По-добре ли бяхме през соца?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: По-добре ли бяхме през соца?
Всъщност нещата май залитнаха от една крайност в друга.
Аз си спомням как случайно или не,на даскала по история му бяха сложили стол с разкъсана/липсваща тапицерия.Нашият хвана и го хвърли посока вратата,на сантиметри от главата ми мина..А това нормално ли е?
Аз си спомням как случайно или не,на даскала по история му бяха сложили стол с разкъсана/липсваща тапицерия.Нашият хвана и го хвърли посока вратата,на сантиметри от главата ми мина..А това нормално ли е?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Т'ва да не е мангал ? Че не ми се вярва да не се е намерил, досега, кой да му усуче сополите около врата 

Ubi dubium, ibi libertas
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Най вероятно , и другото още по-вероятно някой около него от роднините има от циганските партии или организации затова не смеят да го пипнат .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
K_Ilkov написа:
За едно и също си говорим ... само дето ти си мислиш, че всичко щеше да е ОК ако соца беше останал,
а аз знам, че не е имало как да продължи тази утопия много повече. Това е.
Къде прочете, че съм имал такива мисли

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Мда очевидно пак не съм разбрал
Искаш ли с 2-3 изречения да споделиш за кво се бориш тогава и какво точно искаш да кажеш?

Искаш ли с 2-3 изречения да споделиш за кво се бориш тогава и какво точно искаш да кажеш?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Какъв пък е този зор с мангалите? Биеш му тикметата и те разбира.Не съм срещал мангал да не разбира от бой.Явно ако е циганче му е кеф,че му минават номерата и няма награда. Ако е баща му ще реве като магаре и ще е кротък,защото оня знае как да бие.Сега си представете цигането,което е кротко в къщи,защото там грешките не се признават и в един момент в обкръжението на кирливите българи,които му е втълпено да мрази ги е шубе да му завият сополите.Как да не им се качиш на главите? Това е героично в неговите очи.
Там наоколо няма ли някой от старите полицай,дори и пенсионер да е човека, да го вкара в пътя за две минути?
Там наоколо няма ли някой от старите полицай,дори и пенсионер да е човека, да го вкара в пътя за две минути?
K_Ilkov написа:Мда очевидно пак не съм разбрал![]()
В обществен план се боря за световен мир и дружба между народите. В личен план (след 18 годишна връзка и 11 годишен брак) - за йедни живот

Какво искам да кажа? Ми за пореден път:
Заглавие на темата:
По-добре ли бяхме при соца?
Аз лично наблюдавайки сега как живеят хората и сравнявайки го с онова от едно време, мисля че тогава хората живееха по-добре. Това е

Не коментирам, дали соца е правилен или не, дали това сега е върха на сладоледа (баси, бивш комунист и сегашна социалистка са с най-високи рейтинги), атомната енергетика на САЩ, теориите на X, Y или Z, исторически факти без никаква връзка с материята и какво ли още не. Материално не могат да се сравняват по никаква връзка. Най-малкото тогава нямаше Айфон 7-8 и т.н. и в тоалетната на двора се светеше със свещ. Мизерия

И сега ако не си разбрал, не мога да ти помогна

Красиво е да видиш смъртта си като край и ужасно е да живееш с края си като падение във вечността.Червеят не надживява лайната,а живее от тях.Честито ви бъдеще,наследници!!!!Радвам се ,че не ми е позволено да живея с вас.Красиво беше да се бориш за нещо.Тъжно ,но и велико да го постигнеш.И? Гняс.Нашето просвещение,великите про-мъжки ку..вета се вдигат с про-величайшият рап да ни обясняват за загубеният ни живот и време.Какво се опитвате да ни покажете?Да живееш не е само да друсаш крушата и да дерзаеш глупако,трябва и да чувстваш.Парите са средство,а не начин на живот.Щастието е заключено в отношението,а не във възможностите.Знанието и културата те правят извисен и велик, а не колата и русата п**** до теб.Защо ли всички се смятат за велики и нещо?Преди да се родите е било тъмнина и нищо,така ли?Ще ви кажа нещо съвсем лично,а то е,че всички сме само за много кратко време тук.Ако направиш нещо,то е хубаво и се запомня,ако не,изчезваш,буквално и завинаги.
Доста високопарно изказване... жалко, че нищо смислено не роди
Приятен ви живот зад граница! И аз се радвам, че не ви е позволено да се върнете! Червеи не ни трябват, а лайната трябва да се изринат, а не да се ядат! 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
BMW_POWER написа:И сега ако не си разбрал, не мога да ти помогна
За щастие нямам 'псолютно никаква нужда от твоята помощ

