Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Криминална тема

Мнение от seimo » 10 Фев 2026, 10:51

А дали са будисти? Според мен са взаимствали някви неща от будизма, но са религиизна секта.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Фев 2026, 10:51

Значи има клип как убиеца си тръгва от там няколко часа по-рано, после го издирваме няколко дена ? Клип как се чуват изстрелите има ли :dunno:

Министъра къде е ? Някой виждал ли го е :dunno:

Това е поредното нещо, което се е случило в държавата, и няма да разберем защо и как.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 10 Фев 2026, 11:19

Честно казано аз не следя този случай, а и не се интересувам. Коментират някакъв кемпер, нямал сняг под кемпера, имал сняг, малко завалял, много завалял. Някакви вертикални чертички … бла бла
https://www.facebook.com/share/v/1FALSj ... tid=wwXIfr
Последна промяна Exclusive89 на 10 Фев 2026, 11:42, променена общо 1 път
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Фев 2026, 11:19

Абе тия и те анонимните елфи, където все всичко знаят, записа в който се вижда как тия се сбогуват било внушение, че се сбогуват. :mhihi: :dummy:
empar написа:
Spunky написа:Според мен са пречили на местна, ловна-бракониерска групичка, която е организирала трафик на мигранти в района по заповед/със закрила от ДС лайната. Предполагам е добър бизнес и са им бръкнали дълбоко в

Това и по-назад го каза и все така не се връзва. Не твърдя, че е невъзможно, но да поразсъждаваме малко.
Какви хора се занимават с трафик през границите, с какво разполагат и колко пари изкарват?
Подобни дребни кримки дали имат пари(и възможността да се доберат до правилните изпълнители) да платят толкова майсторска екзекуция?
Трима здрави, прави мъже с по един куршум? Това и СОБТ доста ще се озори да го свърши толкова чисто. :dunno:
Нещо друго, което не се връзва е майсторската екзекуция с абсолютно аматьорският палеж. :paranoid:
Ако са засегнали нечии интерес, е било много по-дебело от кокошкарски трафик на бело и сирийски инженери.

пп. Самоубийството пък тотално не се връзва с будизЪма. :dunno:

Връзва се ти, връзва се със случая. В будизма там се минават каквито се сетиш пътища и като го омешиш с "християнството", нещата стават, че един индивид започва да си прави всякакви интерпретации на религиите. Този техният гуру не знаеш на какви неща ги е учил. Интервюто с бащата не съм го гледал, ама с майката...не ми се стори съвсем не в час, само малко. Представяте ли си, че детето и е мъртво, а тя за да не падне по гръб обяснява как да го пусне да живее с тези умопобърканите другите как това било най-доброто и решение в живота защото намерил сродни души с подобни интереси. :kuku: Всяка нормална майка щеше да се обвинява поне в началото и щеше да казва как по-добре да не го беше пускала. Живеела била тя на 5-6 мин. ама като в питаха къде не каза разстояние с кола ли, пеш ли, с хеликоптер ли. Как ще дадеш невръстното си дете да живее с някакви си там ментори? Това да не ти е да го пратиш на зелено училище, скаутски лагер за малко или нещо подобно? Не, това са някакви хора бе, що за хора сте вие да си пускате децата? Ама какво говоря, тя така обяснява, че на мен не ми стана ясно първо колко семейства има, второ кога е живяла в МеХико, кога и дали е била в Тенерифе , кога в България и кога изобщо сина и е живял с нея. Въобщееееее...толкова ясно изглежда това с тези самоубийства, че няма накъде, а тя явно хал хабер си няма тези ментори с какво да се занимавали. Те я питат някакви конкретни неща, тя отговаря как щяла да съди някой обяснил, че тя на не знам си коя дата щяла да ходи в Тенерифе или не. Много важен детайл, много важно как журналистите не успели да кажат точно кой и как е живял в тази комуна.

enigma написа:Означава Иисус Христос Ника (Победителят), това си е православен символ.
Да не е някакъв клон на тая варненската секта, какво беше - исторически парк ?

