Автоборсите...
Модератор: Общи модератори
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- Zapa
- ентусиаст
-
- SuperMoto_vt
- кандидат ентусиаст
-
Бе мани тая измислена криза да не мислиш че ще почнат да ги разпродават на безценица!!Zapa написа:http://business.actualno.com/news_212888.html
- Zapa
- ентусиаст
-
SuperMoto_vt написа:Бе мани тая измислена криза да не мислиш че ще почнат да ги разпродават на безценица!!Zapa написа:http://business.actualno.com/news_212888.html
разбира се че не, но нали знаеш, че те и бакшишите винаги си мрънкат за нещо

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Zapa написа:SuperMoto_vt написа:Бе мани тая измислена криза да не мислиш че ще почнат да ги разпродават на безценица!!Zapa написа:http://business.actualno.com/news_212888.html
разбира се че не, но нали знаеш, че те и бакшишите винаги си мрънкат за нещо
Те да си мрънкат,що не се разходите до Европа и да си харесате нещо на сърце....

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Е да се разходиме до Европа ама докато се прибера то ще ми излезе пак толко, за момента не бързам не ми е толко спешна колата така че изчакваме да се появи нещо читаво

Бате без да се сърдиш,ама такива като тебе са ми ясни!Ти какво искаш за тези пари???
Аз съм сменил около 20 коли и съм се нагледал на "куповачи" като тебе,като искаш перфектна кола
В МАГАЗИНА!
Ти какво очакваш,някои които си я е пазил и поддържал сумати години една кола и е перфектна да ти я даде за без пари ли?
А авто къщите купуват поочукани и много амортизирани коли за без пари(ако ги постегнат е чудо) и ти там си тръгнал да търсиш!!!Разгледаи "продава" и може да изпадне нещо хубаво на добра цена,зарежи ги тея къщи,а най-добре ходи да си докараш,но хубавото БМВ навсякъде си държи цена
Аз съм сменил около 20 коли и съм се нагледал на "куповачи" като тебе,като искаш перфектна кола

Ти какво очакваш,някои които си я е пазил и поддържал сумати години една кола и е перфектна да ти я даде за без пари ли?
А авто къщите купуват поочукани и много амортизирани коли за без пари(ако ги постегнат е чудо) и ти там си тръгнал да търсиш!!!Разгледаи "продава" и може да изпадне нещо хубаво на добра цена,зарежи ги тея къщи,а най-добре ходи да си докараш,но хубавото БМВ навсякъде си държи цена

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Батенце
нема да се сърдя спокойно
знам че си държи цена БМВ-то държи си я защото сигурно има защо
а за парите абе то накрая така и ще стане че ще дам повечко
за това изчаквам 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Момчета , има всякакви коли , не е казано че като е евтина е боклук нито обратното.
- Но пък и аз съм се наслушал на джамбазки моабети

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Абе аз си имам едно мото:хубва кола втора употреба няма,има хубва цена 

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
SvetlyoSvetlyo написа:Е да се разходиме до Европа ама докато се прибера то ще ми излезе пак толко, за момента не бързам не ми е толко спешна колата така че изчакваме да се появи нещо читаво![]()
![]()
Пак по-добре...хем ще се разходиш до европа и хем ще си намериш нещо което искаше но няма да си прецакан...

И ето защо купуват по около 500 евра с който си добавя превоза и малко пудрене и хоп цената скача на 4-6 бона...така че който търси намира...нормално е да бъде така...което ще рече че те по-принцип купуват коли който да им носи по-скоро печалба от колкото качеството й...
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
...
Когато търсех моята кола,обиколих цяла София със всички автокъщи,и се нагледах на какви ли не ЧУДЕСА,във единия краи на къщата некви тоталки,по средата сервиз а у другия краи некви лъскачки.Един даже ми вика-еи я мани тая дваиска,ами еи там имам едно купенце да и сложим едно дизелче и да се видиш у кола и аз
Накрая в Надежда бате има една "Автоборса РАИ" така се казва автокъщата. Отивам там и гледам няма сервиз към автокъщата(наблизо има де но не е толкоз явно),вътре само едни готини колици,като имам в предвит ИСТИНСКИ коли ,без мазаници по тех.Срещнах се със собственика(голем пич) и си казвам условията за кола-М пакет,кожа добра година и тн.,накреая уточнихме че може и без М пакет стига да е добра колата,за парите се разбрахме че не са проблем до 8.Тогава му казах на човека
" слушаи сега аз съм човек монтйор,като погледна една кола в очите и ми е ясно неиното минало,настояще и бъдеще.Искам истинска колица да си я карам с кеф"
Стиснахме си ръцете мъжката,оставих ми на човека капаро 300 лева за които ми даде документ и си тръгнах. За месец и половина човека не можа да ми намери кола и аз
,викам кво става ,а тои ми отговори БАТЕ ДАРАЦИ МНОГО НО КОЛА КАТО ЗА ТВОЯТА ДУША НЕ СЪМ ВИДЯЛ ЗА СЕГА,след още една седмица аз си купих моята.Отидох при човека и му казах че съм си намерил,тои ми ВЪРНА парите и ми пожела късмет и безавариино. Просто за първи път виждам такъв собственик на автокъща,а не като повечето 1000 лева капаро ,па на твое име , па на маика им тва,и взима първия кошник и аиде.Ако имаш интерес колега мога да ти дам точния адрес на автокъщата и да си говориш със човека. 

Накрая в Надежда бате има една "Автоборса РАИ" така се казва автокъщата. Отивам там и гледам няма сервиз към автокъщата(наблизо има де но не е толкоз явно),вътре само едни готини колици,като имам в предвит ИСТИНСКИ коли ,без мазаници по тех.Срещнах се със собственика(голем пич) и си казвам условията за кола-М пакет,кожа добра година и тн.,накреая уточнихме че може и без М пакет стига да е добра колата,за парите се разбрахме че не са проблем до 8.Тогава му казах на човека
" слушаи сега аз съм човек монтйор,като погледна една кола в очите и ми е ясно неиното минало,настояще и бъдеще.Искам истинска колица да си я карам с кеф"
Стиснахме си ръцете мъжката,оставих ми на човека капаро 300 лева за които ми даде документ и си тръгнах. За месец и половина човека не можа да ми намери кола и аз