Простащината завляда и медиите!!!
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Fking написа:someone, ти ако желаеш сподели за твоите колеги, май и ти си в една от групите
Не съм в нито една от изброените групи

А и кой знае какво за споделяне за колегите ми няма. Има свестни хора, има и задници - както предполагам е навсякъде.
Пък и нали знаеш библейската притча - да не вземе да се окаже, че говоря за треската в окото на другите, пък не виждам гредата в своето

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
И до къде са стигнали че да показват снимки с телата на загиналите в катастрофи. Алооо редакторчето, как ще се почувстваш ако видиш на първа страница сина си премазан в кола???
Човешката наглост и алчност е стигнала до там че вече не се спазват никакви принципи и морал. Има хора които са готови на всичко за някой лев. Чак ми е гнусно да го коментирам това.
Човешката наглост и алчност е стигнала до там че вече не се спазват никакви принципи и морал. Има хора които са готови на всичко за някой лев. Чак ми е гнусно да го коментирам това.
Miliev написа:Няма как сега това е популярно а и единствение начин човек да се бори с тях е през съда. Интересно има ли някой информация дали някой от вестниците е осъден за клюка или нещо подобно?
Абе за "нормалните" вестници не знам, но нали слави там по едно време ги беше засъдил жълтите преси - вестници, телевизии... кво напраи?
П.с. Със сигурност се водят дела срещу вестници и телевизии, но те самите няма да си признаят, защо ли

someone написа:То като цяло вече рядко се срещат свестни хора...ама на...всичките тука сме се събрали![]()
Ееех...а какви хора имаше едно времеее...свестни, свестни, с лопата да ги ринеш

Enderial написа:Miliev написа:Няма как сега това е популярно а и единствение начин човек да се бори с тях е през съда. Интересно има ли някой информация дали някой от вестниците е осъден за клюка или нещо подобно?
Абе за "нормалните" вестници не знам, но нали слави там по едно време ги беше засъдил жълтите преси - вестници, телевизии... кво напраи?
П.с. Със сигурност се водят дела срещу вестници и телевизии, но те самите няма да си признаят, защо ли
Осъди ги и дари парите, ако не се лъжа...
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3