Трън в очите на Европа и света ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 12 Яну 2009, 15:09

Наистина е кофти като какво представят България. Но не ми изглежда нарочно - материалът е по-скоро "съжалителен". Тип "Вижте я тая бедна пост-комунистическа страна на какво е подложена".
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 12 Яну 2009, 18:43

Според мен е и по-лошо ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 12 Яну 2009, 19:35

:(
Последна промяна saleen на 12 Яну 2009, 20:19, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 12 Яну 2009, 19:37

Без да защитавам циганите искам да кажа, че не са виновни-всичко е въпрос на държавна политика. Навремето е имало работа за всички, сега с тия помощи просто не им изнася да работят. Много от жените не сключват брак, макар да живеят на семейни начала, вземат помощи и като откраднат оттук от там и не им трябва работа. :help: Сещат се за тях само по избори, понеже са "електорат" и в крайна сметка пак са си на същия хал :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 12 Яну 2009, 20:06

Най-интересната история която съм чувал . И се предполага да е истина е че ... Навън се представят за българи .. Един познат до коя страна беше ходил и на границата му казали абе ти не си българин много си бял :mhihi: Та ми стана смешно и от тоя клип ... Истинските Българи !
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 12 Яну 2009, 20:45

За жалост.
Изображение
Да се смея ли, да плача ли.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 12 Яну 2009, 21:04

Целта на политиците в Европа е да си има заден двор, и това е България :evil: Да си плащаме всички вноски, да ни спират парите по програмите, да ни се подиграват :evil: Така ни се пада- с такива политици, каквито ни управляват; с такава изборна активност, която ги докара :evil: На 14.01.09- тренировка пред Парламента, а на изборите, ако продажниците не паднат- всички!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 12 Яну 2009, 21:14

Дааа..., аз мисля, че посланието е следното:
А бе нали България и Русия се имат? А бе нали премиера на България се казва Сергей Станишев? А бе нали БСП са мнозинство в управлението на България? И кво става сега?
А това с циганите и училището е добър манипулативен ход на журналистите в CNN.
Пожелавам си по-малко да се гласува за БСП тази година!

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 12 Яну 2009, 21:24

grape fruit написа:Дааа..., аз мисля, че посланието е следното:
А бе нали България и Русия се имат? А бе нали премиера на България се казва Сергей Станишев? А бе нали БСП са мнозинство в управлението на България? И кво става сега?
А това с циганите и училището е добър манипулативен ход на журналистите в CNN.
Пожелавам си по-малко да се гласува за БСП тази година!

Съгласен съм с теб колега. Само дето гласуващите за БСП са почти константа, следователно иначегласуващите трябва да са повече. Нямам предвид екскурзиантите на Доган и електората от ромските квартали.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 12 Яну 2009, 21:24

едно в време в Съюза мангалите са лъгали рускините, че богатите българи са черни като тях, защото ходят да се пекат на морето, а светлите са прошляци, които нямат лев за едно море :mhihi:
и ония кухите им се връзвали :lol:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Яну 2009, 21:35

Hellrider написа:едно в време в Съюза мангалите са лъгали рускините, че богатите българи са черни като тях, защото ходят да се пекат на морето, а светлите са прошляци, които нямат лев за едно море :mhihi:
и ония кухите им се връзвали :lol:
тва ако циганин ти го е разказал... :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 12 Яну 2009, 22:00

не, българин, търговец, който се е чудил как може засукана рускиня да се мъкне с български мангал :shock:
и по-старите кучета му обяснили кво лъжат, те са си много добри във вкарването на филми. за пример вземете телефонните измами в Бг които са 95% от мангали правени

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 12 Яну 2009, 22:00

ми хора нищо не ме изненадва да нормално си е седя аз на светофара и до мен спира кон с каруца на константин величков се развива случката е а кажете нормално ли е ? 21 век на сред центъра на софия си препускат коне с каруци къде по европа освен в румъния го има този цирк ,кона седи и си чака заедно с мен да светне селено е тъпо ми стана ма се изкефих че го дръпнах на старта българия си е цигънска държава еле па по малките градове немам думи

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 12 Яну 2009, 22:00

ми хора нищо не ме изненадва да нормално си е седя аз на светофара и до мен спира кон с каруца на константин величков се развива случката е а кажете нормално ли е ? 21 век на сред центъра на софия си препускат коне с каруци къде по европа освен в румъния го има този цирк ,кона седи и си чака заедно с мен да светне селено е тъпо ми стана ма се изкефих че го дръпнах на старта българия си е цигънска държава еле па по малките градове немам думи

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 12 Яну 2009, 22:15

Мишу написа:ми хора нищо не ме изненадва да нормално си е седя аз на светофара и до мен спира кон с каруца на константин величков се развива случката е а кажете нормално ли е ? 21 век на сред центъра на софия си препускат коне с каруци къде по европа освен в румъния го има този цирк ,кона седи и си чака заедно с мен да светне селено...

И циганина гледа гордо :)

Има и друга ралта. Ако всичко пък ни е наред нема да ни дават разни помощи от ЕС :)

Нали трябва да има програма за интегриране на малцинствата... Между другото такива програми вървят от 7-8 години, някой да е видял интегриран циганин :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата