друга специалност няма да можеш...това го има само при аграрната...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
Я някой по-запознат да раздуе за Икономика на туризма - редовно, че май такова ще се учи
Ако може даже на ЛС... Да не разводняваме темата.... Благодаря предварително на отзовалите се...
П.С. Спешно е, понеже има срок за записвания, а трябва да съм взел решение... Благодаря отново...

П.С. Спешно е, понеже има срок за записвания, а трябва да съм взел решение... Благодаря отново...
Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
rado_e30m40b16 написа:защо какво и е толкова лошо на спечиалноста ?
ами същото е като икономика на селското стопанство ...нз поне според мен като се записва да учи 4овек ,трябва да мисли каква перспектива има за работа със специалносста която излиза ... е ако имаш 5-600 дка ниви нема проблем и можеш да у4иш всичко що започва с думи4ката аграрно ...
но си мисля 4е целта на образованието не е просто да се учи а да се учи това което искаш да работиш или поне в сферата в която искаш да се развиваш ...
Ти да не мислиш, че с Аграрна икономика, после можеш да работиш само "мениджър на нива"? Отрасълът е толкова обширен, има и ще има толкова работа за хора с такава специалност за години напред. Ако не сте забелязали все повече площи се обработват, има еврофондове, има подкрепа по програми, има десетки институции и отдели, в които ще трябва все някой да работи. Няма значение какво учиш, важното е да го научиш. Специалисти се търсят, хора, които си разбират работата и са добре подплатени със знания, а не хора с някакви дипломи с "елитни" специалности. Ти го изкарай това, пък после можеш да запишеш каквато искаш магистратура, щом специалността те притеснява.
Искам да отбележа, че човек ако е кадърен по принцип, детайлите от дипломата няма никакво значение, важното е да я има, знанията също. В последната ми работа даже не съм представяла каквато и да е диплома, а ме взеха да шеф на отдел.
Искам да отбележа, че човек ако е кадърен по принцип, детайлите от дипломата няма никакво значение, важното е да я има, знанията също. В последната ми работа даже не съм представяла каквато и да е диплома, а ме взеха да шеф на отдел.
- don_mimo
- ентусиаст
-
за всеки влак си има пътници ... но да се учи нещо ,за да можеш да кажеш че учиш не е решение . Специалността може и да е хубава, но някак си не виждам това да е мечтата на един 18г гражданин ...
според мен тук случая е да се запише само и само да се каже ,че учи мом4ето и няма да остане без диплома
нз аз разсъждавам от моя гледна точка, може и да не съм прав
,но човек трябва да учи нещо ,което желае и ще може да си намери работа след това 
според мен тук случая е да се запише само и само да се каже ,че учи мом4ето и няма да остане без диплома

нз аз разсъждавам от моя гледна точка, може и да не съм прав

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Пич приятелката ми е преиха сас 25.90 във Международни Икономически Отношения.. на 2ро

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
don_mimo написа:за всеки влак си има пътници ... но да се учи нещо ,за да можеш да кажеш че учиш не е решение . Специалността може и да е хубава, но някак си не виждам това да е мечтата на един 18г гражданин ...
нз аз разсъждавам от моя гледна точка, може и да не съм прав,но човек трябва да учи нещо ,което желае и ще може да си намери работа след това
Виж сега, от твоя гледна точка може да кажеш каквото и да е, но за да даваш съвет е редно да имаш поне малко подготовка. Да си учил тази специалност, да познаваш поне някой, който я е учил, да си срещал хора, които са на ръководни постове и които задължително трябва да имат точно тази специалност?
А и авторът на темата така или иначе трябва да я запише, защото вече е излъгал техните, че е влязал. Аз се опитвам да го настроя по-положително към специалността, за да вземе все пак нещо да понаучи, пък после - каквото сабя покаже.
- don_mimo
- ентусиаст
-
ferdy написа:don_mimo написа:за всеки влак си има пътници ... но да се учи нещо ,за да можеш да кажеш че учиш не е решение . Специалността може и да е хубава, но някак си не виждам това да е мечтата на един 18г гражданин ...
нз аз разсъждавам от моя гледна точка, може и да не съм прав,но човек трябва да учи нещо ,което желае и ще може да си намери работа след това
Виж сега, от твоя гледна точка може да кажеш каквото и да е, но за да даваш съвет е редно да имаш поне малко подготовка. Да си учил тази специалност, да познаваш поне някой, който я е учил, да си срещал хора, които са на ръководни постове и които задължително трябва да имат точно тази специалност?
А и авторът на темата така или иначе трябва да я запише, защото вече е излъгал техните, че е влязал. Аз се опитвам да го настроя по-положително към специалността, за да вземе все пак нещо да понаучи, пък после - каквото сабя покаже.

- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
Ферду благодаря колега надявам се сичко да е 6 и да си я завърша ..сички се бутат за хубавите специалности и няма как сички да влязат .. 

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
jordanov написа:3-ти курс започвам септември там. Много добро гратче пиенето ефтино яко дискотеки и кръчми лудницата. Там на изпита имах 4.70, диплома 4.80 и по бг и математика ще те излъжа мисля че имах некви 5-ци абе общо взето това ще те ориентира бал не знам и с това на 2-ро класиране специалност "Счетоводство и контрол" така че прави си изводите.
колега,та ние сме 1 специалност с теб и аз съм 3-ти курс,но аз съм задочно!А колкото до града и колегата с темата....на мен лично не ми харесва...там мога да седя 3-4 дена,защото просто на 4-тия ден се чудиш какво да правиш....вече си обиколил всички кръчми и дискотеки и трудно се намират забавления освен хубавите колешки (което не е малко де, но...)
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4