Като за човек, който е искал само това да каже бая пописа в темата

Все тая ... констатацията ти не върши НИКАКВА работа никому без причините

Пак да си кажа аз

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
K_Ilkov написа:За щастие нямам 'псолютно никаква нужда от твоята помощ![]()
Като за човек, който е искал само това да каже бая пописа в темата![]()
Все тая ... констатацията ти не върши НИКАКВА работа никому без причините![]()
Пак да си кажа аз
Пописах, вярно е

Не казвам, че соца е нещо прекрасно. Просто сега народа (в по-голямата си част) е много по-зле. Излез извън Околовръстното, мини през Подбалканското, ама не обикаляй градовете, а мини през тях. Иди в Северозападна бг. Родопите са си вече турска територия, Делиормана също. Мангалите са 20% (сиреч над милион), талибани, африканци и всякаква паплач от Африка и Азия се чувства като у дома с в центъра на София. Пусни една анкета, кого не са обрали или крали каквото и да е. Ще се уплашиш....
Писа се много, за режима на тока при соца. Ама режим имаше и после. Че и купони за храна и бензин. 20л на месец, след 90-та. Ами режима на водата? Не че много хора дори и сега не са на режим ... Сега режима се размина по една единствена причина. Ликвидираха се всички големи консуматори. Кремиковци, Плама, Радомир, Ленин - Перник, Химко и т.н. Ако бяха в системата, от десет дни щяхте да сте на свещи

Единствената "далавера" от демокрацията е, че сега е по-лесно да избягаш. Под това се подписвам с две ръце

p.s.
За последните 14 години в България са закрити 764 училища. Това се казва в писмен отговор на бившия министър на образованието Меглена Кунева, получен през последния работен ден на Народното събрание. В същото време са открити 12 нови училища.
А каква е сметката от 89-та насам? Единствено са се увеличила бройката на "университетите". Преди имаше 4-10 кандидат-студента за място. Сега има 3-5 студентски места за завършил средно.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ти си знаеш твоето, аз ще си карам по моето
Ситуация:
- има проблем
- търсим решение
- мислим какво е породило проблема
- как и защо са се случили нещата
- виждаш кое от случилото се положително и кое отрицателно
- задържаме положителното и бастисваме отрицателното
За съжаление нито се запазиха хубавите неща от соца, а такива има, нито се изкорениха проблемите на соца след 90г.
По-скоро стана обратното, но със сигурност вината не е в "демокрацията" като обществен строй,
а в изпълнителите, който са в основната си част соц върхушката и техните отрочета
Елементарната констатация ти върши работа само на теб понеже си избрал да не си тук
Аз тия неща, за които ти ни отваряш очите тук в темата ги виждам всеки ден, не си ми нужен за да ме открехнеш
И за училищата мога да напиша повече от теб от първо лице и за днешните деца в БГ и тн.
На мен реването за соца не ми помага да си реша проблемите за теб не знам

Ситуация:
- има проблем
- търсим решение
- мислим какво е породило проблема
- как и защо са се случили нещата
- виждаш кое от случилото се положително и кое отрицателно
- задържаме положителното и бастисваме отрицателното
За съжаление нито се запазиха хубавите неща от соца, а такива има, нито се изкорениха проблемите на соца след 90г.
По-скоро стана обратното, но със сигурност вината не е в "демокрацията" като обществен строй,
а в изпълнителите, който са в основната си част соц върхушката и техните отрочета

Елементарната констатация ти върши работа само на теб понеже си избрал да не си тук

Аз тия неща, за които ти ни отваряш очите тук в темата ги виждам всеки ден, не си ми нужен за да ме открехнеш

И за училищата мога да напиша повече от теб от първо лице и за днешните деца в БГ и тн.
На мен реването за соца не ми помага да си реша проблемите за теб не знам

Последна промяна K_Ilkov на 30 Яну 2017, 11:53, променена общо 1 път

...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Чета темата и една абсурдна мисъл ми изникна: При соц-а не сме живели по-добре. Просто... сега живеем по-зле...
Excellent! Steven is my name!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе то и по времето на хитлер, чистите немци са си живели добре...ама то в днешно време забраниха тоя строй