Православен, ама такива неща се рисуват и използват от баш сектантите. Християнството си има църква и в нея има икони, няма свободни драсканици на символи от всякакво естество. Да не ти казвам, че съм малко по-краен и за мен дори католиците са нещо подобно на сектанти защото с много шантави от тях съм говорил и докато православен да го натикваш в секта е почти невъзможно, то католика е готов по презумция ако е психически лабилен. Самото създаване на католическата църква си е вид ерес, просто защото изведнъж папата решава, че иска много повече власт, пари и се овълчва буквално. Тези, които стоят против това се отделят като православни, той папата започва и да променя неща от Библията както му е угодно. Та за мен всичко различно от това да влезеш в църква или параклис си е секта. Всякакви съм возил, ама ей тука да ти дам едни книжки на децата да дадеш за Господ са, за Христос да четат, на добродетели да се учат. Викам религиозните добродетели ги има само в една книга - Библията. Ама ходят ли на църква, ходят бе, по празниците големите и ако минем през някой манастир и има време. И като почнат да ми разправят как ходят в някакви християнски църкви...всяка събота. :mhihi: Абе хора, вие сте изпляскали вече, ама не го знаете.
И сектите водят до два края - или самоубийство ако са вече тотално ненормални или в масовия случай до завещаване на имуществото. Ето, комшията баща му вика да ми продава къщата, аааааа не, тя не се продава, ще я оставяме на църквата да има нещо от нас за Господ. :kuku: Няма живи братя и сестри, няма деца никой, трябва да завещае нещо на родата или да им завещае парите ако я продаде, не, на църквата. Каква църква бе човек му вика бащата, вашия шеф е някой живеещ на някой остров и ви харчи парите от дарения и никога не го виждате, църква вика. Не, това било църква и ходят да посрещат изгрева там по бели ръкави и се молят, ъмммммм, оммммм, аммммм...и подобна църква е залепена до едно голямо училище даже и все някакви гламави виждаш влизат и излизат. А е църква защото има християнски кръст върху нея. Да привлича и да мами децата от малки. :censored:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 10 Фев 2026, 11:38

Доколкото разбрах, сина ѝ е 23 годишния. Та на 23 години като е, малко "как може да си пуска там сина" не върви май :dunno: :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 10 Фев 2026, 11:48

На 23 е сега, но е с въпросните гурута, лами, рейнджъри и т.н. от 12 годишен. Или поне така се твърди.
Вече на нищо не може се вярва. Видеата, както се вижда от горната дискусия във фейсбоклука, са пълна пунта-мара.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 10 Фев 2026, 12:21

Top Gun Maverick написа:
enigma написа:Означава Иисус Христос Ника (Победителят), това си е православен символ.
Да не е някакъв клон на тая варненската секта, какво беше - исторически парк ?

Православен, ама такива неща се рисуват и използват от баш сектантите. Християнството си има църква и в нея има икони, няма свободни драсканици на символи от всякакво естество.

https://gracefiber.com/blogs/symbols/ic ... Czh-OnApXS

Съвсем сериозен символ си е в Християнството. Цялата му история е в линка.

По темата - това е много интересна информация:

https://vijti.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0 ... B2/233150/

Сигурно истината е някъде по средата, но уот да фък?! Какви са тия родители?!

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 10 Фев 2026, 12:23

Аз доколкото разбрах от интервюто по Нова синът и живял от малък с рейнджърите ,но тя била на 5-6 мунути от тях. Това било най- доброто което била правила за него :kuku:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Фев 2026, 12:26

Да, нали и аз върху това доста акцентирах.

empar, един младеж е адски вълнуващо да е в някаква група с някакви интереси, малко става като във филма Point brake, ако щете си изберете оригинала с Патрик Суейзи и Киану Рийвс, който винаги ми е допадал повече, ако щете изберете репликата от преди няколко години. Та всяко такова затворено общество от малка група може да има изключително вълнуващи изживявания, които да сплотяват. Обаче в даден момент ако някой или някои не са в час, но са от първите, тарторите, те много лесно може да започнат да влияят умствено на новите и младите. От 12-годишеннако е с тях... :confused:
Не виждам какво има да се чудя чак толкова, ей сега слезна една лелка с твърдо мнение, че това не е секта, че тези са видели нещо, което не е трябвало да видят и са ги очистили. Викам какво, мигранти, дрога, това не е причина за такова масово убийство, никой от онези няма да се занимава с подобно нещо. И тая ми вика можело да има залежи на сребро отдолу(как до миналата година никой не знаеше, че среброто изобщо съществува бе мамка му :mhihi: )терена бил техен и някой искал да им го вземе. :mhihi: Ама кемперът, който теглили бил бял, пък техния тъмен, ама записите били манипулирани, това със звука не било вярно, че се сбогували, после вика даже и да се сбогували, нищо не значи. :mhihi: Е не значи, ако не чувал тона. На Славито "за мен беше чест" едно време звучеше по един начин, а на тия "за мен беше чест" звучеше все едно казват абсолютно различно нещо. Обаче не, Бойко и Пеевски са ги убили сигурно за да им вземат земята, залежите, да им вземат животните от планината или дървената мафия. Сякаш нямаше 20 различни начина ако е нещо такова да стане, ами трябваше с 6 убийства.

smamf, не съм казал, че не е християнски, имах предвид как ей тези секти ползват точно християнски символи за да ти приспят вниманието и да те облъчат, че правиш нещо, което е свързано с Христос. Съгласни сме единодушно, че по-християнскинсимвол от кръста няма, нали? Но е факт, че може да го видиш на върха върху всякакви измислени "църкви" на всякакви, които даже ползват името Христос или християнската църква на еди кои си и тези кръстове си стоят свободно върху сградите. Но вътре има топноней такива хахота, които си даряват всичко в един момент в името на "Бога" или се самоубиват или ги самоубиват и такива тъпотии. Това исках да кажа аз относно символа, а не, че изначало е фалшив или сектантски.

Изоооооооообщо не изключвам да е имало и педалски взаимоотношения в тази комуна, секта или каквото е там, може и с малолетни всякакви неща да са правили. Подобни хора са тотално извън нормите на реалния свят.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 10 Фев 2026, 13:58

Кемпера са го търсили за пред телевизиите! Най-вероятно са знаели в кой район е, просто не е било ясно мястото. Камери са го снимали, сигнала от телефона е бил ясен къде е горе-доло...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 10 Фев 2026, 14:05

Много удобно някой да излезе и без да се споменава кой е и какво е, да каже че е педал и ги познава. :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Фев 2026, 14:21

Една учителка разсъждаваше тука защо другите родители мълчали. И как така ако не са знаели къде ходят и т.н. тези деца ще са напускали училища да минават в частни, как са ходили където и да е, каму ли зад граница като тя като учител да изкара децата дори в града на разходка пише една камара бумаги. Тоест за нея родителите са в час с много неща и трябвало да говорят, ама да видим.

Тъпото МВР дължи на всички нас отговори, толкова е просто. Такива неща не стават всеки ден и ако е секта да се казва как е станало и защо, ако е ферма за педали някой да си задоволява нуждите пак да се казва, ако ще да е от педалска партия или от друга, ако е ферма за млади момиченца пак или каквото е там, бракониери, водолази, пещерняци, иманяри, няма значение. А не сега да се почва с кемпера май не е същия, кемперите май са два, един джип, после пет джипа, Асене, Асене върни малко, камера нямало там, сякаш не знам кой ги снимал доброволно как се обясняват обаче пред него, кучето си скача както трябва на камерите, ама били манипулирани.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 10 Фев 2026, 14:34

МВР,ДАНС и прокуратура са толкова дискредитирани пред много народ, че дори да изнесат всичко 1 към 1, пак няма да им повярваме.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 10 Фев 2026, 14:44

ildivvy написа:Кемпера са го търсили за пред телевизиите! Най-вероятно са знаели в кой район е, просто не е било ясно мястото. Камери са го снимали, сигнала от телефона е бил ясен къде е горе-доло...

За тоя кемпер пишеше какви ли не небивалици че бил занесен на тва място и нямало как да се качи на самоход :kuku: . Незнам някой като ги говори тея неща представя ли си въобще ква организация и техника трябва да го закараш тва нещо на майна си райна и да го разтовариш ,колко хора ще те видят и въобще какъв е смисъла от цялата тая зверска хамалогия :kuku:
Последна промяна seimo на 10 Фев 2026, 15:10, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 10 Фев 2026, 14:59

Тука-има, тука-нема, де е топчето :dunno: Има сняг, няма сняг :bchug:

Изображение

Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата