Автоборсите...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 12 Яну 2009, 8:51

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 12 Яну 2009, 9:53

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Zapa » 12 Яну 2009, 9:54

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SuperMoto_vt » 12 Яну 2009, 10:05

Zapa написа:http://business.actualno.com/news_212888.html
Бе мани тая измислена криза да не мислиш че ще почнат да ги разпродават на безценица!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Zapa » 12 Яну 2009, 10:06

SuperMoto_vt написа:
Бе мани тая измислена криза да не мислиш че ще почнат да ги разпродават на безценица!!

разбира се че не, но нали знаеш, че те и бакшишите винаги си мрънкат за нещо ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 12 Яну 2009, 14:05

Zapa написа:
SuperMoto_vt написа:

разбира се че не, но нали знаеш, че те и бакшишите винаги си мрънкат за нещо ;)

Те да си мрънкат,що не се разходите до Европа и да си харесате нещо на сърце.... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 12 Яну 2009, 17:08

Е да се разходиме до Европа ама докато се прибера то ще ми излезе пак толко, за момента не бързам не ми е толко спешна колата така че изчакваме да се появи нещо читаво :) :) :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bubsa » 12 Яну 2009, 17:17

Бате без да се сърдиш,ама такива като тебе са ми ясни!Ти какво искаш за тези пари???
Аз съм сменил около 20 коли и съм се нагледал на "куповачи" като тебе,като искаш перфектна кола :arrow: В МАГАЗИНА!
Ти какво очакваш,някои които си я е пазил и поддържал сумати години една кола и е перфектна да ти я даде за без пари ли?
А авто къщите купуват поочукани и много амортизирани коли за без пари(ако ги постегнат е чудо) и ти там си тръгнал да търсиш!!!Разгледаи "продава" и може да изпадне нещо хубаво на добра цена,зарежи ги тея къщи,а най-добре ходи да си докараш,но хубавото БМВ навсякъде си държи цена :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 12 Яну 2009, 17:36

Батенце :mhihi: нема да се сърдя спокойно :) знам че си държи цена БМВ-то държи си я защото сигурно има защо :) а за парите абе то накрая така и ще стане че ще дам повечко :) за това изчаквам :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 12 Яну 2009, 18:57

Момчета , има всякакви коли , не е казано че като е евтина е боклук нито обратното.
    Но пък и аз съм се наслушал на джамбазки моабети :mhihi: :mhihi: :mhihi: - това е факт.
В търговията по принцип клиента е с предимство защото парите са в него. Нормално е да се търсят по- хубави коли за по-малко пари...а и такива се намират.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 12 Яну 2009, 20:21

По цял свят, клиентът е Цар!
У нас обратно. Имал притенции-гаден наглец, гледа всичко-тоя къде се намира? на разбирач ли са прай?
Клентът трябва да бъде мамен, лъган, ограбен и *бан. Та да може после "търговеца" гордо по нашенски да каже:"Как го набутах, на тоя бунак"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 12 Яну 2009, 20:45

Абе аз си имам едно мото:хубва кола втора употреба няма,има хубва цена :mhihi:
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 12 Яну 2009, 21:08

SvetlyoSvetlyo написа:Е да се разходиме до Европа ама докато се прибера то ще ми излезе пак толко, за момента не бързам не ми е толко спешна колата така че изчакваме да се появи нещо читаво :) :) :)

Пак по-добре...хем ще се разходиш до европа и хем ще си намериш нещо което искаше но няма да си прецакан... ;)То няма джамбаз на който да му вярваш...те всичките казват едно и също но дали е истина или не за дадена кола която си харесал..това им е тяхната работа да си продадат колите не да ти изброяват дефекти и историята на самия автомобил от покупката й!!! ;)
И ето защо купуват по около 500 евра с който си добавя превоза и малко пудрене и хоп цената скача на 4-6 бона...така че който търси намира...нормално е да бъде така...което ще рече че те по-принцип купуват коли който да им носи по-скоро печалба от колкото качеството й...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

...

Мнение от Изрода » 12 Яну 2009, 21:47

Когато търсех моята кола,обиколих цяла София със всички автокъщи,и се нагледах на какви ли не ЧУДЕСА,във единия краи на къщата некви тоталки,по средата сервиз а у другия краи некви лъскачки.Един даже ми вика-еи я мани тая дваиска,ами еи там имам едно купенце да и сложим едно дизелче и да се видиш у кола и аз :shock:
Накрая в Надежда бате има една "Автоборса РАИ" така се казва автокъщата. Отивам там и гледам няма сервиз към автокъщата(наблизо има де но не е толкоз явно),вътре само едни готини колици,като имам в предвит ИСТИНСКИ коли ,без мазаници по тех.Срещнах се със собственика(голем пич) и си казвам условията за кола-М пакет,кожа добра година и тн.,накреая уточнихме че може и без М пакет стига да е добра колата,за парите се разбрахме че не са проблем до 8.Тогава му казах на човека
" слушаи сега аз съм човек монтйор,като погледна една кола в очите и ми е ясно неиното минало,настояще и бъдеще.Искам истинска колица да си я карам с кеф"
Стиснахме си ръцете мъжката,оставих ми на човека капаро 300 лева за които ми даде документ и си тръгнах. За месец и половина човека не можа да ми намери кола и аз :shock: ,викам кво става ,а тои ми отговори БАТЕ ДАРАЦИ МНОГО НО КОЛА КАТО ЗА ТВОЯТА ДУША НЕ СЪМ ВИДЯЛ ЗА СЕГА,след още една седмица аз си купих моята.Отидох при човека и му казах че съм си намерил,тои ми ВЪРНА парите и ми пожела късмет и безавариино. Просто за първи път виждам такъв собственик на автокъща,а не като повечето 1000 лева капаро ,па на твое име , па на маика им тва,и взима първия кошник и аиде.Ако имаш интерес колега мога да ти дам точния адрес на автокъщата и да си говориш със човека. ;)
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 13 Яну 2009, 0:43

БРАВО ДОБРИ СЪВЕТИ нека иде до европата да срещне с 4есните араби , руснаци сърби , и тн и да си купи ме4тания автомобил ма вси4ките сте едни рабира4и не е истина на колегат п-нагоре дет каза 4е няма пазена кола има хубава цена ХАПКА МУ СВАЛЯМ МНОГО МЪДРО И НА 100% ПОДКРЕПЯМ ТОВА НЕЩО

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата