помощ, ше ми вземат книжката :(

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 14 Окт 2008, 20:18

AceMF написа:За 3 години да ти я вземат. На никого не му хрумна изобщо, че тия ограничения са, за да се спазват или поне да се превишават с малко без значение с каква кола и колко голям гъзар си, ама съветите как да се изкръшка, след като си се посрал, валят един след друг :clap:
Проучванията показват, че падането на скоростта под 176,7км/ч намалява с 93,4% аеродинамичния коефициент на автомобила :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 14 Окт 2008, 20:42

AceMF написа:За 3 години да ти я вземат. На никого не му хрумна изобщо, че тия ограничения са, за да се спазват или поне да се превишават с малко без значение с каква кола и колко голям гъзар си, ама съветите как да се изкръшка, след като си се посрал, валят един след друг :clap:

Е извинявай, но на мен ми взеха книжката на Околовръстен път. Там вечер хората от форума си правят гонките, и си ръчкат колите. Там където минават с 200км/ч, та най-вероятно и повече. Там където всеки петък и събота се събират по 50 коли и си играят на "Кой е по-по-най!". С тази разлика че аз не минах в 22:00, когато има движение, а си се прибирах в 01:52, със скорост от 100км/ч на път по-широк от нашата родна магистрала. Ако имя някой от този форум, който когато е сам на пътя, на 4 платна и кара БМВ, и мине с 50км/ч, незнам какво трябва да направя. Ама сигурно трябва да си издам книжката в КАТ.
С Уважение!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 14 Окт 2008, 21:01

ма тебе те е яд че са ти зели книжката щот си бил с превишена скорост или щото има други дето все още карат ??????????????????????????????????????????????????????

katо карат с 200 рано или късно ще станат на пастет - по-добре рано и сами да се омазват да не трепят други хора

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 14 Окт 2008, 21:09

Абсолютно всеки срещнат си мисли че трябва да ме е яд, че незнам си какво.
Баща ми е в МВР. (макар да не съм го виждал от 2 години все пак се чуваме). Имаме преки връзки в КАТ на доста високо ниво. Имаме и отличен адвокат под ръка, за евентуално обжалване в съда. И знаеш ли какво реших аз? Да се оправя сам! И си изкарах 3те месеца без книжка и въобще не ми правеше впечетление че съм без книжка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 14 Окт 2008, 21:14

За тва дето не си ползвал връзките - супер, но личи от поста че те е яд че са ти взели книжката там където другите са много по-зле от теб - е хубаво де, казах ти рано или късно ще станат на пастет, само дано не утрепят на някой семейството.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 14 Окт 2008, 22:03

sk. написа:Абсолютно всеки срещнат си мисли че трябва да ме е яд, че незнам си какво.
Баща ми е в МВР. (макар да не съм го виждал от 2 години все пак се чуваме). Имаме преки връзки в КАТ на доста високо ниво. Имаме и отличен адвокат под ръка, за евентуално обжалване в съда. И знаеш ли какво реших аз? Да се оправя сам! И си изкарах 3те месеца без книжка и въобще не ми правеше впечетление че съм без книжка.

sk. ,пичага,ти ако не се лъжа имаше една ''Страхотна история" преди няколко месеца,която стана N на брои страници и не бяха в твоя подкрепа ми се струва;) .Не си вкарвай таралеж в гащите отново :winky: .Мен пък как за 8 години са ме спирали 1 път за скорост с личният автомобил и беше преебан радара на полицаите :mhihi: :mhihi: .Как досега не съм дал 1 стотинка рушвет!!!!Факт!!! Ми защото в 01:52 карам с 60 при ограничение 50 на окловръсното затова. Защо е нужно да се правите на големите тарикати при ясната прдстава ,че карате с превишена скорост където и децата знаят че седят с радари??!!Ми карайте ,терикатейте,ама нужно ли е да ревете по форума ПОМОЩ??? Никой не е застрахован и мен ще ме улепят накаде някога,ама една стотинка няма да видят ,па белким ми стигнат 39 точки и да изкарам 250лв. за акта.

