Аз бях до тука с толерантността
Модератор: Общи модератори
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
ineedmoney написа:deyan-enchev написа:но избора да влезеш в затвора не е приемлив, не е необходимо и няма да е полезно, единичен акт на правосъдие и лична саморазправа.
оо не съвсем няма да ги убивам...нямам такова намерение...просто ще им счупя 2-та крака да не могат да ходят 2 месеца и си хващам пътя! Тряя просто да им вземем страха...
Ти хубаво си решил да възстанеш срещу тая черна сган от маймуни ама виждам че хич не си я представяш ситуацията. Ще им счупиш двата крака, на думи лесно, само дето тея черни маймуни никога не са сами, нито дори по двама-трима, а винаги са на тумба по 20!
Ще и вземеш страха само ако сте поне компания от 7-8 и не 65 кг.-ови
А колкото до стрелбата по роми - крадци. Ясно ви е че хелзингския комитет защитава яростно мангалите - крадци и ако стреляте по крадящото черно лайно във вилата си него ще го защитава армия от 20 адвоката на въпросния комитет и ако вие сте обикновен българин без достатъчно средства ще лежите в затвора дълго, а крадящия манго ще го отърват.
Държавата не е виновна, а вина имат за наглоста на мангалите стотиците европейски комитети за тяхната защита.
Иди обяснявай на съветниците на хелзингския комитет че мангала е черна - крадяща сган веднага ще те оборят че българите повече крадат.
- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
На мен също ми е дошло до гуша. Писна ми скапани цигани да се разхождат в собствения ми град със самочувствието на царе !!! Писна ми в държавна институция като университета в учебните зали да чувам предимно турска реч !!! Писна ми да се страхувам кога какво ще бъде откраднато !!! Но сам човек не е нищо! А точно в това отношение нещата ни куцат много. Все по-малко остават наистина сплотените хора, като този форум например. Нямам реална идея как ще се оправят нещата, но там на където сме тръгнали НЕ е добре !!!
едит: Не можах да се сдържа, това клипче ме потресе, поствано е и преди във форума, но нееее: http://www.vbox7.com/play:3166268a
едит: Не можах да се сдържа, това клипче ме потресе, поствано е и преди във форума, но нееее: http://www.vbox7.com/play:3166268a
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
На следващия национален събор да направиме една обиколка в по-ключовите райони(с високо съдържание на резенчета?), а?

E34, E38
- dangerous
- младши ентусиаст
-
RSxRacer написа:ferdy написа:Mitaran написа:работата е много дебела да знаете... на 10 раждания в БГ 7 са ЦИГАНИ 2 са Турчета и 1 е Българче.. смятайте...
Ами ето ви решението, започвайте да раждате.
После ти ли ще ги храниш? Е там е проблема,че нямаме политика за насърчаване на БЪЛГАРСКОТО население да се множи а издържаме ромите готованковци със социални помощи...
а така
а соц.помощи за мързеливия мангал идват от моите както и вашите данъци
а как аз да направя дете като няма да мога да го гледам щото скапания кенеф българия вместо да дава на българите дава на мангала да лежи цял ден и да клати аишето и после някоя релсичка кабелче нещо за ракийка в хоремака
веднъж чувам циганка реве пред "соц помощи"съма съм с 5 деца мъжа ми ме остави и т.н цигански истории'
после пак я чувам(от моето село е циганката) боли ме вика п****а
живеят си двамата с циганино ама нямат брак и наща скапана държавица плаща кат поп и циганино цял ден си няма работа щот го финансираме ние и съответно се чуди къде кой от нас да окраде
само чефтето му е майката не чакайте онея дебелогъзи малоумници да измислят нещо че ние да сме добре,това просто го няма като величина.

Колко BMW-та изпих в тея кръчми!!!
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
те и европа ще ги научат че са гадна крадлива плесен, въпроса е че в Бг се наричат роми , а там като ги заловят веднага стават българи, напълниха Европа с крадливи мангалчета да ги преджобват, циганки да проституират и сеят зарази, нека им сега на европейците, а за нас ни трябва една здрава ръка да ни управлява "А Така" на всички застанали зад идеята да се прочистим от сганта и в европейския парламент да се опълчим на мангалите били те дори от унгарски произход!!!
България на българите 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
Добре,де стига сте плямпали...
ако всеки правеше и действаше така като се обяснявате,нямаше да сме на тоя хал !
Тихо без приказки и бой,бой и само бой !
Е#авам ги у мангалите....били 10,15...вие приятели нямате ли бе !

ако всеки правеше и действаше така като се обяснявате,нямаше да сме на тоя хал !
Тихо без приказки и бой,бой и само бой !
Е#авам ги у мангалите....били 10,15...вие приятели нямате ли бе !

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Демирев написа:ineedmoney написа:deyan-enchev написа:но избора да влезеш в затвора не е приемлив, не е необходимо и няма да е полезно, единичен акт на правосъдие и лична саморазправа.
оо не съвсем няма да ги убивам...нямам такова намерение...просто ще им счупя 2-та крака да не могат да ходят 2 месеца и си хващам пътя! Тряя просто да им вземем страха...
Ти хубаво си решил да възстанеш срещу тая черна сган от маймуни ама виждам че хич не си я представяш ситуацията. Ще им счупиш двата крака, на думи лесно, само дето тея черни маймуни никога не са сами, нито дори по двама-трима, а винаги са на тумба по 20!
Ще и вземеш страха само ако сте поне компания от 7-8 и не 65 кг.-ови
знам че е така ситуацията щото преди години на едни приятелчета от квартала тва им беше заниманието следобед след училище....бяха 10-15 момчета, кой с палка кой с верига и не подбираха...живота беше хубав ама пораснаха, почнаха работа избягаха нагоре надолу, изпожениха се и ся стой та гледай...мангалите видяха че няма кой да ги закача и се развихрят! АМА ся чакам едни колеги да си дойдат за изпита и след него ще идем да го полеем с по 1-2 бири и после ще се "разходим"

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Рибата се вмирисва откъм главата! Не е виновен който яде баницата, а който му я дава! И още много умни приказки има. Да гласуваме и да сменим главата!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
Проблем има и трябва да се говори за него! Жалко е, че ние си ги отглеждаме с данаците, които плащаме. Нормалните хора не създават семейство докато нямат в някаква степен сигурност, а тези си правят деца на поразия, стават все повече и в един момент ще стане много, много лошо за нас. За момента има множество по малки градове, в който водещи са ДПС, говори се на турски език не само по улиците, но и в общини и учреждения. Смятайте след години, кой ще ни управлява! Ако не се вземат мерки.
Жалко е, че нямаме държава!
Жалко е, че нямаме държава!
- borislav
- младши ентусиаст
-
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Прощавайте за иронията, ма тука малко ми заприлича на онова произведение на Ботев, където всички се напиват в механата и си преставят как отиват с българскто знаме да се бият срещу турците. И на сутринта познай пак са си там. Колко от вас неслушат или се нервират като чуят циганска и турска музика като чалгата, колко от вас като чуят Кондйо да се лендзи и Софи Маринова да се дере във Вип Брадър ги целят с пушка? Или като някоя дива развърти този толкова "български" танц -кючек.
Според мен да ги бием и стреляме само им падаме на нивото! Да ходим по кварталите да ги търсим, а само си представи после как ще си отмъстят на някое невинно българче или леличка заради на някой саморазправата. Сталин правилно го е казал, Хитлер и той само ,че тяхното време е отминало преди 60 год. и повече.
Според мен много проблеми могат да се решат просто с един образователен ценз при гласуването - която няма поне средно образование или поне тройка на матурата да неможе да гласува. Да ги видя тогава тия дето вобще и незнаят български.
Плюс това защо да се оттърваме от евтина работна ръка(роби), все някой трябва да мие кенефите, да чисти улиците, да сади дървета и да копа , да свири на сватбите и баловете.
Според мен трябва държавата да им направи на някакво поле извън градовете некви порутени колиби там да се изнесат и в замяна на домовете да чистят работят и т.н. И да нямат право на повече от едно дете ако немогат да го гледат като хората с определен доход, която с тая работа дет я имат смятай
. Така хем те доволни хем ЕС, хем и ние. Дано някой политик ми открадне идейте 
Според мен да ги бием и стреляме само им падаме на нивото! Да ходим по кварталите да ги търсим, а само си представи после как ще си отмъстят на някое невинно българче или леличка заради на някой саморазправата. Сталин правилно го е казал, Хитлер и той само ,че тяхното време е отминало преди 60 год. и повече.
Според мен много проблеми могат да се решат просто с един образователен ценз при гласуването - която няма поне средно образование или поне тройка на матурата да неможе да гласува. Да ги видя тогава тия дето вобще и незнаят български.
Плюс това защо да се оттърваме от евтина работна ръка(роби), все някой трябва да мие кенефите, да чисти улиците, да сади дървета и да копа , да свири на сватбите и баловете.

