Бисери от форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Re: Бисери от форума

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Яну 2026, 20:57

b_u_b_o написа:И кво сега, скоро ще си имаме Ал Бънди министър председател и Пеги президентка... :mhihi:

:ahah: LMAO :ahah:
Относно Шрек премиер и Йотова президент. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 23 Яну 2026, 17:20

Jordana написа:А какво казва бръснача ако някой говори като Тиква държи се като Тиква прилича на Тиква и лъже като дърт циганин ? Тиква ли е или циганин ? :roll:

Данчо рууулз, по повод какво казва бръснача на Окам за ББ - роден за политик в моя добавка. :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Яну 2026, 9:04

mr_petroff написа:Чета заглавието на темата и си викам ,че тука приемате нови членове . И такова , да се запиша начи и аз , може и за мен келепир да има ...

Иначе вече е ясно - Радев 48% и със Сокола , Побойника , Историческия парк и подкрепата в сянка от Коцето Путинов осигуряват стабилно мнозинство .Тиквата и Прасчо в изгнание из третия свят / Барселона , Дубай , Антили/,щото докато ги приберат на топло , те помислили да отлетят на топло :dunno: .Родината цъфти и процъфтява ,проспиратет навсякъде . Левъ се е върнал /1 BGN = 8,50 $/ , имало е БУЛЕКЗИТ и не сме в ЕС . Напуснали сме НАТО и сме в нов военен съюз с Русия , Беларус , Китай , Пакистан ,Иран - и асоциирани членове САЩ и Турция и никой не смее да ни закача...Създали сме анти Шенген и сме затворили границите за всички , освен за братята от горния съюз плюс ЮАР...По пътя се движат Лада , ТOGG , BYD и някой баровец с Кадилак , и всички лятото са на Царево :yes: Е какъв живот ни чака само :lalala:

От темата Боташ на Румен Радев. Един пост, който представя хумористично някакъв възможен вариант, само ще добавя, че Царево ще му върнем старото име - Мичурин за да е в тон с всичко. Като е гарга да е Радева все пак, ъъъъ...рошава. :confused:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Яну 2026, 14:32

alekangg написа:Какво пречи утре да се забрани телешкото напълно, както е свинското по някои арабски страни?
Не са решили, не е станало.
Може да задължат всеки човек да върти някое колело да генерира ток всеки ден по няколко часа.

Jordana написа:
Може да задължат всеки човек да върти някое колело да генерира ток всеки ден по няколко часа.
Така индивида ще изгори калории , ще изгори ценен кислород, ще отдели отровен СО2 и ще похаби повече храна , ще намали ресурсите на планетата и ще генерира отпадък..Така че ако някой иска да спаси планетата да си сложи един по едър камък на врато и да се метне в морето , няма да се хабят ресурси за него и ще нахрани рибите ..

:mhihi:
От темата за имиграцията по повод обсъжданията в Канада да ограничават телешкото заради отделянето на въглероден диоксид.

Предишна

Назад към Извън Темата