Новите ГТП стикери
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Новите ГТП стикери
аз стикер за ГО не съм лепил от много години, вече не помня колко точно, ама поне 5... проблеми не съм имал, нито са ме питали
хубаво е, че и тоя за прегледа ще се разкара, нашият човек с печатницата е мултимилионер вече, та... все тая

хубаво е, че и тоя за прегледа ще се разкара, нашият човек с печатницата е мултимилионер вече, та... все тая

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Моджо написа:От 2027 чета че няма да има стикер за застраховката. Не че съм го залепил) Даже не го знам къде е
).
И аз карам без стикери, а тия на ГТП ми седят горе зад огледалото и не го виждам изобщо.
Иначе ме бяха спряли с 36-цата, като ми върнаха документите само казаха, че тоя стикер трябвало да бъде залапен, но нищо повече.
Миналата седмица ме спираха с 61-цата и нищо не казаха.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- St.Trinity
- Потребител
-
Мен друго ме подразни, че трябва да си запазя час. И то не конкретния пункт, а всички се опитват да работят по този начин. Напомнят ти със SMS около десетина дни преди това, от теб се очаква да се свържеш с тях и да ти запишат час. Въпреки напомнянето просрочих нарочно, не съм забравил. Примерно Събота ми изтича, Неделя не мога и да искам, Понеделник имах да върша нещо и отивам Вторник сутринта, без ангажимент. Наясно съм че съм минал 2 км нелегално. Имате ли час? - Не, нямам. Е тия коли са преди теб, и ми показва разпиляно паркирали (празни) коли на територията на пункта, даже вика: собствениците им са ги оставили и пият кафе и ние ги минаваме. Викам си на акъла, *ах тия собственици. Две други коли (със собствениците им вътре) са се наредили на опашка и една минава в момента. Отивам да кажем в 9:30 и ми казват че до 12:30 са запълнени. Един преглед трае около 25 мин., до пункта в който отидох имаше и друг в съседство. Викам им: оставам, нареждам се, запомнете след кой ми е реда, когато - тогава. Минаха двете коли от опашката, имаше и един който вървеше напред-назад без колата си, и той беше преди мен, докара си колата мина и той, и изненадващо - следващия бях аз. Винаги досега, включително и този път съм минавал и минах по първия начин. Естествено, не ми хареса как ми залепиха стикера настрани, и по-късно същия ден си го отлепих внимателно и си го презалепих най-долу вляво под гражданската.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Досега не са ми искали час. Ден-два преди да ми изтече ГТП обикалям местните пунктове и винаги се случва някой да е празен или само с кола пред мен. Другият вариант е да се ходи следобед след 15 ч., когато почти винаги пунктаджиите седят и лапат мухите