Според мен трябва държавата да им направи на някакво поле извън градовете некви порутени колиби там да се изнесат и в замяна на домовете да чистят работят и т.н. И да нямат право на повече от едно дете ако немогат да го гледат като хората с определен доход, която с тая работа дет я имат смятай

BMW_RIDER написа:Прощавайте за иронията, ма тука малко ми заприлича на онова произведение на Ботев, където всички се напиват в механата и си преставят как отиват с българскто знаме да се бият срещу турците. И на сутринта познай пак са си там. Колко от вас неслушат или се нервират като чуят циганска и турска музика като чалгата, колко от вас като чуят Кондйо да се лендзи и Софи Маринова да се дере във Вип Брадър ги целят с пушка? Или като някоя дива развърти този толкова "български" танц -кючек.
Плюс това защо да се оттърваме от евтина работна ръка(роби), все някой трябва да мие кенефите, да чисти улиците, да сади дървета и да копа , да свири на сватбите и баловете.![]()
Според мен трябва държавата да им направи на някакво поле извън градовете некви порутени колиби там да се изнесат и в замяна на домовете да чистят работят и т.н. И да нямат право на повече от едно дете ако немогат да го гледат като хората с определен доход, която с тая работа дет я имат смятай. Така хем те доволни хем ЕС, хем и ние. Дано някой политик ми открадне идейте

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
а знаете ли , че като роди цигането на 12 години държавата му плаща по 4-500 лева на месец защото е малолетна МАЙКА... и детски в размер над 200 кинта... на месец докато новороденото навърши 18 години... защото тя е самотна малолетна майка...
някой да чул за осъден за педофилия мангал... аз не... щото на 12 години е педофилия, ама това им е национален спорт на тез нещастници лупат се и раждат деца не се женят и децата им нося кинти всеки божи месец на тях, а са сметнете кво става... ражда гадината и почват кинтите, а те имат по 8 деца... смятайте
А наще детски са 40 кинта нещо такова.......
Няма да стане нито с растрели нито с напалм нито с газови камери щото вица го знаете нали... Ще стане по някъф цивилизован начин инак ще сме живи когато ще се наложи да се изнасяме от България защото се Мангалия вече... точно както става с Окръг Македония...
някой да чул за осъден за педофилия мангал... аз не... щото на 12 години е педофилия, ама това им е национален спорт на тез нещастници лупат се и раждат деца не се женят и децата им нося кинти всеки божи месец на тях, а са сметнете кво става... ражда гадината и почват кинтите, а те имат по 8 деца... смятайте
А наще детски са 40 кинта нещо такова.......

Няма да стане нито с растрели нито с напалм нито с газови камери щото вица го знаете нали... Ще стане по някъф цивилизован начин инак ще сме живи когато ще се наложи да се изнасяме от България защото се Мангалия вече... точно както става с Окръг Македония...