турците се прибират и по тракия е АД
Модератор: Общи модератори
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Bogat-Beden написа:мдаам,миналата година точно по това време за да вляза от Унгария в Сърбия-3 часа и нещо..добре ,че имам клима в кочината ,че..Не са само от Германия,от Белгия,Швеция,Дания,Холандия,Франция.. си .ало мамата
Ти 3 часа, а мой приятели 7 часа в 316 без клима

Карат бързо, защото пътя е много.Връзва им се около 30часа до Турция.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Нормално е да карат на тумби ве...колко турци обраха бандите и още продължават да ги обират.Помните ли европейската карта която доста тиражии имаха на опасните паркинги в Европа.Ми 90% бяха отбелязаните в БГ останалите из Европата.Хората ги е страх да пътуват сами.Всичките са на различни възрасти в колите .Единия шофер е на 30г. другия след него който кара е на 50г.Е нема как да не стават бели.Издръжливоста и на двамата е различна относно дългото шофиране.Доста години пътувах България -Австрия и знам след 7-8 часово каране на кво почвам да приличам.И халюцинации съм получавал.Ние едно време в Румъния не карахме ли на тумби.Не бива така да ги хулите-хора са ей-под едно слънце живеем.Като ги изпреварвам винаги внимавам-знам ги че дремят вече и си отварям очите на 4.До с.Горски извор приятел с еС класа мерцедес се завъртя и се заби в дърветата около пътя.Баба му почина на задната седалка.Колата му се подпалва-спират много коли ама никой не отива до колата.Всички седят и чакат.Спира колона гасарбайтери .Вадят пожарогасителите и вадят приятеля ми от колата жив .Айде сега на него му обяснете колко са гадни и мръсни тия хора.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Не са гадни и мръсни, освен че карат като идиоти и в пияно-заляно състояние тировете си У НАС, друго нищо им няма.
Никой не мое ма връне на селу!
Бати якия форум май по-патриотичен форум автомобилен в Бг няма, направо се кефя за повечето изказвания особено за този колега дето си мисли че оня е некъв поробител, странно че и аз така си мисля , да зема най накрая да взимам едно Бумерче ихептен да съм в сектата.Браво Пичове тия бургий са найстина много нагли на пътя мамка им циганска
bmwfena написа:Нормално е да карат на тумби ве...колко турци обраха бандите и още продължават да ги обират.Помните ли европейската карта която доста тиражии имаха на опасните паркинги в Европа.Ми 90% бяха отбелязаните в БГ останалите из Европата.Хората ги е страх да пътуват сами.Всичките са на различни възрасти в колите .Единия шофер е на 30г. другия след него който кара е на 50г.Е нема как да не стават бели.Издръжливоста и на двамата е различна относно дългото шофиране.Доста години пътувах България -Австрия и знам след 7-8 часово каране на кво почвам да приличам.И халюцинации съм получавал.Ние едно време в Румъния не карахме ли на тумби.Не бива така да ги хулите-хора са ей-под едно слънце живеем.Като ги изпреварвам винаги внимавам-знам ги че дремят вече и си отварям очите на 4.До с.Горски извор приятел с еС класа мерцедес се завъртя и се заби в дърветата около пътя.Баба му почина на задната седалка.Колата му се подпалва-спират много коли ама никой не отива до колата.Всички седят и чакат.Спира колона гасарбайтери .Вадят пожарогасителите и вадят приятеля ми от колата жив .Айде сега на него му обяснете колко са гадни и мръсни тия хора.![]()
![]()
Има и друга причина да са на тумби,милиционерската фирма БМВ ,нямя нищо общо с марката,предлага въоражена охрана срещу скромните 17 евро на кола но има изискване минимум 10 коли.

petursaev написа:А виждале ли сте ги как сядат някъде около бензиностанциите на магистралата.Ядът върху тревата, стават и зарязват всичко.Гадна работа
Аз пък се разципвам от смях като ги видя - опънали едни чаршафи, извадили едни лютеници...

ПС Ама не съм виждал да си оставят боклуците.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Да,само дето мин. седмица едни такива,дето ги помислих за цигани отначало,се спукаха от смях на Лукойла след Црна Маца на една козаflame написа:petursaev написа:А виждале ли сте ги как сядат някъде около бензиностанциите на магистралата.Ядът върху тревата, стават и зарязват всичко.Гадна работа
Аз пък се разципвам от смях като ги видя - опънали едни чаршафи, извадили едни лютеници...Такава атракция и в Столипиново няма
![]()
ПС Ама не съм виждал да си оставят боклуците.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
тия джагали и марката грозят леле като вида некоа 7ца с бурканчета хлябове и черги по задното стъкло откачам трагвам да изпредварвам а вътре 2 ма дебелаци мазни и потни отпред и отозад 3 или 4 мазни дебели с кърпи по главите туркини
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
А защо полицията дреме?И ДАИ също?!!!Една вечер пресрещнах 8 ТИР-а в Котленсия проход.Пискюлите карат на "салам" ,а след тях върволица.В с.Тича имаше ченгета.Спрях да ги питам защо не ги разредят,а те ми се зверят да си карам по пътя.Ядосах се и си тръгнах като бит педераст.Защо бе, след читаците имаше 30-тина български коли.Не са виновни амуджите.На времето "бягаха" през Хаинбоаз по часовник ама нейсе....
От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
vin_diesel написа: тия джагали и марката грозят леле като вида некоа 7ца с бурканчета хлябове и черги по задното стъкло откачам трагвам да изпредварвам а вътре 2 ма дебелаци мазни и потни отпред и отозад 3 или 4 мазни дебели с кърпи по главите туркини
е аз днес по тракия видях Е46 комби отзад с изброените неща на щората и отгоре захвърлена уж небрежно плажна кърпа с................................................турското знаме, криво ми стана, направо полудях ееее мама им мръсна

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- kolega
- Phantom of the streets
-
- Кара: E46 M3
Ето за това говорим...
"По предварителна информация неправилно изпреварване, предприето от шофьора на микробуса, е причина за катастрофата."

"По предварителна информация неправилно изпреварване, предприето от шофьора на микробуса, е причина за катастрофата."

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
така е карат като ненормални бързат да се приберат за чевермета и баклави мамка им рязана мазна
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
дано полицай четат форума и темата най вече да ги спират и да ги разцепват от тараж и глоби