Сега всички дето ще им вземат кижките да стиснат зъби и следващия път да си опичат акъла.Успех!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 14 Окт 2008, 22:06

absix написа:
Мишу написа:лошото е че има моменти дето викат бе луд ли си пожарна с 170км/ч :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Да понякога наистина се запъват ченгелите,на мене за скорост ми прибраха талона и на въпроса ми: "Ма аз сега акт ли ще имам?"
Полицаят ми каза:"Ми то аз талона ти не го взимам заради томбола с награди"

:shock: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 14 Окт 2008, 22:09

С уважение , колега sk., ама ти си си неспасяем случай в това, че не можеш да разбереш простата логика, че карането далеч над ограничението не случайно би трябвало да се наказва по-сурово. Ако си спомням добре, ти си оня със супербързите рефлекси, дето е имал супер много ситуации на пътя през многогодишния си стаж преди да вземе книжка, и на когото тя най-несправедливо бива отнета, въпреки че возенето на мацки с 200 трябва да бъде насърчавано, но пък си толкова супер благороден, че няма да използваш супер яките си връзки и супер якия адвокат, за да се върнеш на пистата.
Виждам, че си на принципа - щом другите правят еди к'во си, що пък и аз да не го правя (ако си такъв акълия, за какъвто се имаш, ще трябва рано или късно да разбереш. че е върло грешен).
Да речем, че ми се е наложило да пътувам през нощта заедно с жената и се прибирам кротко към нас по околовръстното. Уморен съм от пътя и без това, за да са ми реакциите на 6, а един като тебе вчерашен джигит, шпори насреща някоя баварка, набримчил баса, целещ неравностите, за да им подскачат на малките гювендии бозките, всичко, за което е мечтал е налице. Какво ще кажеш, ще пусне ли после същият този тема "Претрепах 4-5 човека, ше ми земат ли книжката?"

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Окт 2008, 22:37

El_Loco написа:То вчера и на мен ми прибраха отново талончето. За втори път на околовръстното не приемат пари, направо си мисля вече че са станали неподкупни.
сайънс фикшън :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 14 Окт 2008, 22:40

Като не искате да плащате на полицай и да плащате актове си вземете по един радар детектор. За 2 месеца си е избил парата :mhihi:
Не съм от хората които настъпват, но вечерно време на празни улици да карам с 50км/ч си е престъпление за мене, поне до 70 да се отпуснат след 23.00 часа :mhihi:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 14 Окт 2008, 22:49

ако не е имало камера обжалвай в съда с член 165 ал.2 т.6 някой път минава :mhihi:
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Окт 2008, 8:48

аз също бях без книжка 3мес. не е с акт ,а административно наказание. изкарах си времето,изтърпях си наказанието и тва е! не мъркам...!кат ме спрат и съм нарушил-плащам! ако не земат/което ,обаче не ми се е случвало почти никога/ си зимам акчето и -дома. никой не ми е крив,че съм решил да нарушавам ,па после да рева...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 15 Окт 2008, 12:23

Човек трябва да си признава грешките момчета, по принцип полицай винаги може да се направи, че е минала линейка или нещо подобно със специален режим, пък и скорости до 90км/ч мисля, че са нормални, при положение че няма толкоз движение или пък хора наоколо. Отделен въпрос е, че някои хора не знаят как да се държат при такава ситуация, все пак да не забравяме че и полицаите са хора, НО при дадена такава ситуация той е контролен орган и е там на пътя точно за това - да контролира, а спреният в случая е в нарушение. С полицай само с добро. На няколко пъти ми се е случвало да ме спират точно за това. Веднъж на магистралата с 196км/ч, без колан, нямаше много движение - резултата беше фиш, че карам в аварийната лента. Друг път на междуградски път стрелката сочеше малко след 210км/ч, радара сигурно беше пощурял, ограничението беше 40км/ч, видях само че полицаят отвън се хвана за главата. Не спрях изобщо, и нататък минах през населено място с над 170км/ч. В грешка съм, зная го, осъзнавам го и не го повтарям, но просто се случват такива неща. Такъв съм и такъв ще бъда, но трябва да се замисляме, просто да мислим и това е. Никога не толелирам карането на МПС в пияно състояние, защото вече си изпатих. Но твърдо стоя с убеждението, че до 30-40км/ч превишаване на скоростта, в определена ситуация, когато са само нарушителя и патрулната кола, трябва да има компромис...
AcoTo®

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mg87 » 15 Окт 2008, 14:56

така не че се оправдавам но не сам от тези дето рискуват на патя, е верно с 60 км отгоре сам но често минавам от там и ми е познато... става вапрос за околоврасното на благоевград покраи бензиностанция шел за които не знае там патя е еднопосочен и нямаше никакво движение, демек 2 платна само за мен...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Окт 2008, 14:58

Познаваш пътя и заедно с това ти е известно какво става в бъдещето, не минава ли някой мангал, куче или котка от там нали?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата