ДЪЖД в момента и по-късно през деня. !ВНИМАНИЕ!
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Малеее сутринта мислех да си мия колата, отивам на паркинга и кво да вида, някой я е полял с една кофа топла вода през ноща
ама е минал и през другите 100-ина коли на паркинга. Е просто нема такъв гладък лед, нема такова стъргане.
За каране АСЦ-то полудя и вече не знае кво прави, а с какъв акъл карате със 100 и нагоре просто незнам...
П.С. Аре сега който иска да дойде да ми надере колата с ключ, с тоя лед е като брониран батмобил

За каране АСЦ-то полудя и вече не знае кво прави, а с какъв акъл карате със 100 и нагоре просто незнам...

П.С. Аре сега който иска да дойде да ми надере колата с ключ, с тоя лед е като брониран батмобил

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Трябваше да изляза в 6:30 сутринта - 20мин. почистване на колата(мързеше ме да си взимам от мазето спрея против лед) - докато чистя един колега с Х5 не можа да вземе завоя към моята пряка, не можа да спре и посчупи задницата на едно паркирало АЛди...като пич си избяга 

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Dimo написа:П.С. Аре сега който иска да дойде да ми надере колата с ключ, с тоя лед е като брониран батмобил
На мен пък колите ми приличаха на поляти със захарна глазура

А пред офиса на тротоара, тъкмо се нося с 50см/минута... и една жена.. прассс, падна много кофти, и викам ся, дали да не й помогна, ма някъв мъж тръгна да я вдига и айдеее, и той на плочките да нея...Тотално се отказах да ги вдигам и двамата. Днеска от офиса не мърдам...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе не е чак толкова зле, аз излязох в 7 и сега се прибирам, бива за каране ама трябва да се внимава за камикадзета 

- borislav
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Абе не е чак толкова зле, аз излязох в 7 и сега се прибирам, бива за каране ама трябва да се внимава за камикадзета
сега не ама довечера ще е истински ад ледена пързалка
- Rebel
- младши ентусиаст
-
boorislav написа:bum_bum написа:Абе не е чак толкова зле, аз излязох в 7 и сега се прибирам, бива за каране ама трябва да се внимава за камикадзета
сега не ама довечера ще е истински ад ледена пързалка
По - зле от това има ли на къде

П.П: Един приятел се ударил, чака от 4 часа КАТ

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Rebel написа:По - зле от това има ли на къде![]()
Има, днес да вали дъжд, довечера да замръзне всичко и утре да не се вдигнат изобщо над Нулата температурите...
Сега гледам поразтопили са се някои тротоари, явно е +2, 3 градуса...
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
В 8 тръгнах от Люлин и 10 без 15 бях в Дружба...Имам чувството, че на всеки светофар имаше катастрофа...Една мадама с нкяво ванче доста хубаво се издрифти и спря в едно спряло такси...Има хора които не правят разлика между чист лед и чист асфалт...Сега зарадост се понормализираха нещата и не е такава хлъзгавица
- Rebel
- младши ентусиаст
-
Apassionata написа:Rebel написа:По - зле от това има ли на къде![]()
Има, днес да вали дъжд, довечера да замръзне всичко и утре да не се вдигнат изобщо над Нулата температурите...
пука ти. Ти с тоя новия закон утре може да си с некоя 25-ца със шпер и ASC и да си свиркаш

Аз вярвам, че нашия мил столичен кмет ще бъде подготвен за утре сутрин и няма да е такава трагедия

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Rebel написа:Apassionata написа:Rebel написа:По - зле от това има ли на къде![]()
пука ти. Ти с тоя новия закон утре може да си с некоя 25-ца със шпер и ASC и да си свиркаш![]()
Аз вярвам, че нашия мил столичен кмет ще бъде подготвен за утре сутрин и няма да е такава трагедия
Такъв филм няма - 25-ца със Шпер и ASC

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Rebel
- младши ентусиаст
-
b2 написа:Rebel написа:Apassionata написа:Rebel написа:По - зле от това има ли на къде![]()
пука ти. Ти с тоя новия закон утре може да си с некоя 25-ца със шпер и ASC и да си свиркаш![]()
Такъв филм няма - 25-ца със Шпер и ASC
има има

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз на всичкото отгоре удеве ходих от Драгалевци нагоре да пробвам шпера на комбито ,не мога да му се нарадвам и по стръмната улица над пицария "Чичовци" успях да се кача най-много от още две коли с предно предаване ,но не успях да изляза в крайна сметка
Много гаден лед ... И въпреки всичко имат значение и гумите на лед
Карайте внимателно
п.с. Аз сега трябва да отскоча до Перник ,как е по Владая
Георги Пенчев

Карайте внимателно

п.с. Аз сега трябва да отскоча до Перник ,как е по Владая

Георги Пенчев
- Rebel
- младши ентусиаст
-
Penchev написа:Аз на всичкото отгоре удеве ходих от Драгалевци нагоре да пробвам шпера на комбито ,не мога да му се нарадвам и по стръмната улица над пицария "Чичовци" успях да се кача най-много от още две коли с предно предаване ,но не успях да изляза в крайна сметкаМного гаден лед ... И въпреки всичко имат значение и гумите на лед
![]()
Карайте внимателно![]()
п.с. Аз сега трябва да отскоча до Перник ,как е по Владая![]()
Георги Пенчев
Точно до Чичовци, миналата година не можах да се кача с Чероки, тъй че поздравления

55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4